Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy uda mi sie juz odpalic 2 okienko z grą to po pewnym czasie pisze że Bład aplikacji nfsw.exe ;/ i sie zamyka

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od czego zależy to czy Mnie złapią czy też nie? bo raz Mnie złapią a raz nie, wina złej klasy Samochodu? bo na swoim mam A a na Noobskim koncie mam D. czy coś innego?

Opublikowano

Aktualizacja 1.7 (20.04.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja w v.1.8 mam plobrem gdy naciskam Start wyswietla się to: Autolt Error

Line 7946 (File

"C:\..\GPWABot.exe"):

Error: Array variable has incorrect number of suscripts or subscript dimension range exceeded.

Pomoże ktoś ??

Opublikowano

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Świetny bot, tylko czy da się zrobić aby cały czas wygrywało jedno konto? Bo raz jest wygrana jest na to moje główne, a raz na drugie. I czy działa to na innych ucieczkach niż High Stakes?

Opublikowano

Świetny bot, tylko czy da się zrobić aby cały czas wygrywało jedno konto? Bo raz jest wygrana jest na to moje główne, a raz na drugie. I czy działa to na innych ucieczkach niż High Stakes?

Pewnie , że się da , jako pierwsze konto musisz odpalić swoje . I nie , nie działa na innych . To jest zbyt oczywiste :>

Opublikowano

Pewnie , że się da , jako pierwsze konto musisz odpalić swoje . I nie , nie działa na innych . To jest zbyt oczywiste :>

Zrobiłem tak, i nadal raz wygrywa jedno a raz drugie konto

Opublikowano

Zrobiłem tak, i nadal raz wygrywa jedno a raz drugie konto

Najprawdopodobniej jest to wina bota , wcześniej tak nie było . Ewentualnie poodpalaj kilka razy .

Opublikowano

Tak niestety dziwnie jest że jedno konto wygrywa drugie raz na miesiąc coś dropnie, to zapewne wina bota bo to trochę dziwne jest.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Nie działa na innych trasach ? Dziwne, bo ja mogę dołączyć do wszystkich zawodów, nawet klasowych i nawet jak auto ulegnie zniszczeniu i wypadnie z danej klasy boot dalej dołącza go poprawnie do TE ( chyba że się całkiem pokiełbasi to wtedy trzeba naprawiać ) Co do wygranych to od wprowadzenia achie ogólnie mam mniejszy drop.

Opublikowano

co ci nie działa ?

wg autora programu nie powinien obecnie działać...

---

Nie polecamy/reklamujemy/odsyłamy na inne fora.

benq10r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...