Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo 35k wyswietlen jest tylko 400 postow.To chyba jedyna prezentacja z tak (stosunkowo) mala iloscia odpowiedzi.Juz lepszy jest hejt niz ta obojetnosc:P

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
  • Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo 35k wyswietlen jest tylko 400 postow.To chyba jedyna prezentacja z tak (stosunkowo) mala iloscia odpowiedzi.Juz lepszy jest hejt niz ta obojetnosc:P

Tak ale ten mały spam w prezce to tylko dowód na to że serwer jest dobry, bo nie wbijają tutaj spamić że coś nie działa albo na serwie jakieś afery :)

Ja tak na to patrzę . Wejdź w prezkę gdzie jest dużo odpowiedzi i je poczytaj, albo piszą że coś nie działa, albo jakaś afera albo się bez sensu kłócą i to tylko zniechęca

ludzi do wbicia na jakiś określony serwer . Masa odpowiedzi nie określa tego czy serwer jest dobry czy nie :)

@edit

Znalazłem 7 prezentacji Cameriona które były na mpc i zobacz ile łącznie mają wyświetleń od początku i odpowiedzi :P

Prezka 1:

vwgz.jpg

Prezka 2:

vpvm.jpg

Prezka 3:

fxzn.jpg

Prezka 4:

aoft.jpg

Prezka 5:

ixxx.jpg

Prezka 6:

fehx.jpg

Prezka 7: (Obecna)

bvkb.jpg

Czyli :

Łączna liczba wyświetleń wszystkich prezentacji Cameriona na mpc : 42645 + 8677 + 13714 + 3531 + 8011 + 8855+35877 = 121310

Łączna liczba wszystkich odpowiedzi w wszystkich prezentacjach Cameriona : 615 + 124 + 203 + 69 + 158 + 103 + 421 = 1693

Tak więc jest to jeden z lepiej reklamowanych tutaj serwerów :P Przynajmniej mi się tak wydaje :P

Oczywiście są serwery które mają lepsze wyniki tutaj na mpc, ale głównie serwery jeszcze starsze od Cameriona :D

Opublikowano

Nom sporo czechow na serwerze:P Podziekujcie Mateuszowi za dobra reklame.Serwer jest popularny nawet za granica:d

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Świetny serwer! Szkoda że już trochę stoi, ale przynajmniej widać że stabilny. Zaczynam grać od 0 ; >

To jest serwer easy,wiec w kazdej chwili mozna dogonic topke.Tym bardziej ze przewidywane sa eventy zuo i przeklete zwierciadla.Dotychczas odbywaly sie tylko ox'y.Nie patrz ile stoi,poniewaz duzo jest "nowicjuszy",ktorzy dopiero zaczynaja.Nie bedziesz sam.Pamietaj aby nie ulepszac kolczykow i naszyjnika na 130lv,poniewaz mozna go dropnac.Buty i bransoleta tez leci ale do dropnietej nie wbijesz perfekt bonow.
Opublikowano

Czech prezentuje Cameriona :D Śmieszny ten język, polecam obejrzeć

:O, nawet nie zdawałem sobie sprawy, że grają tutaj osoby zagraniczne.

Gra +500 ludzi w szczytowych godzinach ?

Zliczając wszystkie chanele, osoby które nie znajdują się w miastach m1 oraz dany dzień tygodnia, gra zazwyczaj 400+, dochodzi czasami do 500+ .

Nie wiem, czy to 500 Ciebie ma odstraszać czy zachęcać. :P

Informacja dla osób, które mają słabsze komputery/łącza: W dziele "Pomoc Techniczna" na forum została udostępniona przeze mnie aktualizacja Extreme Patch v2, aktualizacja ta jest uaktualnieniem Extreme Patch by Kejsi, robionych na starym, pierworodnym pliku root.

Zalecam przeczytać temat, nie przeglądnąć obrazki, ponieważ trzeba zrobić więcej niż samo wypakowanie.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Gra +500 ludzi w szczytowych godzinach ?

Jak jest ładna pogoda to w tygodniu gra nie wiele osób w ciągu dnia ;P wydaje mi się że jakieś 350+ , wieczorami dopiero jak ludzie z podwórek powracają, zadania do szkoły odrobią itd to gra według mnie 450-500+, a w weekendy jest z 600+ online . Tak więc jest z kim grac :P

Polecam serwer !

Opublikowano

Wydawac by sie moglo,ze 500 online to nie jest duzo,ale jest spora rywalizacja.Na razie mam przerwe od gier,wiec nie wiem jak jest teraz ale ciezko znalezc bossa.Szczegolnie jesli chodzi o te nowsze:) Wydaje mi sie,ze po update,ktory ma byc jutro liczba online troche podskoczy.Co nie zmienia faktu,ze przydala by sie osoba,ktora nagrywala by lets play'e.

Opublikowano

Wydawac by sie moglo,ze 500 online to nie jest duzo,ale jest spora rywalizacja.Na razie mam przerwe od gier,wiec nie wiem jak jest teraz ale ciezko znalezc bossa.Szczegolnie jesli chodzi o te nowsze:) Wydaje mi sie,ze po update,ktory ma byc jutro liczba online troche podskoczy.Co nie zmienia faktu,ze przydala by sie osoba,ktora nagrywala by lets play'e.

Ciężko, ciężko, nie każdy ma ekwipunek z aktualizacji 26.01, więc jeszcze trochę minie, zanim spokojnie ktoś podropi.

Będą jeszcze nowsze bossy, o których była mowa w zapowiedzi change loga, zapewne większość graczy ruszy na nowe (drop tak czy inaczej będzie taki sam, jak z poprzednich ), więc jest szansa na bossa po przerwie technicznej.

Update będzie pojutrze lub popojutrze, nie jutro. :p

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Dla tych,ktorzy jeszcze zastanawiaja sie nad przyszla gra powiem tak.Lepiej wybrac stabilny serwer bez bugow,cofek etc. niz grac na nowych"niepewnych" serwerach.W miesiac bez "nol lajfienia" (tj 1-2h dziennie) mozna osiagnac tutaj prawie wszystko.Zwykly gracz moze raz dwa dogonic topke.Goraco polecam,poniewaz na chwile obecna nie ma godnego serwera easy,a jezeli juz jakis wychodzi okazuje sie ciezkim mediumem.Zapraszam :)

Opublikowano

Świetny serwer! Szkoda że już trochę stoi, ale przynajmniej widać że stabilny. Zaczynam grać od 0 ; >

I taka postawa i podejście mi się podoba :P O to właśnie chodzi !

Polecam Ci rejestrację na forum bo bardzo to pomaga jeśli ktoś zaczyna grę, wiele się można dowiedzieć :)

Polecam serwer !!!!

Opublikowano

Prosba do administracji-Nie robicie tak czesto eventow. 3-4 razy w tyg to zdecydowanie za duzo.Gracz loguje 3konta na ox i po kilku konkursach jest ustawiony.Tak samo z ratami.Zauwazylem,ze prawie caly czas sa 200% Raz w tyg w zupelnosci wystarczy.Z serwera easy zrobil sie serwer dla "uposledzonych".Bez obrazy.Kewlys jezeli to czytasz,przekaz Mateuszowi.

Opublikowano

Prosba do administracji-Nie robicie tak czesto eventow. 3-4 razy w tyg to zdecydowanie za duzo.Gracz loguje 3konta na ox i po kilku konkursach jest ustawiony.Tak samo z ratami.Zauwazylem,ze prawie caly czas sa 200% Raz w tyg w zupelnosci wystarczy.Z serwera easy zrobil sie serwer dla "uposledzonych".Bez obrazy.Kewlys jezeli to czytasz,przekaz Mateuszowi.

Oczywiście, że to czytam - niedawno przeczytałem wszystkie posty począwszy od pierwszego, więc nie pominę żadnego. ^_^

Ja nie mam wpływu na Eventy, od jakiegoś czasu nawet Mateusza złapać nie mogę. :f

Kiedyś OX'y były gorsze, nagrody 3x większe niż teraz i podobnie 3-4 razy w tygodniu, przy czym co niektórzy ładnie się dorabiali na nawet 5 kont.

Teraz na wołaj co chwilę: "Jest dziś OX?", a gdy raty 200% będą wyłączone, to zacznie się stękanie o włączenie ich, przy czym nowi gracze "strzelą focha", ponieważ nie chcą się wysilić i expić bez rat, których kiedyś praktycznie nie było.

Więc teraz nie ma szansy na odkręcenie tego, po prostu przyzwyczajenie, że tak musi i ma być ...

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Arcymistrz
Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Idealnie się expi, ludzi jest w sam raz, nie jest za łatwo, ale też nie trudno.

Wszystko ładnie dopasowane!

Jinno Azztyn ;3

Opublikowano

Jak dla mnie przydalo by sie jeszcze troszke graczy.Dlatego tez zachecam wszystkich do nagrywania lets play'ow z serwera.Why calkowicie podzielam twoja opinie.Serwer jest naprawde very easy,wiec nie rozumiem jak mozna narzekac:) Od 2tyg nie bylem na serwerze duzo sie zmienilo?I tutaj antyreklama.Nie polecam internetu z orange.W umowie jest napisane ze procedura trwa do 10 dni,a ja czekam juz 15. Zeby nie bylo offtopu Cameriona zawsze polecalem i nadal bede to robil.Zakochalem sie w nim<3

Opublikowano

Skad macie strone glowna?Jakis alchemik1 twierdzi,ze jest jego a wy naruszyliscie prawa autorskie.Jakos nie chce mi sie w to wierzyc,ale jak to mowia przezorny zawsze ubezpieczony.Moze to jest idealna okazja aby zmienic ta "oblesna" strone?:>Polecam serwer!!

Opublikowano

Skad macie strone glowna?Jakis alchemik1 twierdzi,ze jest jego a wy naruszyliscie prawa autorskie.Jakos nie chce mi sie w to wierzyc,ale jak to mowia przezorny zawsze ubezpieczony.Moze to jest idealna okazja aby zmienic ta "oblesna" strone?:>Polecam serwer!!

Tak serwer stoi 10 miesięcy, i nagle się ktoś obudził że to jest jego strona i ma prawa autorskie xD ? Śmieszne, tą stronę może każdy kupić, od jakiegoś typa nie wiem jakiego ale już nie jeden serwer ją miał, ewentualnie lekko przerobioną . A co do www to mi się tam ona podoba, wiele serwerów startujących teraz ma o wiele gorsze typowo z szablonów na mpc :O

Serwer polecam bo na prawdę dobry

@edit

Z tego co pamiętam to jeszcze Tilian2 miał tą stronę na pierwszej odsłonie więc też dawno temu .

Opublikowano

Tak serwer stoi 10 miesięcy, i nagle się ktoś obudził że to jest jego strona i ma prawa autorskie xD ? Śmieszne, tą stronę może każdy kupić, od jakiegoś typa nie wiem jakiego ale już nie jeden serwer ją miał, ewentualnie lekko przerobioną . A co do www to mi się tam ona podoba, wiele serwerów startujących teraz ma o wiele gorsze typowo z szablonów na mpc :O

Serwer polecam bo na prawdę dobry

@edit

Z tego co pamiętam to jeszcze Tilian2 miał tą stronę na pierwszej odsłonie więc też dawno temu .

Camerion na starcie mial calkiem inna strone.Stosunkowo niedawno ja zmienili,ale to nie zmienia faktu ze alchemik/deco016 wciska ludziom farmazony:D@@@@@@@ Nowe serwery easy nie maja tyle ludnosci co tutaj,wiec serdecznie zapraszam.Mateusz jest wspanialym administratorem,ktory tworzy swoj serwer od wielu miesiecy i trzeba przyznac,zna sie na rzeczy :)
Opublikowano

Bardzo dobry serwer jak i Administracja najlepszy easy/4fun w Polsce

Regularne OX/y 3 razy w tygodniu

Pomocny Team ( zawsze odpisze nawet na głupie pytanie )

bardzo dużo osób gra ( w tym większość 18+ )

Polecam i zapraszam do gry (Chunjo)

Opublikowano

Bardzo dobry serwer jak i Administracja najlepszy easy/4fun w Polsce

Regularne OX/y 3 razy w tygodniu

Pomocny Team ( zawsze odpisze nawet na głupie pytanie )

bardzo dużo osób gra ( w tym większość 18+ )

Polecam i zapraszam do gry (Chunjo)

Takie komentarze sie ceni.Teraz dojda konkursy zuo i autorski event"przeklete zwierciadla".Mateusz ma czas na gre wiec takie konkursy beda odbywaly sie dosyc czesto. Ja rowniez polecam gre w chunjo,poniewaz w jinno jest juz wystarczajaco duzo osob:)
Opublikowano

Wbije

Nie pisz tego typu postow,poniewaz bedziesz dostawal warny.Administracja uznaje to za spam,ale fajnie ze dales komentarz:D @@@Polecam serwer.Pomocna administracja.Tylko Mateusz ma dostep do bazy dzieki czemu nikt nie ma ekwipunku w navii.Na serwerze panuje bardzo mila atmosfera.Zapraszam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...