Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@piterb1996

Komunikat out of memory znaczy że masz mało pamięci RAM.

Ja zalecam Ci wyłączenie Acceleratora.

Z włączonym acceleratorem, "zrzera" bardziej komputer, gra ma większe zapotrzebowanie.

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja 1.3 (15.03.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

W jakim programie mam otworzyc droga gre bo Sandbox kaze mi zamknac

Najpierw uruchom GPWA, wybierz 2x Box i włącz DarkLaucher i 1 konto uruchomiasz.

Potem bot poprosi o uruchomienie 2 konta, więc w DarkLaucher uruchamiasz 2 konto.

Opublikowano

działa jeszcze ?

u mnie jest tak :

Włączam GPWA i daje BOX pozniej włączam launcher NFSW (zwykły) <- albo przez DL (efekt koncowy ten sam), nastepnie gdy prosi o włączenie 2# gry włączam przez DL (przy czym DL musialem skopiowac do folderu z nfsw.exe bo inaczej brakowalo set.ini),

efekt ? jak ładuje 2# wyskakuje mi error i game will be disconnected, i wyłącza 1 okno... co z tym fantem zrobic ?

Opublikowano

działa jeszcze ?

u mnie jest tak :

Włączam GPWA i daje BOX pozniej włączam launcher NFSW (zwykły) <- albo przez DL (efekt koncowy ten sam), nastepnie gdy prosi o włączenie 2# gry włączam przez DL (przy czym DL musialem skopiowac do folderu z nfsw.exe bo inaczej brakowalo set.ini),

efekt ? jak ładuje 2# wyskakuje mi error i game will be disconnected, i wyłącza 1 okno... co z tym fantem zrobic ?

Musisz logować się na dwa różne konta (maile). Darklauncher ma czasem problemy i loguje dwa razy na to samo konto, pierwszą grę loguj normalnie i upewnij się, że w DL masz inne konto zapisane.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Strona do downloadu nie działa ...

Jestem pewien, że działa.

Opublikowano

Witam ją mam podobny problem włączam nfs normalnie odpała się 1 okno a gdy próbuje odpalić 2 przez. DL to wyskakuje komunikat ze nfs jest już uruchomiony.... A jeśli już zalapie to na 1 z profili jestem nie dostępny w liście znajomych...

Opublikowano

Tak to już jest na jednym Adresie. Zawsze jedno z 2 okien ma na liście niedostępny profil a drugie dostępny więc na pewno Ci się uda :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mi wyświetla, że wersja jest już nie ważna. "Version is outdated". A na oficjalnej stronie twórców jest napisane, że bot nie działa. Ma ktoś jakieś informacje, kiedy będzie działać, albo może komuś działa teraz? I miał ten błąd? Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mi wyświetla, że wersja jest już nie ważna. "Version is outdated". A na oficjalnej stronie twórców jest napisane, że bot nie działa. Ma ktoś jakieś informacje, kiedy będzie działać, albo może komuś działa teraz? I miał ten błąd? Pozdrawiam ;)

W nocy była aktualizacja, 24h max.

Tylko jak odpale bota to nie wysyła zaproszenia.. Co z tym fantem zrobić

Sprawdź czy nie masz zablokowanych zaproszeń w opcjach.

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź, nie wiedziałem o aktualizacji :)

@edit a wiesz może co wprowadzi ta aktualizacja lub zmieni?

Oczekiwanie w lobby do dragów będzie skrócone o 10 s., a w wyścigach i ucieczkach o 5 s. Poprawiono synchronizacje w lobby i oczywiście wymieniono samochody za IGC.

Czyli bota działa:-) dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam ;-)

Póki co nie, wstawię gdy zaktualizują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...