Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja (07.02.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

mozna wiedziec co sie zmienilo? czy tylko to ze dziala po update?

Nic konkretnego:

Обновлен под версию игры 1353
Небольшие доработки
Добавлен «Анти FATTAL_ERROR» игры

Aktualizacja.

Drobne zmiany.

Anty "Fattal Error" gry (nie wiem o co chodzi)

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja mam taki problem przy 2-boxie. Ja odpalam przez DTL konto to pisze "Nie można znaleźć pliku setup.ini w folderze nfs w program data. Co robić? Dodam że jak ściągam GMZ to trojany chcą mi się wbić.

Opublikowano

Prezentuje bota autorstwa Dark Team.

gpwabotv05.png

downloadvl.png

http://pl.rghost.net/43614813

skanc.png

http://online1.drweb.com/cache/?i=aae6c3cf94920f4603f01b014ec746e1
https://www.virustotal.com/url/5d6ebc123f8459890ec961368a1dcaba5193030619ed7b452afe4546ff013bf7/analysis/1360261422/

DarkLauncher

jakuywa.png
(2 okna)
1. Uruchom GPWA Bot.
2. Wybierz tryb "2 Box Mode".
3. Widząc komunikat "1) Waiting for game #1" uruchom pierwszego client'a.
4. Przy komunikacie "2) Start game #2" uruchom drugi client NFS.
5. Zmień ustawienia graficzne na minimalne, rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy.
6. W każdym z client'ów zamknij wszystkie okienka, tak by pozostał czysty obraz świata oraz HUD'a.
7. Zaproś wzajemnie graczy do grupy.
8. Ustaw okienka w ten sposób:
- pierwsze przesuń maksymalnie w lewy-górny róg
- drugie w prawy-dolny róg
9. W obu klientach teleportuj się pod wyścig "High Stakes". Ustaw okno z informacją o pościgu (to, które pojawiło ci się po teleportowaniu/podjechaniu na miejsce) maksymalnie w prawym-górnym rogu okienka z grą.
10. Klknij "start" w GPWA Bot.

W pkt. 2 i 3 przez "uruchom client" rozumiem moment, w którym pojawia się okienko z grą, nie launcher do logowania.

Gdyby był problem z uruchomieniem drugiego okna polecam użyć DarkLauncher.

jakuywa.png
(IWF)
1. Uruchom GPWA Bot.
2. Wybierz tryb "IWF Mode".
3. Uruchom normalnie grę.
4. W grze zamknij wszystkie okienka, tak by pozostał czysty obraz świata oraz HUD'a.
5. Zmień ustawienia graficzne na minimalne, rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy.
6. Zaproś przyjaciela (lub kilku).
7. Teleportujcie się wszyscy pod wybraną ucieczkę drużynową.
8. Przesuń okno pościgu (to, które pojawiło ci się po przyłączeniu się) maksymalnie w prawym-górnym rogu okienka z grą.
9. Uzgodnij z przyjaciółmi kto jest "szefem" i kto zaprosi resztę do grupy.
10. Wyłącznie szef musi zaznaczyć:

gpwabot0207.png

11. Jednocześnie z przyjaciółmi kliknij "Start"

funkcje.png
pomija Anti-Cheat
przeźroczystość
AutoFinish (dzięki GMZ)
izoluje nas od graczy (dzięki GMZ)
wyłączenie opcji ponownego wyścigu
tryb IWF ("I With Friend Mode" - ja z przyjacielem)
szybkie zakończenie pościgu
pauzowanie bota w dowolnym momencie
zapisuje wartości "delay"

nie wymaga Sandboxie

opis "delay"

1. Dołącza do ucieczki. (główne okno)
2. Otwiera opcję zapraszania.
3. Potwierdza zaproszenie.
4. Przyjęcie zaproszenia. (drugie okno)
5. Dołączenie do poczekalni.
6. Wciśnięcie przycisku "Dalej".
7. Wciśnięcie przycisku "Dalej". (główne okno)
8. Wciśnięcie przycisku "Dalej" w drugim menu. (drugie okno)
9. Wciśnięcie przycisku "Dalej" w drugim menu. (główne okno)

zmiany.png
zwiększono stabilność
dodano możliwość wstrzymywania bota

nie wymaga Sandboxie

Opublikowano

Ja mam taki problem przy 2-boxie. Ja odpalam przez DTL konto to pisze "Nie można znaleźć pliku setup.ini w folderze nfs w program data. Co robić? Dodam że jak ściągam GMZ to trojany chcą mi się wbić.

To spróbuj normalnie uruchamiać, bez dodatkowych laucher'ów, przez oryginalnego launcher'a.

Spróbuj innych sposobów z tego poradnika: (najłatwiejszy jest sposób 2)

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-tutjak-pomijac-kazdorazowe-wpisywania-hasla-do-launchera-worlda/

Opublikowano

Po pierwszym uruchomieniu DarkLauncher'a często pojawia się błąd. Wystarczy wtedy zamknąć DL, spatchować grę ale nie uruchamiać. Wtedy powinno działać.

Opublikowano

Aktualizacja 1.8 (13.03.13)

Opublikowano

cześć mam kilka pytań może coś podpowiecie doradzicie 1.które konto pierwsze odpalać te główne co na nim mam sporo samochodów czy te do bocenia (pierwsze odpalam przez GPWABot a drugie przez Utility) a 2 pytanie które pościgi robić lepiej chodzi o drop czy to niema różnicy. 3.czy jest szansa na wyłapanie bana mogą to jakoś sprawdzić bo nikt mię chyba nie zgłosi skoro gram sam na 2 kontach.Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ

Opublikowano

cześć mam kilka pytań może coś podpowiecie doradzicie 1.które konto pierwsze odpalać te główne co na nim mam sporo samochodów czy te do bocenia (pierwsze odpalam przez GPWABot a drugie przez Utility) a 2 pytanie które pościgi robić lepiej chodzi o drop czy to niema różnicy. 3.czy jest szansa na wyłapanie bana mogą to jakoś sprawdzić bo nikt mię chyba nie zgłosi skoro gram sam na 2 kontach.Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ

1. Najlepiej jako pierwsze włączyć to na którym chcesz lepiej zarobić.

2. Nie ma różnicy, jedynie poziom ma lekki wpływ.

3. Raczej nikt Cię nie zgłosi, a szansa na bana jest taka jak przy wszystkim innym, niemalże zerowa.

Opublikowano

Witam po wczorajszej aktualizacji mam problem z odpaleniem gry w dwoch oknach przy odpalaniu drugiego okna wyskakuje blad ktos ma tak samo , komus udalo sie rozwiazac ten problem

Opublikowano

Witam po wczorajszej aktualizacji mam problem z odpaleniem gry w dwoch oknach przy odpalaniu drugiego okna wyskakuje blad ktos ma tak samo , komus udalo sie rozwiazac ten problem

ja tadzik mam to samo haha pijemy cos haha

Opublikowano

Aktualizacja 0.9 (16.02.13)

Opublikowano

Ja próbowałem wszystkich sposobów, lecz po ostatnim pachu nie da rady za cholere włączyć na raz 2 okien.. kiedys to było możliwe nawet łatwiejszym sposobem- skopiować folder np z dysku C na dysk D, odpalić gre najpierw z jednego dysku, np. C, pozniej z drugiego- w tym wypadku D

teraz żadne sposoby nie działają, za cholere nie ma jak dropić czesci, haha ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...