Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robił już ktoś akan?Co trzeba zrobić ,aby wykonać questa i ile questów potrzeba z 187 do 200 lvla?

Nie wiem ile, ale to dość łatwo policzyć. Za jednego questa dostajesz 45kkk expa (z pbi). Podziel liczbę expa, który potrzebujesz na dany lvl przez te 45kkk i Ci wyjdzie ile razy musisz zrobić quest, aby wbić kolejny poziom. :P Btw. chodzi o to, aby zabić te 3 bossy w akan. Jest to dość łatwe, bo padają one na skilla, ale mobki dookoła mocno biją i ja sama doszłam tylko do drugiej salki. Albo trzeba iść w parę osób, żeby szybko wybić mobki, albo iść z klerykiem, który ma 100% oszczędzania, aby ciągle leczył. ;)

Opublikowano

To nie wiem czy przeżyje na assku,bo narazie nie mam setu mp zrobionego a w hr trochę ponad 110k hp.No,ale spróbuję to akan zrobić na wszystkich możliwych buffkach,dzięki.

Ps.Dowiedziałem się,że mobów nie trzeba bić tylko bossy muszą paść. :D Więc to wiele ułatwia.Polecam windy step+super haste potion,adrenalinki itd.

Opublikowano

To nie wiem czy przeżyje na assku,bo narazie nie mam setu mp zrobionego a w hr trochę ponad 110k hp.No,ale spróbuję to akan zrobić na wszystkich możliwych buffkach,dzięki.

Ps.Dowiedziałem się,że mobów nie trzeba bić tylko bossy muszą paść. :D Więc to wiele ułatwia.Polecam windy step+super haste potion,adrenalinki itd.

Tak, o ile ma się ogromnego speeda to idzie jakoś dobiec do mobków. Najgorzej jest na początku. Btw. jakim cudem masz na assku 110k HP bez setu MP? ;) Chyba, że z jakimiś buffami/cukierkami?

Btw. idzie ktoś robić questa na 'Been there done that'? ;x Bo na klera by mi się przydało. :P

Opublikowano

Tak, o ile ma się ogromnego speeda to idzie jakoś dobiec do mobków. Najgorzej jest na początku. Btw. jakim cudem masz na assku 110k HP bez setu MP? ;) Chyba, że z jakimiś buffami/cukierkami?

Btw. idzie ktoś robić questa na 'Been there done that'? ;x Bo na klera by mi się przydało. :P

Z cukierkami mam ledwo 117k hp,bez około 103k.To niezbyt dużo,bo mam noobskie acc :D

A no i już robiłem akan.Jak dla mnie dużo przyjemniejsze niż exp w tarian prison.Łatwo idzie i nie trzeba mieć kox eq,żeby robić je solo z botkiem :D

///Jest jakaś polska gildia?

Opublikowano

Z cukierkami mam ledwo 117k hp,bez około 103k.To niezbyt dużo,bo mam noobskie acc :D

A no i już robiłem akan.Jak dla mnie dużo przyjemniejsze niż exp w tarian prison.Łatwo idzie i nie trzeba mieć kox eq,żeby robić je solo z botkiem :D

///Jest jakaś polska gildia?

No właśnie ja nie postawię sobie botka, bo mi komp się za bardzo grzeje (chłodzenie do wymiany ;/). Gildia jest. :P Jakbyś chodził na Akan możemy latać razem, bo i tak nic nie tracisz, a ja muszę mieć kogoś w PT, bo sama nie postawię multi. :C

Opublikowano

Mijoszi to będę na PW pisał jak kompa zrobię,bo robiłem przywracanie do stanu fabrycznego i w trakcie się wyłączył,bo wiatraka nie włączyłem.Albo podaj IGN

Opublikowano

Siema,mam zamiar tu zagrać od początku czyli 90 lvl,co i jak od początku jak kase zarobić etc ? :P

<--- bo tutaj trochę golda widzę że gość ma ;p

Mało ma, Alishia ma 600kkk+.

Btw. można spokojnie 25kkk na godzine zarobić.

Jbc. początkowy lvl to 100.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Mało ma, Alishia ma 600kkk+.

Btw. można spokojnie 25kkk na godzine zarobić.

Jbc. początkowy lvl to 100.

Tylko 500 :3 Ale straciłam wczoraj w c*-*j

Jaki Ala zarabia? ;> Podziel się tym.

Klucze, hammery, hsy, runy, ms, ams, weapon letter i armor letter oraz lcgn event coiny

alishia.jpg

Opublikowano

Tylko 500 :3 Ale straciłam wczoraj w c*-*j

Klucze, hammery, hsy, runy, ms, ams, weapon letter i armor letter oraz lcgn event coiny

Tyle kasy zarobiłaś na dropie? o.O

Opublikowano

Tyle kasy zarobiłaś na dropie? o.O

1h dropa jakies 15b =) Teraz kupuje cash po 1:5kk (zarabiam na tym :D)

+ z handlu kilka-naście-dziesiąt kkk

Ale da się tu jakoś od tego 100 lvla dorobić na razie bez cashu ??;p

Kup GB i drop runy oraz hsy w tomb.... Następnie napisz do mnie na ch1 xMissYaoiShop o gildię i odkupie wszystko co wydropsiz :D

alishia.jpg

Opublikowano

A nie ma już tutaj vote co 12 h czy jak to tam było ?:p

1h dropa jakies 15b =) Teraz kupuje cash po 1:5kk (zarabiam na tym :D)

+ z handlu kilka-naście-dziesiąt kkk

Kup GB i drop runy oraz hsy w tomb.... Następnie napisz do mnie na ch1 xMissYaoiShop o gildię i odkupie wszystko co wydropsiz :D

Ok ok,tylko że mnie i tak teraz nie będzie przez jakiś tydzień lub dwa więc nie pogram za dużo :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

A co w tym akan takiego specjalnego ? przecież skille za free,coś tam dropi ? tytuły czy coś ?

>.< Od 177+ jest tam quest. Normalnie ludzie expili do 187 i od 187 do 200 się expi właśnie na tym queście w Akan. xD

Opublikowano

>.< Od 177+ jest tam quest. Normalnie ludzie expili do 187 i od 187 do 200 się expi właśnie na tym queście w Akan. xD

Doradzisz co wybrać do pvp? Czy już każdą postacią idzie pograc? Wiem ze cos Wiz mial robić z tym jakis czas temu jak nie dostalem bana na konto..

ubh6c.png
Opublikowano

Doradzisz co wybrać do pvp? Czy już każdą postacią idzie pograc? Wiem ze cos Wiz mial robić z tym jakis czas temu jak nie dostalem bana na konto..

Ogólnie troszkę się pozmieniało, ale w sumie każdą postacią idzie grać i zabijać na pvp. :3 Oczywiście nie licząc kleryka.

Opublikowano

Ogólnie troszkę się pozmieniało, ale w sumie każdą postacią idzie grać i zabijać na pvp. :3 Oczywiście nie licząc kleryka.

jak nie jak tak.... kleryk am skill w eapoie które ma niezłe p*-**olnięcie :D + łatwiej robi Akan (o ile się ma xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hr ;s)

alishia.jpg

Opublikowano

jak nie jak tak.... kleryk am skill w eapoie które ma niezłe p*-**olnięcie :D + łatwiej robi Akan (o ile się ma xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hr ;s)

Nie przesadzaj. :x Klerykiem na pvp to Ty możesz się leczyć i nie paść, ale nie ubić kogokolwiek. xD

Opublikowano

Nie przesadzaj. :x Klerykiem na pvp to Ty możesz się leczyć i nie paść, ale nie ubić kogokolwiek. xD

Juz niedlugo ponoc pojawila sie sugestia aby dodac nowego skilla dla klera attakujacego ;3

Opublikowano

Juz niedlugo ponoc pojawila sie sugestia aby dodac nowego skilla dla klera attakujacego ;3

Co nie zmienia jednak faktu, że kleryk dalej pozostaje postacią defensywną, a jego najmocniejszą stroną pozostaje leczenie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...