Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

666 Lajkow na facebooku.Czy to cos oznacza?:> Pisalem co prawda moje propozycje zmian na serwerze w dyskusji ale widze,ze nikt tam nie zaglada.W nastepnym change logu mogly by znalezc sie takie nowosci jak:Niekonczaca peleryna,paczki mikstur ew mozliwosc ich kupna w pierscieniu tp(po co zasmiecac sobie ekwipunek?),wprowadzenie brylek zlota 100/500/1000kk,dodac szklo intucji do handlarki,wprowadzenie dlugo wyczekiwanych katakumb.Zapraszam na serwer:)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
  • Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

666 Lajkow na facebooku.Czy to cos oznacza?:> Pisalem co prawda moje propozycje zmian na serwerze w dyskusji ale widze,ze nikt tam nie zaglada.W nastepnym change logu mogly by znalezc sie takie nowosci jak:Niekonczaca peleryna,paczki mikstur ew mozliwosc ich kupna w pierscieniu tp(po co zasmiecac sobie ekwipunek?),wprowadzenie brylek zlota 100/500/1000kk,dodac szklo intucji do handlarki,wprowadzenie dlugo wyczekiwanych katakumb.Zapraszam na serwer:)

Skoro serwer dotarł po za granicę Polski, możliwe, że po za granicę światów także - Szatan zainteresował się grą tutaj . :O

Ja zaglądam do każdego działu i jeżeli dyskusje przez Ciebie umieszczone nie były wałkowane kilkanaście razy, to na pewno coś tam poczytałem i napisałem.

Pisałem Ci już, pojawi się niekończąca się peleryna, co do mikstur jest to bardzo wątpliwe, jest szansa na mikstury 10k hp, które były wspominane przy wprowadzeniu aktualizacji 26.01.

Szkiełko Intuicji gryzie się z Pieczęcią Lwa, próbowaliśmy wraz z Mateuszem temu zaradzić, zmiana ID etc. jednakże nic nie dało, ciągle wyskakuje wymaganie pieczęci lwa, po Change Logu 13 znów się do tego przysiądzie.

Jeśli chodzi o katakumby, prawdopodobnie zostaną wprowadzone autorskie katakumby, o których nie będę na razie dyskutował. ^_^

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Ludzie już skończcie z tymi ciągłymi aktualizacjami, zawsze Wam będzie mało :P Regularnie co jakiś czas jest coś robione, serwer jest od początku rozwijany i admin dobrze wie co ma zrobić, niech zrobi tą aktualizacje najbliższą, a później się rozpisujcie z kolejnymi propozycjami . To nie jest tak, że doda się coś do clienta czy na serwer ogólnie i już jest, wszystko musi być dopracowane w ten sposób aby pasowało pod ten akurat serwer, a to jest zrobić trudno zapewne i pochłania trochę czasu :P

A ogólnie co do serwera to polecam, bo faktycznie jeden z lepszych easy/4fun w polsce, a najbardziej podoba mi się w nim to że admin nie poleciał na kasę i wszystko można zdobyć w miarę szybko i bez większych problemów w grze, nawet nowe fryzury które będą dodane podczas tej aktualizacji będzie można zdobyć w grze, między innymi właśnie dla tego ten serwer cieszy się do dzisiaj dość sporą popularnością. Wyobrażacie sobie jakiś inny serwer na który dodają coś w stylu fryzur z jakimiś bonami które oprócz is-a będą dostępne w grze ? Ja nie za bardzo :P I właśnie dla tego polecam ten serwer i zawsze będę polecał !!!

Opublikowano

Gdzie mogę złapać jakiś kontakt z administracja serwera bo dawno nie grałem na serwerze a chce pograć lecz nie pamiętam hasła a przywrócenie na stronie nie działa .

Opublikowano

Gdzie mogę złapać jakiś kontakt z administracja serwera bo dawno nie grałem na serwerze a chce pograć lecz nie pamiętam hasła a przywrócenie na stronie nie działa .

Na forum wbij i napisz do admina, nick Mateusz, podaj mu dane takie jak login konta, e-mail do konta i hasło nowe jakie chcesz żeby ustawił :P

Jak będzie na pewno odpowie ; )

Opublikowano

Jeżeli szukasz serwera na którym chcesz się pobawić to na pewno ten

Jeżeli szukasz czegoś konkretniejszego - Znajdz inny :)

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Jeżeli szukasz serwera na którym chcesz się pobawić to na pewno ten

Jeżeli szukasz czegoś konkretniejszego - Znajdz inny :)

Owszem na tym serwerze mozna swietnie sie bawic.Co masz na mysli piszac "konkretny"? Camerion jest konkretnym stabilnym serwerem.Mateusz informuje o kazdej przerwie konserwacyjnej.Serwer stoi juz troche czasu wiec spokojnie mozna nazwac go konkretnym.Widze ze pojawil sie youtuber majacy 400 subow,ktory bedzie nagrywal LP:)
1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Aktualnie trwają ataki DDoS'ów, więc chwilowo serwer laguje lub nie da się zalogować.

Prawdopodobnie Mateusz odpiera ataki lub są słabe, ponieważ jak widać serwerownia nie zawiesiła jeszcze dedyka.

Trzeba czekać, aż komuś się znudzi ...

Więc do co niektórych, którzy to czytają - nie panikujcie, aż tak jak to jest zauważalne na forum.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Chyba za dużo pochwał się pojawiło na mpc .. że ktoś zaczął atakować :D

Albo wkrótce startuje jakiś inny serwer tego typu .

Ale nie ma to tamto,serwer polecam w 100% można się fajnie pobawić,gram na nim od samego startu .

Na początku pamiętam restart postaci i zaczęcie od zera,ale to mnie nie zniechęciło, nie mam dużo czasu by wchodzić do gry i no-life'ic

A na tym serwie nie trzeba tego robić żeby dobrze się bawić :p

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Ile było średnio ludzi online przed atakami ? ;]

[....]

Zliczając wszystkie chanele, osoby które nie znajdują się w miastach m1 oraz dany dzień tygodnia, gra zazwyczaj 400+, dochodzi czasami do 500+ .

[....]

5y6tk3.gif

Opublikowano

Kewlys da info, dam, dam, ale złe. <_<

Ataki praktycznie w ogóle nie ustają, można zobaczyć po wykresie od Mateusza:

oply.jpg

Na dole godziny, w słupku wzrost, który jest powodowany atakiem.

Niestety, ale ktoś na prawdę postawił sobie cel w kilka osób na zniszczenie serwera, lecz na pewno nie będzie poddawania się od strony Camerion, serwer będzie stał!

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Najgorsze jest to ze przed ddosami nie mozna sie zabezpieczyc.Nawet globalne serwery maja z nimi problemy.Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc wam powodzenia.Nie poddawajcie sie:)

Opublikowano

Serwer w sumie dobry , lecz mało osób online , niestety

Online jest sporo z tym że od 3 dni już bodajże serwer jest często atakowany, ludzie mają problemy z logowaniem itd, więc

teraz chwilowo gra mniej ludzi, a jeśli sytuacja się unormuje to znów nie będzie gdzie expić i jak drobić bo all zajęte i wybite :D

Teraz już działa, ale po wykresie widzę że się ktoś ładnie do serwera przyj***ł xD

Serwer polecam bo dobry, admin też ogarnia, z tego co widzę to cały czas siedzi i coś robi

aby jak najwcześniej nam serwer do gry udostępnić, stara się jak najszybciej reagować ale

musimy też zrozumieć że nie zawsze ma szansę na tą reakcję .

A to czy serwer przetrwa ataki jest pewne, coś słyszałem o zmianie maszyny jeśli sytuacja nie

ulegnie poprawie tak więc nie zrażajcie się do serwera bo właśnie przez wasze zrażanie się

są te ataki, jeśli atakujący będą widzieli że one nic nie dają to dadzą sobie spokój .

Po za tym nie wydaje mi się żeby po atakach nawet liczba online tutaj spadła bo

serwer za długo już stoi :)

Adminowi gratuluję i życzę powodzenia z serwerem !!!

@edit

Chwile temu serwer odpalony ponownie i już coraz tłoczniej na serwie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...