Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stefcio bana dostales za wulgaryzmy kierowane do administracji.Jezeli masz zalozony ekwipunek mozesz zostac wydalony z ox.Administracja pisala o tym co najmniej 20 razy wiec czemu sie do tego nie zastosowales? A zreszta takich graczy na Camerionie nie potrzeba. Polecam serwer ale dla ludzi myslacych zeby nie bylo takich problemow jak powyzej.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
  • Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze - proszę o sprawdzenie logów z moimi wiadomościami i umieszczenie ich na tym forum ;]

Jeżeli nie zostanie to zrobione, ja was na prawdę podam na Policję bo nie macie dowodów, że obrażałem administrację ;]

Pozdrawiam.

2798345445.png

Opublikowano

Stefcio a ty znow o tym samym? Sadzisz ze GA to jakis zakompleksiony bachor? Prawdopodobnie nie dostales perma tylko bana na max 3dni,no chyba ze naprawde pojechales na maxa i mocno obraziles administracje,ale to jest malo prawdopodobne,poniewaz Mateusz zadko kiedy nagradza takich delikwentow stala blokada.Przejde do rzeczy.Mianowicie po uplywie wyznaczonego czasu dostaniesz unbana i bedziesz mial swoje rzeczy z is'u za rzekome 350 pln.Skoro tak negujesz serwer,watpie zebys wpakowal az taka sume w item shop,podejrzewam ze jestes z konkurencyjnego serwera.PS:Policja nie zajmuje sie takimi przypadkami w szczegolnosci na prywatnych serwerach. POLECAM SERWER:)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Po pierwsze - proszę o sprawdzenie logów z moimi wiadomościami i umieszczenie ich na tym forum ;]

Jeżeli nie zostanie to zrobione, ja was na prawdę podam na Policję bo nie macie dowodów, że obrażałem administrację ;]

Pozdrawiam.

Chłopie osłabiasz mnie powoli ;D Zobacz jaki regulamin akceptowałeś rejestrując konto na tym serwerze :D

Oto kilka cytatów z tego oto regulaminu :

1.Konta VIP
Konto VIP + Gratis Monety: Konto VIP daje Wam dostęp do serwerowego 'sklepiku', który znajduje się na naszej stronie.
Konta VIP + Gratis Monety kupujecie dobrowolnie, nikt Was do tego nie zmusza! W przypadku 'Zniknięcia', usunięcia ,
uszkodzenia serwera, pienišdze wydane na Konta VIP + Gratis Monety nie zostanš Wam w żaden sposób zwrócone .
Monety które dostajecie gratis do konta vip możecie wykorzystać kiedy tylko chcecie w wyżej wymienionym 'sklepiku'.

9. Podsumowanie:

Administracja CamerionMT2 zastrzega sobie prawo do zastosowania czasowej lub permanentnej kary dowolnego typu bez podania przyczyny, nawet w przypadku nie zlamania zadnej z zasad wspomnianych w tym regulaminie.
Jezeli nastapil taki przypadek, uzytkownik ma prawo w kazdej chwili odwolac sie od wystawionej blokady konta
na forum w dziale 'Apelacje'.
Regulamin gry moze ulec zmianom w każdym momencie bez podawania przyczyny, jesli zajdzie taka potrzeba. Uzytkownicy zostana powiadomieni o zmianie zasad gry.

Szczegółowe uzupełnienie regulaminu między innymi o kary za niestosowanie się do regulaminu znajdziecie na naszym forum w dziale 'Regulaminy' w temacie 'Regulamin Gry' 

Ja zanim gdzieś zarejestruje konto, nie ważne czy jest to priv czy jakaś inna strona internetowa o całkiem innej treści itd. to staram się przynajmniej powierzchownie sprawdzić regulamin w celu zorientowania się w tym co tam wolno a czego nie wolno .

I nie spam tutaj tak bo to nic nie da, a jedynie może pogorszyć Twoją sytuację xD I nadal życzę Ci aby Twoja blokada konta nie została zniesiona !

Opublikowano

Up@Gralem na starcie i o rozdawaniu lv nie slyszalem,po za tym jezeli ktos awansuje na wyzszy lv(100+)pojawia sie wiadomosc na czacie wiec takie cos by nie przeszlo..Mateusz juz dawno moglby postawic nowy serwer ale tego nie robi,poniewaz zalezy mu na graczach a nie pieniadzach.Goraco polecam serwerek :)

Opublikowano

Serwer długo się trzyma co jest wielkim +. Lecz pamiętam jak kiedyś były rozdawane lv, bo w topce 250lv miały exp. Serwer taki sobie.

Nie zgodzę się z tym rozdawaniem lvl-i , 1 lub 2 postacie są lub były testowe Mateusza wbijał na nie jak coś sprawdzał do jakiejś aktualizacji i potrzebował większej ilości postaci, dodatkowo jakieś osoby nie wiem ile ich było, nie robiły do 250lvl-a misji, wykonały je na końcu i chyba za 2-3 misje można było dostać expa .

Po za tym nie sądzę żeby Mateusz był tak głupi i nawet jak by dał komuś lvl to zostawił by ten exp który był na plusie po 250 :P

A jestem pewien że nic nie rozdał bo głupich sm mi nie chciał sprzedać przelewem jak jeszcze nie było takiej opcji na www :P

Powiedział że: ''Na lewo z takich rzeczy nic nie da rady załatwić, bo nie potrzebuje żadnych niepotrzebnych afer za głupie 50-100zł .''

I wielki plus za to dla niego... że nie łakomi się jak niektórzy na innych serwach...

Ja serwer polecam jeśli ktoś nie ma czasu na ''nołlajfienie'', a chce się fajnie pobawić :)

Opublikowano

Misje od Yang-Shina dawały ten exp, który jest u pierwszych dwóch 'topkowych graczy', błąd został naprawiony. (sprawdziłem)

Zakochany94#: Mi by pasował "Camerion2", drugi Camerion bez rat doświadczenia 200%, tylko dla graczy, którzy chcieli by zagrać na "czymś nowym" lub zagrać na nowo z równymi szansami, które i tak na Camerionie są nawet po 10 miesiącach. ;)

AlteExcellenz#: Nie zauważyłem funkcji przelewu, około tydzień temu, gdy coś sprawdzałem, nie było tego. :O

Polecam, Zapraszam i Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Misje od Yang-Shina dawały ten exp, który jest u pierwszych dwóch 'topkowych graczy', błąd został naprawiony. (sprawdziłem)

Zakochany94#: Mi by pasował "Camerion2", drugi Camerion bez rat doświadczenia 200%, tylko dla graczy, którzy chcieli by zagrać na "czymś nowym" lub zagrać na nowo z równymi szansami, które i tak na Camerionie są nawet po 10 miesiącach. ;)

AlteExcellenz#: Nie zauważyłem funkcji przelewu, około tydzień temu, gdy coś sprawdzałem, nie było tego. :O

Polecam, Zapraszam i Pozdrawiam. <_<

Mateusz zmienił dostawcę usługi sms premium na homepay.pl bo dotpay.pl się mu z umów nie wywiązywał, tzn opóźniał mu wypłatę kasy i musiał coś raz czy dwa dedyka ze swojej kasy opłacić i czekać aż mu dotpay wyślę łaskawie pieniądze które zgromadził na ich koncie...

Jak coś to wiem o tym bo pisałem mu na pw o przelewy jakoś początkiem miesiąca i mówił żebym poczekał jak chce kupić bo niedługo będą przelewy dostępne :P

Opublikowano

Przydalaby sie jakas wieksza reklama aby dobic do tych 1k graczy przynajmniej.Pamietam jak jeszcze licznik na stronie dzialal pokazywal 1.1k online w godzinach szczytu.Teraz ta liczba "troszke" spadla.Aby camerion znow "tetnil zyciem" potrzebni sa youtuberzy lub reklama na stronie kamera.

Opublikowano

By tętnił życiem potrzeba tutaj wielkiego kopa a nie reklama u kogoś.

Trochę zmienić ;p Łatwiej ulepki żeby było zdobyć a nie xD

Ogólnie serwer polecam dla tych co się nudzą.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Przydalaby sie jakas wieksza reklama aby dobic do tych 1k graczy przynajmniej.Pamietam jak jeszcze licznik na stronie dzialal pokazywal 1.1k online w godzinach szczytu.Teraz ta liczba "troszke" spadla.Aby camerion znow "tetnil zyciem" potrzebni sa youtuberzy lub reklama na stronie kamera.

O to się nie martw jak znam Mateusza i obserwuje jego poczynania od startu serwera to on bardzo dobrze wie co robi :P

Teraz lekki spadek liczby online na serwerze ze względu na to że w końcu wiosna nas zaszczyciła swoją obecnością, sam teraz mniej czasu na komputerze spędzam

przez to, lepiej wyjść do ludzi, a nie kisić się w domu wiecznie xD

Reklama jest dobra, z tego co liczę było kilka prezentacji tego serwera na tym forum i łączna liczba ich odsłon to jakieś 120-140k, do tego serwer ma jakieś banery reklamowe na innych forach itd.

I nie narzekajmy na online tutaj bo serwer ma 10 miesięcy, i ludzi sporo dalej, niektóre serwery na starcie i kilka dni po starcie nie mają tyle online ile ten po 10 miesiącach :P

Opublikowano

@Kirito-ulepszacze dropia ladnie wiec nie widze sensu zwiekszac ich dropu,z lvlem tez nie ma problemu wiec nic tylko grac.

Opublikowano

Avast wszędzie wirusa wykrywa, ładna grafika :).

Niestety zagrać nie zagram, bo skończyłem już z grami, ale po tym co tutaj zobaczyłem, to także serwer jak najbardziej polecam :P

@edit

Jak będzie update polecam wyłączyć avasta, bo możecie mieć potem problemy z metinem.

@down

Dzięki i możliwe, że jak znajdę czas to jednak wpadnę :).

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Niestety zagrać nie zagram, bo skończyłem już z grami, ale po tym co tutaj zobaczyłem, to także serwer jak najbardziej polecam :P

Co racja to racja avast to najgorszy antywirus.Szkoda ze nie zagrasz,z pewnoscia przydaliby sie nowi gracze.No coz nie pozostalo mi nic innego jak zyczyc Tobie powodzenia w realu:) top@ Dostalem info ze podczas update pojawi sie miedzy innymi niekonczaca pelerynka.Swietne rozwiazanie,poniewaz pol ekwipunku mam zawalone wlasnie pelerynami.Polecam serwer
Opublikowano

Informuję, że forum już działa, oraz w dziele "Change Log", znajdziecie Zapowiedź do najnowszej aktualizacji - Change Log 13.

Zepsułem więcej niż Zwierciadła i Fryzury. <_<

Groźny jest ten virus z pliku Camerion ? :)

Nie ma wirusa, możesz spokojnie wchodzić. :P

Mi Avast nie wykrywa od samego początku Camerion.exe jako wirus o.O, więc nie tak wszędzie. Jedynie config.exe wykrywa mi od niedawna, ale dodałem do wyjątków. :rolleyes:

Co racja to racja avast to najgorszy antywirus.Szkoda ze nie zagrasz,z pewnoscia przydaliby sie nowi gracze.No coz nie pozostalo mi nic innego jak zyczyc Tobie powodzenia w realu:) top@ Dostalem info ze podczas update pojawi sie miedzy innymi niekonczaca pelerynka.Swietne rozwiazanie,poniewaz pol ekwipunku mam zawalone wlasnie pelerynami.Polecam serwer

Z tego co Ja wiem, ona miała się pojawić podczas następnego update: "Mateusz zmienną jest" :O

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. ;)

5y6tk3.gif

Opublikowano

W końcu forum on i ładnie zapowiedziana i rozpisana najbliższa aktualizacja :P

Nawet nie najgorsza myślałem że jakaś lipa będzie a miło się zaskoczyłem, miałem kończyć grę na serwie bo gram od startu i ileż można na jednym priwie grać xD
Ale chyba jeszcze zostanę tutaj na troszkę:P

Polecam wbić na forum zapoznać się z aktualizacją która już niedługo .
No i oczywiście sam serwer jak bnajbardziej polecam !!!!

Opublikowano

I niech ktos teraz napisze ze administracja sie nie stara to udusze:P Najbardziej spodobaly mi sie przeklete zwierciadla-wkoncu nowy evencik.Nie wiedzialem ze serwer jest reklamowany na 5 forach:)

Opublikowano

I niech ktos teraz napisze ze administracja sie nie stara to udusze:P Najbardziej spodobaly mi sie przeklete zwierciadla-wkoncu nowy evencik.Nie wiedzialem ze serwer jest reklamowany na 5 forach:)

Ponieważ pomysł, wprowadzenie by Ja, więc miało się podobać. :D

Postaram się dodać przed Change Log'iem rozpiskę całego dropu z "Przeklętego Zwierciadła" w dziele "Poradniki", tak jak to zrobiłem z Certyfikatami. ;)

W końcu forum on i ładnie zapowiedziana i rozpisana najbliższa aktualizacja :P

Nawet nie najgorsza myślałem że jakaś lipa będzie a miło się zaskoczyłem, miałem kończyć grę na serwie bo gram od startu i ileż można na jednym priwie grać xD

Ale chyba jeszcze zostanę tutaj na troszkę :P

Polecam wbić na forum zapoznać się z aktualizacją która już niedługo .

No i oczywiście sam serwer jak bnajbardziej polecam !!!!

Nie ma lipy skoro Ja robiłem patcha wraz z Mateuszem. ^_^

Mnie zawiodły te bronie, ponieważ nie miał być wprowadzany na razie żaden ekwipunek do ulepszania, a tu proszę ... przynajmniej tyle dobrze, że nie ma nowych ulepszaczy i będzie mało stękania.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Pomoge wam rozleklamowac jeszcze bardziej serwer.Bede biegal po biedronce z ulotkami Cameriona.A teraz tak na powaznie@Event zuo bedzie odbywal sie automatycznie?(tj z automatu czy cos w tym stylu) Proponuje wprowadzic wojny krolestw na tej samej zasadzie:) Mateusz gratuluje Ci jednego z najlepszych 4funow w Polsce.Polecam, zycze dalszych sukcesow zwiazanych z serwerem:)

Opublikowano

Pomoge wam rozleklamowac jeszcze bardziej serwer.Bede biegal po biedronce z ulotkami Cameriona.A teraz tak na powaznie@Event zuo bedzie odbywal sie automatycznie?(tj z automatu czy cos w tym stylu) Proponuje wprowadzic wojny krolestw na tej samej zasadzie:) Mateusz gratuluje Ci jednego z najlepszych 4funow w Polsce.Polecam, zycze dalszych sukcesow zwiazanych z serwerem:)

Pewnie jak będzie ogłoszony taki event na forum o określonej godzinie to Mateusz wbije do gry, zrespi sobie specjalnego npc i za pomocą niego uruchomi event :P

Więc dobry pomysł bo na raz zrespią się na określonych kordach wszystkie bossy i metiny, i dzięki temu nie będzie tylu żali itd. że w jednym miejscu metiny, bossy, a bo lagi itd.

Bardzo dobrze że będzie się to na pustyni odbywało bo nie ma tam nawalonych masy mobów, mapa duża więc pewnie w sensownych odległościach będzie się wszystko respiło co zmniejszy lagi, a że mapa duża to każdy skorzysta i ubije parę metinów i bossów :D Byle nie za często to ZUO bo znudzi się tak samo jak OX-y :P

Polecam serwer wszystkim tym którzy mają dość hardów :P

Opublikowano

Mateusz pisał quest na Wojnę Królestw, nie wiem na jakim jest etapie, ponieważ działo się to, gdy Ja dodawałem i sprawdzałem moje błędy w Change Logu 13. <_<

W sumie, ciekawie by było rozdawać ulotki w biedronce. xD Tylko kto by je zaprojektował i drukował? :D

Pewnie jak będzie ogłoszony taki event na forum o określonej godzinie to Mateusz wbije do gry, zrespi sobie specjalnego npc i za pomocą niego uruchomi event :P

Więc dobry pomysł bo na raz zrespią się na określonych kordach wszystkie bossy i metiny, i dzięki temu nie będzie tylu żali itd. że w jednym miejscu metiny, bossy, a bo lagi itd.

Bardzo dobrze że będzie się to na pustyni odbywało bo nie ma tam nawalonych masy mobów, mapa duża więc pewnie w sensownych odległościach będzie się wszystko respiło co zmniejszy lagi, a że mapa duża to każdy skorzysta i ubije parę metinów i bossów :D Byle nie za często to ZUO bo znudzi się tak samo jak OX-y :P

Polecam serwer wszystkim tym którzy mają dość hardów :P

Ja sądzę, że Zuo będzie pewnie w weekendy, gdy będzie rozsądna ilość graczy online do takiego eventu.

Wyczytalem na forum ze niedlugo pojawi sie nowa zaktualizowana prezka.To prawda? :D

Ma się pojawić po Change Logu 13, żeby była w pełni zaktualizowana.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...