Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer pewnie nie wypali a jak już wypali to po paru dniach padnie administracja nie ogarnie masy trolli i hejterów wszędzie będą zapewne lagi przez te mody jak znam życie ,

xmMfHrm.png
Opublikowano

Jak by każdy był takiego podejścia jak kolega @up

to wątbie by ktos wynalazł komputer żarówkę albo cos innego zawsze będzie jakieś "ale" ale nie zawsze się sprawdzi

Opublikowano

@Romanowskika

Dla ciebie to najgorszy syf.

Mówisz o innych "hejterach", ale jak narazie tylko ty krytykujesz wszystkie moje działania.

Zaraz zmienię styl graficzny prezentacji

@David934

Hosting pod server został kupiony na ovh, a pod stronkę na xaa ;)

Opublikowano

@up Do opisu pasuje też ta za 738 zł

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/mg_64g.xml

z tym że ona ma 64 GB a nie 50 GB ale ja im życzę powodzenia jeżeli mają dobrego sponsora to czemu nie lecz mam co raz więcej wątpliwości mam co do tego serwera

Opublikowano

@Romanowskika

Dla ciebie to najgorszy syf.

Mówisz o innych "hejterach", ale jak narazie tylko ty krytykujesz wszystkie moje działania.

Zaraz zmienię styl graficzny prezentacji

@David934

Hosting pod server został kupiony na ovh, a pod stronkę na xaa ;)

Nie krytykuje. Ostrzegam was tylko przed xaa.pl Ja i wieeeelu graczy kupujących Hosting się zawiodło i mówiąc najczulej jak się da Wkurwili się na tą firmę. Kiedy, to ja sam osobiście się przejechałem, to dopiero uwieżyłem.

Chcecie próbujcie, ja wam nie bronię i nie mogę zabronić. Jak się przejedziecie, to zobaczycie, że mówiłem prawdę, a jak nie, to wam się udało :)

Ta wypowiedź jest, TYLKO z mojego punktu widzenia.

Nie macie mi co grozić, ja wam nie grożę, tylko was ostrzegam.

A jak nie wiesz, to serwer miałbyć WCZORAJ, nie wiem z jakich powodów nie ma, nie wnikam w to, tylko chodzi o to, że do dziś nadal go nie ma. Wiesz, każdy zaczyna się powoli niecierpliwić i denerwować, więc nie dziw się, że są takie komentarze. Kto mnie popiera proszę o like'a, bo chcę sprawdzić, czy tylko ja tak myślę, czy też inni podzielają moją uwagę.

PS. Odnośnie tego oddawania Lików, wszystkim oddam, ale nie w 1 dniu, ponieważ jest limit na likowanie bodajże 10 na dzień, a przychodzi do mnie ponad 20 :D

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Tylko, że xaa jest pod stronę, a nie pod server...

Czytaj dokładnie.

Jeżeli chcecie się ze mną skontaktować, zadać mi pytanie lub po prostu porozmawiać proszę o kontakt na AQQ (kroganin1), bądź gg (Nr. w profilu).

Uwaga nie będę odpowiadał na wiadomości prywatne !

Opublikowano
Tylko, że xaa jest pod stronę, a nie pod server... Czytaj dokładnie. Jeżeli chcecie się ze mną skontaktować, zadać mi pytanie lub po prostu porozmawiać proszę o kontakt na AQQ (kroganin1), bądź gg (Nr. w profilu). Uwaga nie będę odpowiadał na wiadomości prywatne !

Wiem, że to pod stronę www. Lecz nawet pod stronę www, to nie jest zbyt dobry Hosting. ja polecałbym cba.pl Wszystko za darmo, jedynie za zdjęcie reklam, w tym tego skrótu .cba trzeba zapłacic.

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

@up

Racja tylko, że my planujemy później kupić domenę itp. :)

btw mamy już kupiony na 3 miesiące na xaa.pl

Ech... Dobra, nie wiem co planujecie, więc na ten temat sie odzywać nie będę, ale pytam się o jedno:

KIEDY W KOŃCU START SERWERA (DLA BUDOWNICZYCH)!!!

Tylko proszę, aby podany termin był 100% PEWNY!!!

.

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

@up

Jeseus Christ weź się ogarnij w końcu !

Zmniejsz czcionkę i uzbrój się w cierpliwość !

Oficjalnie zawarliśmy współpracę z server'em CraftOx !

Zmienił się także styl graficzny prezentacji !

Uczeń
Opublikowano

@2Up Proszę.... Nie wyżywaj się tak na tym chat'cię Romanowskikia, gdyż to wnerwia ludzi. : p Każdy tutaj czeka niecierpliwie na serwer, jednakże trzeba. Jak będzie to będzie, a ja Ci polecam nie używać dużej czcionki, ograniczałbym się do 18/14. ; D

Z góry dzięki.

Świetnie teraz wygląda prezentacja, a dałoby się jeszcze ten dół zmienić na taką czcionkę? : p

Opublikowano

@3Up Dobra ogarnę się :/

Po prostu teraz marnujemy RÓWNE 72h i dlatego się dopytuje. Jak dalej będziemy tyle czekać to start serwera będzie nie w /styczniu/lutym/marcu, tylko w Lutym/marcu/kwietniu.

Nie chcę poganiać, ale zamierzony start serwera miałbyć wczoraj po 15:00

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

@up Weź ty kurwa człowieku wyjdź na dwór i żyj... Siedzisz i nawet liczysz godziny ile na serwer nie możesz wejść... Weź znajdź dziewczynę, pracę, dom czy kur*a cokolwiek, a jak będziesz mógł wbić na serwer to Cię ktoś zawoła...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...