Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Post do Romanowskika. Zachowujesz się jak zakompleksiony dzieciak! Jakbyś żył tylko minecraftem. Minecraft to nie życie, także to forum! Wyjdź na zewnątrz albo się poucz czegoś, może dostaniesz lepsze oceny. Skoro tak bardzo czekasz na serwer, to nie podejmiesz innej pracy? Ćwiczenia na SingePlayer, potem to się nawet da przenieść. Nie rozumiesz tego? Ty myślisz że Ci którzy to Ci wypominają to są głupi? Nie sądzę ...

Z góry przepraszam za SPAM, ale musiałem.

Opublikowano

No kroganin1 otwiera serw dla budowniczych bardzo sie z tego ciesze:D ponieważ rusza prace na serwie i jeśli bedzie zgrana ekipa to niedługo pewnie ruszy:D JUZ NIEMOGE SIE DOCZEKAC :D

Opublikowano

Kiedy serwer dokladnie powstanie??

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

Witam jestem budowniczą na serwerze mój nick to Gwiazdeczkaaa bardzo fajnie ze kroganin1 otwiera serwer dla budowniczych ale prosze także o kontak gg z nr nowego ip

---------------------------------------------------------------------------------------------------

I LOVE SERVER

Opublikowano

Jak większość, czekam z niecierpliwością.

Ale mam też pytania, a mianowicie:

Jak będę chodził do pracy na serwerze to o wyznaczonych godzinach ?

Czy, aby do czegoś dojść, będę musiał grać conajmniej 4/5 godzin na dzień ?

Pytam, bo nie chcę, żeby cokolwiek przyćmiło moje życie realne. To by nie było w porządku, gdybym ja, albo ktokolwiek spędzał tutaj cały wolny czas.

I chcę, aby taki serwer ruszył. Ludzie, macie pieniądze, ambicje, i ekipę. Nie zmarnujcie tego. Nie każdy śpi na pieniądzach, aby taki serwer móc opłacić, a wy do stworzenia macie wszystko. Jeszcze raz powtarzam: Macie warunki, i szansę, nie zmarnujcie jej.....

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Uczeń
Opublikowano

A ja mam pytanie Kroganin, jaki Kid Mod, będę mógł grać jak normalny gracz, tzw. jako Policjant?

Opublikowano

Ty się ku**a ogarnij. Jak ci się coś nie podoba to wyjdź z tego tematu, albo nie czytaj moich wypowiedzi.

Jak byś nie zauważył to nie jest strona www tego serwera na którym muszę się ograniczać.

TO JEST mpcforum.pl i mogę tu pisać co chcę, odpowiadać na co chcę i robić co chcę, oczywiście zgodnie z regulaminem.

Ja jestem jaki jestem nie podoba się to WYJDŹ I WEJDŹ spowrotem jak ten serwer będzie ONLINE.

Liczę tylko z tego powodu aby wiedzieli wszyscy w tym inni Budowniczowie ile mamy w plecy.

Nie mam nic do adminów, ale LICZYĆ TO MI NIKT NIE ZABRONI.

NO I ZAMKNIJ SIĘ KU**A WRESZCZIE, BO TWOJE ZACHOWANIE JEST TEŻ DLA INNYCH DENERWUJĄCE.

KAŻDY CZŁOWIEK JEST JAKI JEST, A TY NIE MASZ NA TO ŻADNEGO WPŁYWU.

Chłopcze, zachowuj się trochę tak jak ja. Ogarnij caps'a itd. Zobacz ile lajków dostałem przy poprzednim poście, a ile ty, ile ludzi się ze mną zgadza, a z tobą, nawet dostałem lajk od kroganina. Ten serwer mnie bardzo interesuje, ale ty się podniecasz WSZYSTKIM ZWIĄZANYM Z SERWEREM. Kroganin zrobił kupę w pikselowym świecie!!!! o KUR*A zara wyskoczę z krzesła i sam się na nim wysram. Ty widać, że siedzisz w gimbazie (nie kieruję tego do każdego gimnazjalisty) i jestem w połowie rozwinięty umysłowo. To Tobie się ten serwer nie podoba, bo ciągle masz wonty o to, jaki to jesteś do tyłu itd. itp. Więc przestań pie*dolić i narzekać i czekaj.

@Kroganin1

Co do tej bety. Czy my - policjanci możemy również otrzymać dostęp do serwera?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

właśnie chciałbym się dołączyć do pytania kajskusa o dostęp do beta testów jako policjanci bo zawsze coś tam mogli by pomóc lub niech kajskus zrobi jakieś szkolenie dla policjantów :)

Opublikowano

Według mnie każdy "lepszy" serwer ma więcej hejterów od tych "gorszych".

Wiecie dlaczego? Ponieważ jebanym dzieciom żal dupe ściska, że ktoś zrobił coś lepiej i stara się przy tym, a nie jak co nie którzy nie przyszłościowo robią coś typu (hurra mam 50 zł to kupie se serwa! miesiąc potem nie mają kasy na opłatę i tyle z ich pro serwa) To był tylko przykład, poza tym moim zdaniem właściciel nie powinien się przejmować tą bandą, ponieważ nie warto. Rób co chciałeś zrobić, a jak zrobisz to oni sami będą dobijać się drzwiami i oknami do tego żeby zagrać na serwerze.

Pozdrawiam Krzysztof.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@Kajskus

Tak policjanci i cały team będzie miał dostęp do server'a.

@JFG

Jeżeli będziesz kidmodem też możesz grać jako normalny gracz, ale wolałbym na innym koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...