Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieńdobly. :3

Mam takie malutkie pytanie, które muszę zadać - kiedy będzie uruchomiona rejstracja, bo chciałam zacząć grę na serwerze (Ania skakania musi grać :3) gdyż moja cudowna znajoma mnie do tego namawia? :3

reggaesig.png

nie obchodzą mnie wasze rankingi + i -!

cavalosmt2 c;

Opublikowano

Czytajcie Upy! Serwer Camerionmt2, jeden z najlepszych w Polsce, został zaatakowany.

Po 1. Denerwuje mnie takie zachowanie ze strony takich Cweli za przeproszeniem, którzy robią to dla własnych korzyści.

Po 2. Chciałbym życzyć całemu Teamowi powodzenia. Wiem, że dacie sobie radę. Pamiętajcie. Nie w jednostce siła :].

Po 3. Z chęcią zagram jeszcze przez wiele czasu na tym serwerze, dlatego róbcie wszystko co trzeba :D. (wiem, że już robicie)

Po 4. Pozdrawiam cały team i wszystkich graczy Camerionmt2 :).

Po 5. Pozdrawiam gildię FuckOff! <3

Moluś>>> CzarnyPisak

Opublikowano

Jest jakieś info co się z serverem dzieje? bo jak narazie wszystko off , na nic nie moge wbić a w piątek cały czas wyrzucało mnie z gry :/

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Właśnie ktoś ma jakieś info ? strona nie działa ani forum a na mpc żadnych nowości na temat serwera a chciałbym pograć dzisiaj

No ja właśnie też nastawiłem się że w weekend pogram a tu... :/

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Atakuja z kilku dedykow wiec bez lepszej maszyny sie nie obejdzie.

To sie nazywa ludzka zawisc.Najbardziej szkoda mi Mateusza postawil serwer na dobrych niemieckich plikach.Wprowadzil mase nowosci,z mysla o graczach.Zainwestowal w reklame na kilku wiekszych forach.Mozna powiedziec facet sie stara,a wlasciciel innego serwera chce to wszystko zniszczyc.Mam nadzieje,ze szybko uporaja sie z atakami.Powodzenia Mateusz

Opublikowano

Ale client już leci :)

Poczekam jakoś przeżyję :)

Myślę, że warto, bo już chyba od pół roku nie wyszedł ŻADEN normalny serwer.

Stare śmieci zawsze najlepsze :P

Długo już strona nie działa ?

Opublikowano

Nie jestem w teamie ale moge ci powiedziec:Od 3dni maja potezne ddosy,z kilku dedykow.Nie jestem pewien ale serwer chyba dziala,na czas zmiany maszyny wylaczyli strone i forum,aby nieco zmniejszyc lagi.Pozostaje nam czekac.PS pisze z fona.

Opublikowano

Nie jestem w teamie ale moge ci powiedziec:Od 3dni maja potezne ddosy,z kilku dedykow.Nie jestem pewien ale serwer chyba dziala,na czas zmiany maszyny wylaczyli strone i forum,aby nieco zmniejszyc lagi.Pozostaje nam czekac.PS pisze z fona.

Hmmm a skąd masz takie info?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Jeśli chodzi o forum, to znów połączenie z bazą zostało uszkodzone, baza jest przeciążona przez kosz i tak się dzieje, Mateusz ciągle musi tworzyć nowego użytkownika w bazie i zmieniać połączenie w confing'ach.

Strona została zawieszona przez OVH, gdyby była wyłączona dla zmniejszenia lagów (co jest bez sensu) informacja brzmiała by:

"Na stronie aktualnie odbywa się przerwa techniczna, zapraszamy później ;]"

Hmmm a skąd masz takie info?

Jeśli chodzi o zmianie maszyny, wie ode mnie, gdy forum działało, uspakajałem na Shoutboxie, że będzie zmiana maszyny na inną, ponieważ ovh nie pomaga odeprzeć ataków.

Co do części o atakach, chyba nie trzeba być w administracji, by wiedzieć, że trwają ataki DDoSów.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o forum, to znów połączenie z bazą zostało uszkodzone, baza jest przeciążona przez kosz i tak się dzieje, Mateusz ciągle musi tworzyć nowego użytkownika w bazie i zmieniać połączenie w confing'ach.

Strona została zawieszona przez OVH, gdyby była wyłączona dla zmniejszenia lagów (co jest bez sensu) informacja brzmiała by:

"Na stronie aktualnie odbywa się przerwa techniczna, zapraszamy później ;]"

Jeśli chodzi o zmianie maszyny, wie ode mnie, gdy forum działało, uspakajałem na Shoutboxie, że będzie zmiana maszyny na inną, ponieważ ovh nie pomaga odeprzeć ataków.

Co do części o atakach, chyba nie trzeba być w administracji, by wiedzieć, że trwają ataki DDoSów.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

Ehh no to nic pozostaje nam tylko ciepliwość i życzyć powodzenia wam :) Ja tam poczekam aktualnie wbijam na yt2 i czekam czekam jeszcze raz czekam :O

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

A nowa maszyna kiedy bedzie?Juz sie nie moge doczekac:-D Kewlys serwer teraz dziala?

Ja tam pobieram pliki :D ale no też czekam i czekam aż się doczekać nie moge :/

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Kiedy w koncu bedzie można grać ? :D

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...