Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkie dzięki benq. Będę jeszcze w najbliższym czasie próbował dowiedzieć się, czy jest możliwe aby zaproszenie zawsze docierało. Różnie to bywa.

Dzis 3 razy po około godzinę czasu próbowałem bota na ustawieniach z opisu. Za pierwszym razem po dojściu do poprawnych ustawień delay bot

przez prawie godzinę jeździł bez przerwy i nic się nie działo. Później znowu odpaliłem bota na jakiś czas. Niestety często musiałem interweniować żeby bot

wreszcie zaprosił 2 gracza do gry ale często sie to nie udawało (niestety delay 45 sekund w oczekiwaniu na pościg powoduje to, że bot po wyjściu do free roam musi zrobić 2 kółka po minutę aby ponownie zaprosić do gry)

Potem znowu miałem przerwę ale postanowiłem sprawdzić kilka rzeczy, które może zapobiegną braku zaproszeń, niestety co 3cie zaproszenie znowu nie dochodziło...

Nie wiem co tu poradzić ale zliczając niepowodzenia bota, bardziej opłaca się używac go bez Acceleratora.

Jeżeli jednak niektórym z was zaproszenia przychodzą bez problemu to macie doskonały przewodnik który pozwoli wykonać w godzinę 60 pościgów :)

Podsumowując, oryginalne ustawienia w połączeniu z Acceleratorem są dobre ale tylko w przypadku gdy bot często nie wysyła zaproszeń, szybciej wtedy powtórnie zaprosi on gracza.

Jednak też zaproszenia nie będą zawsze przychodziły co niesie za sobą szereg niepowodzeń. Spróbuję jeszcze na różnych ustawieniach zmierzyć powodzenie bota.

Wg mnie najlepiej i tak wyjdzie gra bez Acceleratora ale może u was zaproszenia mają większe powodzenie. Jak pisałem powyżej u mnie jest to strasznie losowe.

Raz zaproszenia idą cały czas dobrze a raz co chwila się nie udaje...

Za chwilę spróbuję jeszcze poszperać :P

Uptade:

---------------------

Niestety nic nie zdziałałem, przejżałem wszystkie zagraniczne fora z tematami o GPWA, wszędzie istnieje ten sam problem i ludzie po prostu piszą, żeby ni używać Acceleratora

bo ma on błędy. Błąd tkwi niestety tylko w grze. Po prostu trzeba mieć farta, żeby trafić na bezbłędne działanie gry i otrzymywać zawsze zaproszenia :P

Pozostaje nam używać opcji bez Acceleratora tak więc mój poradnik chyba na wiele się nie zda, szkoda :( przynajmniej opisałem wam opcje programu.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

rozdzielczośćjest minimalna acceelerator wyłączałem

Zainstaluj .NET Framework 3.5, 4.0.

@benq10r

Zaktualizuj DarkLaucher do 4.0.2, ponieważ wersja 3.0 nie działa na większości Win7, a w większości na x64.

Opublikowano

Witam. Czy wam też nie działa teraz ten bot? wyskakuje komunikat "this version 1.1 of gpwa bot is outdated".

Chyba żadna nowa wersja jeszcze nie wyszła?

Opublikowano

@ deja1986

@white widow

To wszystko wina dzisiejszej/wczorajszej aktualizacji.

Poczekaj chwile i zostanie udostępniony hack, w tym temacie.

Opublikowano

Witam mam to co kolega wyżej... pyta o wersje

Witam. Czy wam też nie działa teraz ten bot? wyskakuje komunikat "this version 1.1 of gpwa bot is outdated".

Chyba żadna nowa wersja jeszcze nie wyszła?

Witam jestem tu nowy. Kiedy bedzie wiadomo co z tym problemem ?

Opublikowano

Witam mam to co kolega wyżej... pyta o wersje

Witam jestem tu nowy. Kiedy bedzie wiadomo co z tym problemem ?

Poczekaj kilka h wrócą ze szkół czy pracy i udostępnią nową wersję.

Opublikowano

Aktualizacja 1.2 (06.03.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Da się używać tego bota w pojedynke (tylko ja)?

@edit

I jak mam uruchamiam 2 clienta to po chwili ten 1 nfs ma brak odpowiedzi i musze zakończyć proces.... o co tutaj chodzi? Jak to naprawić.

44758890639358990822.png

Opublikowano

Możesz skorzystać z opcji IWF czyli ze znajomym.

Jak to naprawić?

Chyba masz słabego kompa i nie uciągnie ci 2 nfs, ale zainstaluj .NET Framework 3.0 albo 4.0.

Opublikowano

Możesz skorzystać z opcji IWF czyli ze znajomym.

A jeżeli żaden ze znajomych nie gra ze mną?

44758890639358990822.png

Opublikowano

A jeżeli żaden ze znajomych nie gra ze mną?

To zostaje 2 Box Mode.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Aha, dobra :D Czyli wszystko dostaje tylko nie widzę że dostaje :D

Dziękować :D

Chyba że chcesz zobaczyć co wygrywasz, wtedy wyłącz accelerator.

Wiesz jak?

Opublikowano

No niestety gra na Acceleratorze ma to do siebie, że zaproszenia nie zawsze dochodzą ale to wina gry a nie bota.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mam pytanie czy grając na 2 boxy mogę być na obydwu zalogowany na jeden profil ale na 2 różnych kierowców czy muszę mieć jakieś drugie konto z którym będę grał

Opublikowano

Mam pytanie czy grając na 2 boxy mogę być na obydwu zalogowany na jeden profil ale na 2 różnych kierowców czy muszę mieć jakieś drugie konto z którym będę grał

Musisz mieć dwa różne konta (e-maile), drugi może być byle jaki, nie musisz na nim regularnie grać, byleby do bocenia było.

Opublikowano

Ok właśnie o to mi chodziło dzięki leci like

Edit:

Kurczę znów mam problem włączam 2 boxa na moim i brata profilu teleportuje sie do high stake i biore start w bocie robi mi pierwsza ucieczke 2 ucieczke i niestety 3 juz nie robi bo dochodzi do momentu w ktorym jeden z kierowcow zaprasza(powinien zrobic invite group) a niestety u drugiego kierowcy nie wyskakuje okienko zeby zrobic accept i supa nie idzie dalej. Da się to jakoś naprawić bo chciałem sobie włączyć bota i np pójść pooglądać TV ale nie mogę bo co odejde to się kończy jazda i na darmo komp chodzi

dobra jakimś cudem chwilowo bot sam się naprawił zobaczymy czy jutro też tak będzie

Opublikowano

Kurczę znów mam problem włączam 2 boxa na moim i brata profilu teleportuje sie do high stake i biore start w bocie robi mi pierwsza ucieczke 2 ucieczke i niestety 3 juz nie robi bo dochodzi do momentu w ktorym jeden z kierowcow zaprasza(powinien zrobic invite group) a niestety u drugiego kierowcy nie wyskakuje okienko zeby zrobic accept i supa nie idzie dalej. Da się to jakoś naprawić bo chciałem sobie włączyć bota i np pójść pooglądać TV ale nie mogę bo co odejde to się kończy jazda i na darmo komp chodzi

Jeśli Ci się jeszcze raz to zdarzy to wyłącz Accelerator.

Wiesz jak?

Opublikowano

Tak wiem zdarzyło się a poza tym wyskoczyło jeszcze kolejnym razem po chwili okienko out of memory ale czy z acceleratorem czy bez i tak sie tak robi mimo ze czas oczekiwania(delay )mam ustawione dumo dluzsze niz zalecane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...