Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie, nie do tematu ale może ktoś wie, gram na paczce modów i jest tam logistics pipe i prubowałem zrobić automatyczne branie itemów z 1 storony jest skrzynia z Receiver pipe(nie pamiętam się pisz) a z drugiej request pipe i jak otwieram request pipe i prubuje coś wziąść to pisze "No energy", prubowałem to połączyć stone i cobble transport pipe ale nie działało, dawniej jak robiłem działało a teraz nie.

Opublikowano

Budowniczowie, których nicki nie zostały wpisane do teamu na głównej stronie : proszę o wypisanie ich pod moim postem !

Ja w dalszym ciągu nie zostałem wpisany... - Nick: Cinek456

Opublikowano

Gdzie jakieś ip te mody czy coś jestem budowniczym a nic nie mam a chce zacząć budowę.

Gdzie jakieś ip te mody czy coś jestem budowniczym a nic nie mam a chce zacząć budowę.

Opublikowano

OMG... Ale Lajkujecie, ale zwolnić, bo do niedzieli w odrabianiu się nie wyrobie xD

HOSTING ZOSTAŁ SKRADZIONY, I DZIŚ, ALBO JUTRO BEDZIEMY MIELI NASTĘPNY. SERWER BĘDZIE OTWARTY TYLKO DLA BUDOWNICZYCH I ADMINISTRACJI. DLA GRACZY BEDZIE NA KONIEC /STYCZNIA/LUTEGO/MARCA

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie, nie do tematu ale może ktoś wie, gram na paczce modów i jest tam logistics pipe i prubowałem zrobić automatyczne branie itemów z 1 storony jest skrzynia z Receiver pipe(nie pamiętam się pisz) a z drugiej request pipe i jak otwieram request pipe i prubuje coś wziąść to pisze "No energy", prubowałem to połączyć stone i cobble transport pipe ale nie działało, dawniej jak robiłem działało a teraz nie.

@mateusz33333 musisz je zasilić energią z jakiejś maszyny przystosowanej do tego(nie pamiętam jak się nazywa)

To trzeba zasilać?? bo prubowałem coś kombinować z silnikiem(engine) ale nic. chyba że coś innego trzeba

Uczeń
Opublikowano

@pogo1 Czytaj dokładniej temat, jest to dopiero zapowiedź serwera. Ip będzie podane po starcie, czyli albo na końcu Stycznia, lub w Lutym/Marcu.

Uczeń
Opublikowano

Spokojnie, dużo ludzi czeka aż Host wstanie, więc pewnie wszyscy mają ochotę pobudować, ludzi będzie dużo, więc tempo szybko się nadrobi. ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...