Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcę wiedzieć ze ile jest ludzie w serwerem

Eee? Ile ludzi jest na serwerze? Chyba na stronie pisze, ale mogę Ci powiedzieć, że zawsze pełno. :P

Opublikowano

Jaki drop ?

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

Opublikowano

Jakie tu są raty? W sensie dropu golda i jaki lvl max ? :P

Czytaj w prezentacji.

konachancom138117animal.jpg
What hurts the most

Was being so close

♥ ♥

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie forumowicze , poszukuje na tym serwerze setu cienia fantomka w celkę piszcie PW ( jeśli zły temat z góry przepraszam :P )

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie listow zbroi i broni .Czy one dropia z konkretnych mobkow czy z wszystkich w wiezieniu w tarian .Wiem ze mozna je kupic w IS ale to nie dlamnie.

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie listow zbroi i broni .Czy one dropia z konkretnych mobkow czy z wszystkich w wiezieniu w tarian .Wiem ze mozna je kupic w IS ale to nie dlamnie.

Z tego, co pamiętam to dropią one ze wszystkich mobków, ale oczywiście te najdroższe z IS najciężej wydropić. :)

@Bloody

Ale ja wiem, o co mu chodziło. ;f Przecież napisałam to samo, co Ty.

Opublikowano

Z tego, co pamiętam to dropią one ze wszystkich mobków, ale oczywiście te najdroższe z IS najciężej wydropić. :)

Chodzi mu o weapon letter i armor letter

No wiec tak dropia one w tarian prison i bardzo rzadko nie ma okreslonych mobkow na jakich wypadnie moze ci wypac na poczatkowych albo na bossie leci losowo zalezy od szczescia .

sygnamoja1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mają dodać na dniach nowy lvl cup, nowe acc i chyba bronie. Poza tym są nowe (no może nie takie nowe, bo dawno nie grałam xD) bossy, za których zabicie otrzymuje się ciekawe tytuły. Wcześniej trzeba kupić quest w IS (100 cashu). Co najważniejsze - są bronie na 187 lvl, do których potrzeba brązowych, srebrnych i złotych tokenów. Po 25 sztuk o ile dobrze pamiętam. Otrzymuje się je z questów dziennych, a można wyciągnąć chyba 1 złoty na dzień. ;x Więc albo kupić (koszt około 400kkk za wszystko) albo zrobić parę postaci.

Do tego broń może nie wyjść (75% szans na powodzenie). :D Ogólnie bardzo fajnie się tam zrobiło. :P

Opublikowano

Bardzo dobry serwer godny polecenia :) , również duzo ludzi nawet na nim gra; )

Jak co to mój nick : JanekTroll .

Opublikowano

Hejka panowie,wakacje sie zaczely (tak,dlatego kocham Wlochy <3 ).

Mam tak pustego tytka 175lvl (bo all itemki dalem dejowi -_- )

Pomoze ktos z kasa? Byle wykupic jakis wep i bron :D

Btw. szukam tez gildi.

@down A ja chce tu ù.ù

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Hejka panowie,wakacje sie zaczely (tak,dlatego kocham Wlochy <3 ).

Mam tak pustego tytka 175lvl (bo all itemki dalem dejowi -_- )

Pomoze ktos z kasa? Byle wykupic jakis wep i bron :D

Btw. szukam tez gildi.

Gildii sobie szukaj, ale tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii/

A co do kasy - kupienie czystego wepa i EQ na 173 lvl dla tytana to kwestia paru groszy. Idź do Dratan na Tobido i zarobisz sobie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takie pytanie mam, czy jest jakiś sposób by ominąć questy w moorasce i kapelę? Mam tam takie lagi, że się nie mogę ruszyć ;x Jest miejsce gdzie mogła bym expić na koxie zamiast robić questy?

Już wiem. Questy do mooraski, następnie dobić 162 na bossie w margadoom a na koniec questy w tarian do 176 lvla^^

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...