Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jakieś działajace hacki  bugi itp ?

Z tego co wiem to na Generiku nie ma nic 

ubh6c.png
  • Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PheZ dzięki za odpowiedz exp driki na platynie ? co do hackow to radze nie uzywać ja mam od roku 3 konta zbanowane za skilhacka i szkoda duzo kkkk i jaweli poszlo wiec lepiej pograc bez ...

Opublikowano

PheZ dzięki za odpowiedz exp driki na platynie ? co do hackow to radze nie uzywać ja mam od roku 3 konta zbanowane za skilhacka i szkoda duzo kkkk i jaweli poszlo wiec lepiej pograc bez ...

szczerze to nie wiem czy szybciej nie wbije sie na duchach w party z małym lvl + leopard.

Chyba że masz golda to drinki to czy z platyną działają to nie wiem ale+ leopard.

Drink daje 5kkk expa ? Bo jeśli tak to na 204 lvl trzeba  ponad 40 na jeden lvl a chodza 5-6kkk

Deus vult

Opublikowano

szczerze to nie wiem czy szybciej nie wbije sie na duchach w party z małym lvl + leopard.

Chyba że masz golda to drinki to czy z platyną działają to nie wiem ale+ leopard.

Drink daje 5kkk expa ? Bo jeśli tak to na 204 lvl trzeba  ponad 40 na jeden lvl a chodza 5-6kkk

Wszystko zawsze na platynie ! 

Extreme drink na 204 lvl daje jakies 20-23% +/- bo nie pamietam. Mozna pet z P2 expic ale trzeba kupować iteamy na redukcje tego skila i najlepiej expic czarka. 

ubh6c.png
Opublikowano

2-3 drinki z leopardem na lvl Drinki można mieć za free za czas online 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wszystko zawsze na platynie ! 

Extreme drink na 204 lvl daje jakies 20-23% +/- bo nie pamietam. Mozna pet z P2 expic ale trzeba kupować iteamy na redukcje tego skila i najlepiej expic czarka. 

Jeśli działa z platyna to spox.

Co do expu na duchach nie chodziło o expienie peta tylko o normalny exp siebie.   

Deus vult

Opublikowano

a co ma leopard do oddawania drinkow na platynie bo tego nie czaje ?

jest to pet do zbierania exp tzw to co ty dostaniesz on tez dostaje jako bonus i potem mozesz dac to na siebie.

Deus vult

Opublikowano

z event coin chodzi ci o losowanie z lacabal jesli tak to ja robilem tak jak z mieszaniem jeweli klikacz i cheat engine przyspieszasz nim gre i losuje szybko bez animacij

mam takie pytanie jak kolega wyzej jak szybko otwierac chaos balle ?

Opublikowano

Gra tutaj sporo polaków ? Bo chciałbym zagrać znowu w tą grę  :D Ale samemu wiadomo jak się gra ... :pp

Tak owszem gra masa polaków Zgłoś się do gildii VenatoresPL Jedyna ogarnięta na tym serwerze 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Witam , mam problem z załączeniem gry  gdy chce właczyc gre wyskakuje "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. "   Lecz juz kilka razy na nowo instalowałem i dalej nic :/ Z góry dziekuje za pomoc.

Opublikowano

mam pytanko czy wie ktos jak teraz jest z mieszaniem jeweli bo nie mozna uzywac cheat engine i klikacze tez mi nie dzialaja ? jak to teraz sie odbywa czy trzeba samemu stac i klikac czy moze jednak jakos da sie to ominac ?

Opublikowano

mam pytanko czy wie ktos jak teraz jest z mieszaniem jeweli bo nie mozna uzywac cheat engine i klikacze tez mi nie dzialaja ? jak to teraz sie odbywa czy trzeba samemu stac i klikac czy moze jednak jakos da sie to ominac ?

Działa tak samo jak wcześniej a przynajmniej mi :P

Mój komputer:

Opublikowano

o jestesmy razem w gildi moja postac to xXaleyaXx :) a pisali ze podczas uzywania che bedzie dc i zapis w logach a pozniej ban ? wiesz cos na ten temat ?

Opublikowano

Jeszcze nie wyłapałem ani razu dc Tylko ustawiam na wolne klikanie i tyle 

Mój komputer:

Opublikowano

jak dropi sie te artefakty i na jakich mapach nie moge nic o tym znalesc z gory dzieki

Artefakty lecą z każdych mobów Jest to drop losowy Ty możesz dropic go godzinami np na lisach a ktoś obok podejdzie i za 1 razem dropnie  

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...