Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nie zdziwię się jak już nie będziesz budowniczym.

Japier**** co wy do niego macie ??

Też siedzę na tym temacie dziennie będąc tylko zwykłym graczem, więc on jako budowniczy ma prawo tutaj siedzieć, tak ?

Opublikowano

Japier**** co wy do niego macie ??

Też siedzę na tym temacie dziennie będąc tylko zwykłym graczem, więc on jako budowniczy ma prawo tutaj siedzieć, tak ?

Dziękuję, chociaż 1 za mną stoi :)

I jak kolega powyżej napisał, jestem Budowniczym i mam prawo do poważniejszych dyskusji i też mam prawo wiedzieć kiedy powtórny restart.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Mi tam off serwera nie przeszkadza tak bardzo, zbliża się koniec semestru, a wiec krótko gram ^^. Bądźmy wyrozumiali dla Kroganin'a, nie ma co się spinać. Cierpliwość jest cnotą, mam nadzieje, że stara się załatwić sprawę jak najszybciej i to od niego zależy szczęście nas wszystkich zapalonych na ten serwer.

Pozdrawiam wszystkich

Doktor Maslo

Opublikowano

Nie mam tego gdzieś.

Cały dzień pracujemy jak możemy nad :

- pluginami

- modami

- stroną

i staramy się odzyskać mapkę ze starego hostnigu.

Do tego jeszcze opóźnia to praca/szkoła.

Opublikowano

@up Kroganin mam nadzieję, że to będzie wielka metropolia (nawet mapkę można ściągnąć, bo to i tak w większości na modach będzie się odbywać, zawsze można dobudować jakieś lotnisko, F1 itd.)

@Romanowskika

Ej kur*a zara jebne, człowieku, na prawdę liczysz te dni? Weź się na prawdę życiem zajmij błagam... Pogrążasz się z każdym kolejnym postem, a to, że po Tobie jedziemy jest powodem tego, że po prostu liczysz te dni i czekasz na ten serwer jak jakisz no-life.

@edit Ej tera dopiero doczytałem, poważniejszych dyskusji? Nie rozśmieszaj mnie człowieku ^^. Poważna dyskusja o tym, że kurwa serwera przez 4 dni nie ma!? Weź już cicho siedź i czekaj na ten serwer jak my wszyscy, no żesz ja pierdole.

Idź pograć w Second Life'a jak tak cię to kręci.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

serwer wystartuje za miesiąc ale raczej dłużej a wy się sracie bo chcecie go od razu... jak będzie to będzie i nie ekscytujcie się tak

Opublikowano

serwer wystartuje za miesiąc ale raczej dłużej a wy się sracie bo chcecie go od razu... jak będzie to będzie i nie ekscytujcie się tak

Ech... Jak nie wiesz serwer dla ZWYKŁYCH GRACZY wystartuje za miesiąc albo później. Ja należę do grupy Budowniczych i czekam na włączenie serwera dla Administracji i Budowniczych.

Paniał ???

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

doróbcie mcmmo, ten plugin, wiecie raczej co on daje. Woodcuting, skill do drewna, realność - robisz prace, jesteś coraz lepszy. mining - wydobywasz kamień i tak dalej, axes swords moglibyście usunąć. Polecam tego plugina :D.

Opublikowano

@up Kroganin mam nadzieję, że to będzie wielka metropolia (nawet mapkę można ściągnąć, bo to i tak w większości na modach będzie się odbywać, zawsze można dobudować jakieś lotnisko, F1 itd.)

@Romanowskika

Ej kur*a zara jebne, człowieku, na prawdę liczysz te dni? Weź się na prawdę życiem zajmij błagam... Pogrążasz się z każdym kolejnym postem, a to, że po Tobie jedziemy jest powodem tego, że po prostu liczysz te dni i czekasz na ten serwer jak jakisz no-life.

@edit Ej tera dopiero doczytałem, poważniejszych dyskusji? Nie rozśmieszaj mnie człowieku ^^. Poważna dyskusja o tym, że kurwa serwera przez 4 dni nie ma!? Weź już cicho siedź i czekaj na ten serwer jak my wszyscy, no żesz ja pierdole.

Idź pograć w Second Life'a jak tak cię to kręci.

Ty się ku**a ogarnij. Jak ci się coś nie podoba to wyjdź z tego tematu, albo nie czytaj moich wypowiedzi.

Jak byś nie zauważył to nie jest strona www tego serwera na którym muszę się ograniczać.

TO JEST mpcforum.pl i mogę tu pisać co chcę, odpowiadać na co chcę i robić co chcę, oczywiście zgodnie z regulaminem.

Ja jestem jaki jestem nie podoba się to WYJDŹ I WEJDŹ spowrotem jak ten serwer będzie ONLINE.

Liczę tylko z tego powodu aby wiedzieli wszyscy w tym inni Budowniczowie ile mamy w plecy.

Nie mam nic do adminów, ale LICZYĆ TO MI NIKT NIE ZABRONI.

NO I ZAMKNIJ SIĘ KU**A WRESZCZIE, BO TWOJE ZACHOWANIE JEST TEŻ DLA INNYCH DENERWUJĄCE.

KAŻDY CZŁOWIEK JEST JAKI JEST, A TY NIE MASZ NA TO ŻADNEGO WPŁYWU.

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Uwaga !

Jeśli od mojego posta znajdę jakiegoś hejtera który często się powtarzał w temacie zgłoszę użytkownika do administracji MPCforum.Ponieważ nie życzę sobie żeby jakieś k**wy pisały złą opinie o serverze.

#Pozdrawiam Fir3Touch

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Uczeń
Opublikowano

@2Up

Nie chciałem tego pisać, ale już mnie wkurzyłeś ! Czy Ty każde zdanie musisz pisać co najmniej z jednym zdaniem, które jest pisane z wielkich liter ?! Powiem Ci, Ty się ogarnij. Popatrz w ogóle o czym Ty piszesz, rozumiem, że czekasz na serwer, ale jak Ci pisałem, trzeba być cierpliwym... Nie wiem, zaprojektuj sobie coś na singlu, a potem zbudujesz na serwie.

Opublikowano

@Romanowskika

Człowieku opanuj się jak odzyskają wszystko to będzie dla was ON. Człowieku zaraz weekend będzie idź na dwór coś porób, a nie siedzisz 24h na dobę przed tym tematem. Masz setki serwerów idź na nie, a nie trujesz tylko ten temat.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Uczeń
Opublikowano

@Up

Jeszcze jedno takie pytanie i chyba się potne jak mój internet... xD Serwer startuje w lutym/marcu.

Opublikowano

ludzie czytajcie to co jest napisane... wyraźnie jest napisane że za kilka miesięcy a wy cały czas o to pytacie...

@Romanowskika

ty to się do każdego potrafisz przy*ierdolić a kroganin1 robi wszystko co może bo chyba mu zależy na tym aby ten serwer odpalić więc nie siedź 24/7 na forum i nie hejtuj każdego kto nie jest takim no-lifem jak ty

Opublikowano

Ludzie! Chyba każdy woli serwer bez błędów. Kto by chciał jeździć samochodem do tyłu lub strzelać z granatów, a broniami rzucać jak granatami? Raczej nikt. Dajcie im ten serwer dopracować. Serwer ma być jednym z większych i to wymaga czasu. Czekam na start i pozdrawiam.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...