Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

thx juz ogarniam drop ich ale ten arte serafin to jest chyba jakis zbugowany bo daje tyle golda co ze zwyklym artefaktem czy cos zle patrzylem ?

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tu jakiś łatwy sposób na zarobek?  :) I gdzie max lvl wbić mam aktualnie 200?  ;)

Pisz na pw tu za dużo by pisać mogę pomóc 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

mam pytanie sciagnolem juz kilka programow do klikania mysza i zaden nie dziala znaczy na pulpicie klikaja ale jak najade na okno z gra to nie chca klika ?

juz nie wazne

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Siema, gra ktoś tu ponoć jest jakaś polska gildia? Bo zaczynam własnie grę już leci client. I dawno w lc nie grałem ostatni raz dwa lata temu tutaj, ktoś powie co po kolei od zera robić? :) Dużo nowości? Jak z expem itd? ;)

Opublikowano

Siema, gra ktoś tu ponoć jest jakaś polska gildia? Bo zaczynam własnie grę już leci client. I dawno w lc nie grałem ostatni raz dwa lata temu tutaj, ktoś powie co po kolei od zera robić? :) Dużo nowości? Jak z expem itd? ;)

Jeżeli chodzi o poszukiwanie gildii, to zobacz tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-pewnej-osoby-rekrutuj%C4%99-do-gildii/ :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wie ktoś ile czasu trzeba poświęcić, aby porządnie ogarnąć tutaj postać i działać coś w pvp? Tzn cap lvl, najpotrzebniejsze aff, full eq, pety. Mam ochotę pograć na servie ze sporą ilością graczy, ale nie mam czasu żeby grać 8h dziennie :p

Opublikowano

Wie ktoś ile czasu trzeba poświęcić, aby porządnie ogarnąć tutaj postać i działać coś w pvp? Tzn cap lvl, najpotrzebniejsze aff, full eq, pety. Mam ochotę pograć na servie ze sporą ilością graczy, ale nie mam czasu żeby grać 8h dziennie :P

Jeżeli startujesz od 0 to tak naprawdę dużo zwłaszcza ze lvlowanie pod koniec jest albo drogie i szybkie albo tanie i mozolne. Potem trzeba ogarnąć frakcje żeby założyć set nie wspomnę o affinity itd. 

ubh6c.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Malutki update w sprawie DCS:

We have changed DCS up a little.
Before it was "possible" to come in the last 5 minutes and win the siege.
This is not possible anymore. 

The server will now keep track of how long you managed to defend your castle during that siege.
At the end of DCS the server will calculate all the defend times together and the guild that posessed the castle the longest during that siege will be the winner.
At the end of the siege a scoreboard will be displayed so that there will be no confusion to those that didn't read this message.
A nice added feature is that it keeps track of the kills and deaths aswell.
Those will however not count in the final result and are for informational purpose only (for now)
Maybe in the future we can make the server give points for time, kills and deaths but for now its just for time.

05705-85dc16ac-befe-45bd-a144-b2306c15e8

Opublikowano

Wbiłem na serwer z myślą o powrocie do starej paczki I dowiedziałem się żę gildia istnieje ale gra w niej może 2 osoby Są  ponoć 2 Polskie gildie , max po 5 osób z tego co wie dowiedziałem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wbiłem na serwer z myślą o powrocie do starej paczki I dowiedziałem się żę gildia istnieje ale gra w niej może 2 osoby Są  ponoć 2 Polskie gildie , max po 5 osób z tego co wie dowiedziałem 

Niestety polakow malo :P

Opublikowano

Elo. Może mi ktoś wytłumaczyć kiedy moge stracić punkty frakcji w Alber?? Bo raz po dedzie nic się nie kasuje a innym razem zeruje mi te punkty ;(

Opublikowano

Za każdym razem jak ktoś cię zabije i jest z przeciwnej frakcji tracisz daną ilość pkt 

Ps jakby ktoś chciał wejść na forum :

247291439732850391855.jpeg

Mój komputer:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fOO31La.jpgWbiłem sobie na serwer wczoraj popoludniu było dosyc pusto na ch1,wbilem 152 i sie dowiedzialem ze Main channel to ch4 XDD 

I sie zdziwiłem :O ile tam jest ludu :D ile tam jest zadan,wsyzstkiego łooooh :D

Opublikowano

"przeszedłeś" Generica :P po jakims czasie to nie uniknione

Ps. skad ludzie maja naprzyklad 5kk Event Coin? albo po pare tysięcy Master Stonów itp? dropią to wszystko?

Opublikowano

"przeszedłeś" Generica :P po jakims czasie to nie uniknione

Ps. skad ludzie maja naprzyklad 5kk Event Coin? albo po pare tysięcy Master Stonów itp? dropią to wszystko?

zadania dzienne + bossy + moby 

Mój komputer:

Opublikowano

Powie mi ktos gdzie tu expic kurcze?

Boże Grzesiek byłeś takim debilem XDDDDD (tak,stare konto bez spin xD)

Ktos coś wie czy ma być jakiś "większy" update?

Opublikowano

Tak ma być update ;)

Na forum o tym trąbią -podniesiony lv up z 220 do 250 czyli pewnie nowe wepy, sety.

Nie wiem jak ty ale znajomy wbił 260 i mu się drinki skończyły :P 

Mój komputer:

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...