Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się to jakoś przyśpieszyć? bez sensu że 30sek do ucieczki trzeba czekać... może da się to jakoś pominąc?

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa cały czas... a wy lenie jak wam pisze że nieaktualna wersja to nawet jak jest od razu link do forum z tymi modami nie umiecie wejść i pobrać nowego tylko pisać "nie działa" "daj nowy link"..

Opublikowano

Działa komuś dzisiaj? 
Mi działa do momentu w którym obaj kierowcy wchodzą do lobby to jednego wywala i zaczyna wszystko od nowa...

I wszystko jasne...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wielka prośba... wrzuć na inny serwer niż zippyshare( nie mogę pobrać)

Z góry dziękuję.

edyta. nie mogę też pobrać ze strony dark team... wyskakuje hasło " plik niekompletny, zostało wykryte zagrożenie"

wyłączenie zapory nie pomaga :(

Opublikowano

Wielka prośba... wrzuć na inny serwer niż zippyshare( nie mogę pobrać)

Z góry dziękuję.

edyta. nie mogę też pobrać ze strony dark team... wyskakuje hasło " plik niekompletny, zostało wykryte zagrożenie"

wyłączenie zapory nie pomaga :(

Wyłącz antywirusa.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wyłącz antywirusa.

Dzieki

Dalsze problemy,co bym nie robił do lobby konta wchodzą na przemian(jedno wchodzi drugie wychodzi) .

Acc wyłączone, grafika ustawiona poprawnie, okna jedno górny lewy, drugie dolny prawy, okno trybu "wyścigu" w górnym prawym, oba konta odpalam z DL.

Kombinowałem z delay, zmieniałem "prowadzącego" ( okno 1 zaprasza do grupy 2 i odwrotnie).

Łącze przyzwoite, parametry komputera również, temat przejrzałem chyba trzy razy.

Ręce opadają

Opublikowano

Dzieki

Dalsze problemy,co bym nie robił do lobby konta wchodzą na przemian(jedno wchodzi drugie wychodzi) .

Acc wyłączone, grafika ustawiona poprawnie, okna jedno górny lewy, drugie dolny prawy, okno trybu "wyścigu" w górnym prawym, oba konta odpalam z DL.

Kombinowałem z delay, zmieniałem "prowadzącego" ( okno 1 zaprasza do grupy 2 i odwrotnie).

Łącze przyzwoite, parametry komputera również, temat przejrzałem chyba trzy razy.

Ręce opadają

Jedno okno gry uruchamiamy tradycyjnym sposobem, a drugie innym (np. DL). Może to jest przyczyną ;)

PS. Nie lepiej będzie Ci skorzystać z "Team Escape Bot" w trainerze od GMZ? 1. Szybszy 2. Wydajniejszy 3. Nie wymaga uruchamiania dwóch okien gry.

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jedno okno gry uruchamiamy tradycyjnym sposobem, a drugie innym (np. DL). Może to jest przyczyną ;)

PS. Nie lepiej będzie Ci skorzystać z "Team Escape Bot" w trainerze od GMZ? 1. Szybszy 2. Wydajniejszy 3. Nie wymaga uruchamiania dwóch okien gry.

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

Dziękuję za chęć pomocy.

Bota ostatecznie odpaliłem, ale w inny sposób.

Może się "Komuś" przyda:

1. otwieramy dwa okna w Dark L.( dwa osobne konta założone w NFS) na ustawieniach grafiki 800-600pix, tryb okienkowy

2. zamykamy okno wiadomości oraz czat

3. zapraszamy ( z konta nr1) do grupy konto nr.2

4. ustawiamy okna z odpalonymi grami- konto 1 w lewym górnym rogu monitora, konto dwa w prawym dolnym.

5. teleportujemy oba samochody na wybrany pościg( po teleportacji  zamykamy okno mapy)

6. okno wyboru trybu jazdy( ucieczka drużynowa/prywatna) ustawiamy max w prawym górnym rogu obu okien gry.

7. Startujemy ucieczkę prywatną- zaproś grupę(konto 1, potwierdzamy konto 2)

8. kiedy oba pojazdy są w lobby odpalamy bota- klikamy plik exe:)

9. klikamy w oknie bota na "2 box" , startujemy bota( jeżeli mamy słabego kompa wcześniej odznaczamy ACC)

Przez konto nr.1 rozumiem to które jako pierwsze odpalicie w DL, konto 2 analogicznie...

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...