Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem odpaliem nfs na lapku i na stacjonarnyn i co daje na stacjonarnym ze jestem szefem itp i pisze mi ze aresztowano kasy daje 30 tys chyba ale jak wyjdzie w zywsigu to musze cały czas zapraszac 2 osobę

@edit

Wyłaczyłem tą opcje co jest pod spodem i działa xD dałem delay na 1000 i gitez malinka

szgna2pac.gif

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie a mi cały czas wyświetla na jednym i drugim po wyścigu "NU" i daje tylko kasę chociaż pisze reputacja i gotówka 0 a kart nie... i też wywala z wyścigu i jeszcze raz trzeba dodawać.

Opublikowano

Jak odpalić 2 okna gry?

Da się na 1 kompie używać tego bota? Jeśli tak, to jak?

Przeczytaj instrukcję "2 Box Mode" (pierwszy post), proszę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Świetny bocik , testuje go już od 3 godzin , kasa jak nakręcona leci :D

@EDIT benq , nie wiesz czasem , czemu ten bocik robi tak , że na koncie tym fikcyjnym szuka sobie eventów ?:D

Jest to dość dziwne i denerwujące ;d

Opublikowano

Nie wiadomo czemu tak robi, prawdopodobnie miała to być funkcja, która poprawi funkcjonalność obecności w grze i otrzymywania zaproszeń.

Ale nie przeszkadza to w niczym a otrzymywanie zaproszeń nie zależy od tego ;P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

czesc mam pytanie czy bot sam przewija chodzi mi ze jak jest konic pooscigu wyskakuje ze dostajemy kase i repa i czy bierze sam nast (nastepne) czy trzeba samemu klikac?

Opublikowano

czesc mam pytanie czy bot sam przewija chodzi mi ze jak jest konic pooscigu wyskakuje ze dostajemy kase i repa i czy bierze sam nast (nastepne) czy trzeba samemu klikac?

Bot sam klika w grę i nabija repa i kasę.

Ty w tym czasie możesz sobie kawkę/kakałko wypić :P

Opublikowano

To znowu ja moze wymienie wszystkie problemy jakie mam:

1. Gdy jestem szefem zapraszam kolege z grupy i jego przenosi do lobby a ja zostaje w jezdzie dowolnej.

2. Po ukonczeniu wyscigu jak wyskakuje ze mam 0 kasY i 0 repa.

3. Gdy wyskoczy ileosc repa (0) i ilosc kasy (0) nie przechodzi bot dalej musze sam tak samo przed kasa i repem po pojawieniu sie ze jestesmy aresztowani.

4. Gdy po ukonczonym wyscigu wyskakuje zeby zaprosci grupe i nic sie nie dzieje musze sam klikac.

Chce dodac ze kolega tego nie ma dodaje go do lobby zatwierdza mu nastepne lecz tez nie ma repa i kasy.

Opublikowano

Mógłbym Ci w tym pomóc .

1 .Gdy zostajesz w jezdzie dowolnej pojawia Ci się okienko czy możesz wejsc do lobby ? Jeżeli tak wejdz tam manualnie . Potem bot będzie wchodził automatycznie .

To jest już odpowiedź praktycznie na każde pytanie . Przy bocie wyłącz jeszcze opcję Accelerator .

Opublikowano

I co ? Sprawdziłeś już to ? Działa normalnie ? Jestem ciekawy i w każdej chwili moge Ci to dokładnie wytłumaczyć .

Opublikowano

Z Twoich problemów wynika, ze zapraszasz kolegę z grupy (nie ze swojego komputera) do gry w trybie na swój komputer więc nie możliwe jest, zeby bot na Twoim komputerze sterował kontem kogoś z innego komputera :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ale skoro napisał , że przenosi go do wyścigu , to nie może być tak , że robi to z innego kompa tak jak Ty to interpretujesz . Ale teraz widzę , że chyba dobrze mu działa .

Nie odpisuje chłopak to się wciągnąl :DDD

Opublikowano

Ustawienia na domyślne musisz mieć . Tak jak było tak ma być . Sproboj ściągnąć od nowa hacka , bez zapory i antywirka . Znikam do godziny 22 . Wrazie jakich kolwiek problemow możesz zawsze napisać do mnie na gg . Podam Ci pw . Na chwile obecną proboj aż może w koncu się uda ;)

Opublikowano

ok to znowu ja i juz chyba po raz ostatni jak ja juz mam wszystko zautomatyzowane i zapraszam do wyscigu i koledze nie dochodzi to zaproszenie to jest wina gry z tego co slyszalem? nie da sie na to nic poradzic

Opublikowano

To się nie dziwie , że Ci nie działa . Ściagasz to : --- , robisz nowe konto nfs i dodajesz je tam . Włączasz GPWA i nie dajesz na IWF tylko na 2 Box .

Włączasz pierwszego nfs . Potem 2 nfs . W hacku wyłączasz Accelerator i włączasz START GPWA . To tyle , bo na iwf to się nie opłaca grać . Tego na 2box możesz nawet na całą noc zostawić i ty sobie śpisz a tam ostra jazda z kasą resp i itemkami ;)

@EEDIT ! Na chwilę obecną i tak nie pocheatujesz , bo trollują każdego gracza :D

Linki wklejamy w <code> i dodajemy skany.

benq10r

Opublikowano

Nie nie rob z kolegą nie jest to w ogole opłacalne . I on i ty jak sobie ustawicie na głownym i fikcyjnym to kose macie a pojeździć przecież zawsze możecie ;)

Opublikowano

a jak wezme na 2box to bedzie tam docierac zaproszenie. i jeszcze czyli z kolega sie nie oplaca

Z kolegą to tak jest że czasem jego wywali i tylko ty przez to tracisz.

Lepiej jest przez 2xBox. Zaproszenia docierają, ponieważ naprawiono to w ostatnich aktualizacjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...