Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MACIE Z xaa.pl ???

OMG. Miałem doczynienia z tą firmą. Zarządaj jak najszybciej zwrotu pieniędzy!!! Nie pomagają i zbywają klijenta, a czasem lagi się pojawiają i coraz częściej, a jak chcesz to załatwić to tłumaczy ci bajeczkę, że tak będzie i coś tam.Nie polecam xaa.pl

Bynajmniej kiedyś tacy byli, ale MOŻE się teraz zmienili, w co wątpię, bo teraz ci się tłumaczy, że go nie ma i coś tam. Dobrze ci radzę zarządaj zwrotu pieniędzy i znajdź inny Hosting.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

ogarnijcie gadałem z kroganinem na ts3 on ma dopiero maszyne a gdzie pliki i mapa;)

@edit

Jestem grafikiem i mam z nim stały kontakt ;0

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

@up Szkoda ,że nawet nie jesteśmy w trakcie budowy, tylko w trakcie niecierpliwego (w moim przypadku :D) czekania. No ale nie traćmy nadziei. Mam czas na dopracowanie projektów. :)

7510260_4_1.png
Opublikowano

Cho cho poczekamy sobie :D ale będę cierpliwy poniważ zapowiada się zajebiście. Kto też tak twierdzi :D???

Ja tak nie twierdzę. Jeżeli stracimy mapę i dodatkowe dni, to istnieje ryzyko, że ktoś nas ubiegnie. A teraz grzecznie się zapytam:

CZEGO KUPOWANIE HOSTINGU TAK DŁUGO TRWA!!! MINĘŁO 48H OD STRATY SERWA. RÓWNE 48H !!!

Mówiłem, że hoster z xaa.pl was zbywa, więc proście o zwrot kasy.

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Tak jak pisałem wtedy i od razu zostałem shejtowany (heheszki :D)

Już wiele ambitnych tego typu serwerów miało być i nie było.

Niech właściciel serwera napiszę wyraźnie na jakim poziomie obecnie jest, lub czy serwer w ogóle wystartuje.

Opublikowano

Tak jak pisałem wtedy i od razu zostałem shejtowany (heheszki :D)

Już wiele ambitnych tego typu serwerów miało być i nie było.

Niech właściciel serwera napiszę wyraźnie na jakim poziomie obecnie jest, lub czy serwer w ogóle wystartuje.

Ech.A ten nadal się Przypier***ił.

Nie wątpię w powstanie serwera, tylko w ciągłe wpadki i wypadki i NIEPOTRZEBNĄ stratę czasu.

To mnie martwi, a Team jest ok.

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Nie <tutaj określenie którego użyłeś>

Ale taka prawda :)

Jejku ile ja już takich serwerów widziałem i byli tacy jak Ty, (nie, włącza, zobaczysz po otwarciu) po kilku ,,włamaniach", ,,zniszczeń mapki" projekt został zamknięty.

Trochę obiektywizmu niech właściciel wreszcie nam jakieś konkrety pokaże.

Czy ja mówię że projekt jest do d.... ?

Nie, jest świetny ale może trudny do zrealizowania.

Opublikowano

Moim zdaniem ten serwer to FAKE , dlaczego ? Ponieważ według mnie zrobienie takiego czegoś jest nie realne(oczywiście dla was) nie jeden "pro" server z modami napisał, że start się nie odbędzie , ponieważ ktoś rozwalił mape , ktoś usunął pliki od servera , lub nawet jakiś haker się włamał do bazy danych.Tyle z mojej strony ;)

@Edit Chcesz żyć realnie ? ............................................................................................................. wyjdź na dwór .

ov9t.png

Opublikowano

Ech...

Dobra koniec komentarzy, a teraz niech nasi Administratorzy piszą co robić. Szukać 2 serwa, czy jeszcze tu zostać ???

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Dawno w MC nie grałem ale jeśli wchodzę i widzę taki serv ma być to może zacznę

a tak swoją drogą to wy ale sadyści każecie mi do lutego/ marca czekać na taki zaje..fajny server z opisu git ale mam nadzieje że to nie jest jakis nie wypał

jak nie będzie mnie w tym temacie to proszę o pw kiedy serv będzie otwarty

a jak budowlańca na serwer potrzeba to tez pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...