Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz sobie poczekamy na kolejne wydanie czita, bo było update przez te dodawanie osiągów :)
GPWA i Slenf Bot nie działają. Działa aktualnie tylko NFSW_Hack :) od GamerZ

[centre]24243069859619485665.png[/centre]

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja 1.5 (12.04.13)

Proszę o nie pisanie próśb ani tysiąca info o tym, że nie działa bo była aktualizacja, raz wystarczy. A to, że ktoś poprosi nic nie zmieni bo ja i tak sprawdzam to dzień w dzień.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

dlaczego przy uruchomieniu drugiego okna nfs wyskakuje mi error że nfs jest już uruchomiony??

nawet jeśli drugie okno otwieram np jako administrator czyli w inny sposób jak pierwsze??

Opublikowano

Muszisz jakimś launcherem to otworzyć, ale nie pamiętam w tej chwili jakim. Jak ktoś ma do niego link to niech wrzuci, bo się przyda. I ten launcherek do tematu najlepiej dokleić żeby każdy wiedział jak to otworzyć.

Mój błąd masz w temacie launchera : xxx

Boże patrzcie co wy edytujecie, to link do pobrania dark launchera który jest w temacie... Ja pierdziele panowie o takie durnoctwa bym was nie posądzał.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie :D, tylko radzę uważać na nowo wprowadzone osiągnięcia, ponieważ z tego co widzę większość "tych lepszych" jeszcze 0%, wiec będzie się wydawać to troszkę dziwne, nie uważacie? I jeszcze na tych mniejszych lvl to będzie naprawdę podejrzane.

Zbieram +'y ;D

Opublikowano

Nie rozumiem tego punktu 4. Przy komunikacie "2) Start game #2" uruchom drugi client NFS w inny sposób niż oryginalnie.

I czy do tego potrzebne są 2 konta ?

Tak, trzeba mieć 2 konta.

Najpierw uruchamiasz GPWA, potem pierwszego nfs (1 konto) z oryginalnego lauchera,

potem za pomocą DarkLauchera* uruchamiasz 2 okno (2 konto).

*DarkLaucher z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-poradnik-jak-pomija-kadorazowe-wpisywania-hasa-do-launchera/

Opublikowano

na zminimalizowanym działa? tzn. czy mogę chodzić po stronach wtedy kiedy bot działa?

kasa sie aktualizuje, a exp też bo na moim noob koncie od 10 minut mam 2lvl i nic, i kasa mu stoi. ;P

Opublikowano

@up

na zminimalizowanym się tak jakby pauzuje i nie nabija

Po prostu nie minimalizuj tylko odpal normalnie przeglądarkę i tyle

Opublikowano

@up

na zminimalizowanym się tak jakby pauzuje i nie nabija

Po prostu nie minimalizuj tylko odpal normalnie przeglądarkę i tyle

no ok spoko, ale Na tym Koncie i na tym, exp + kasa + karty wybiera?

Opublikowano

A co Zrobić Gdy wyskakuje Mi :

Another instance of need for speed world in running

Zastosuj się do instrukcji, pierwsze co uruchamiasz to właśnie Bot, bez jakichkolwiek innych programów.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

co mam zrobić jak mi spami że jak załanczam bota juz 2 box i nagle wyskakuje nowa wersja a ja juz ja mam .... i to nonstop mi pokazuje !

Hahaha Mialem Sygnature ponad 1rok :*

Opublikowano

kurde nie można odpalić 2 okien nfsw... odpalam gpw no i pierwsza gre robie po zwykłemu, drugą darklauncherem innym kontem nfs-a a i tak wyskakuje ze nie można 2 na raz otworzyc

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

kurde nie można odpalić 2 okien nfsw... odpalam gpw no i pierwsza gre robie po zwykłemu, drugą darklauncherem innym kontem nfs-a a i tak wyskakuje ze nie można 2 na raz otworzyc

Musisz poczekać na aktualizacje bota. Za niedługo powinna być.

Opublikowano

GPWA juz jest zaktualizowany, teraz tylko wrzućcie link

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

GPWA juz jest zaktualizowany, teraz tylko wrzućcie link

Ja ci się tak spieszy to masz: ;)

http://pl.rghost.net/45393101?r=2581
https://www.virustotal.com/pl/url/aa6d2fdf7757939f774a4af806eb50a13181418cc2bb5371c4bec52366bb57ba/analysis/1366383612/

Jak włączyć tą 2 gre ? ;|

Musisz skorzystać ze sposobu 2 albo 3 z tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-poradnik-jak-pomija-kadorazowe-wpisywania-hasa-do-launchera/

Opublikowano

Aktualizacja 1.6 (19.04.13)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...