Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieki nie wiecie moze kiedy beda wyscigi bo teraz jest pust mapa

No niestety nie wiemy . Taki tam świąteczny Trollung ;) Będą to pocheatujesz . Ale pamiętaj żebyś pod High Stakesem stał ;>

Opublikowano

to ma wira

Sam masz wira . To jest czyste jak łza . Twój antyvir świruje bo mu się coś nie podoba . Zapewne masz avast'a ! albo AWG wyłącz go i sie nie przejmuj ..

Opublikowano

to znowu ja juz mi sie nie chce nawet pisac ale gramm na 2 oknach na 2box lecz na jednym koncie jest do pewnego mometu ok bo dalej nie przejdzie przez drugie poniewaz jak podjezdzam pod poscig to mi go niewiem dlaczego zamyka automatycznie i przez to nie moge tego ustawic

Opublikowano

to znowu ja juz mi sie nie chce nawet pisac ale gramm na 2 oknach na 2box lecz na jednym koncie jest do pewnego mometu ok bo dalej nie przejdzie przez drugie poniewaz jak podjezdzam pod poscig to mi go niewiem dlaczego zamyka automatycznie i przez to nie moge tego ustawic

Miałem podobnie, spróbuj wyłączyć bota i włączyć go. Wciśnij CTRL+ALT+DELETE i koniecznie zobacz w procesach czy się zamknął bo ktoś tam na górze pisał, że czasami nIe zamyka go do końca. Miałem ten sam problem i ponowne uruchomienie wszystkiego pomogło. Pamiętaj też o ustawieniu okienek.

Opublikowano

Miałem podobnie, spróbuj wyłączyć bota i włączyć go. Wciśnij CTRL+ALT+DELETE i koniecznie zobacz w procesach czy się zamknął bo ktoś tam na górze pisał, że czasami nIe zamyka go do końca. Miałem ten sam problem i ponowne uruchomienie wszystkiego pomogło. Pamiętaj też o ustawieniu okienek.

Panowie, próbowaliście wyłączyć Accelerator?

Dzięki niemu nie ma kłopotu z zapraszaniem itp. Jest to zalecane na słabsze komputery/łącze.

Opublikowano

Wie ktoś jak właczyc 2 clienty NFSA na raz ?

@Edit Prosze o szybka odpowiedz ;)

Żeby uruchomić 2 konta potrzebujesz GPWA. (bota z tego tematu)

Najpierw uruchamiasz GPWA, potem pierwszego nfs (1 konto) z oryginalnego lauchera, potem za pomocą DarkLauchera* uruchamiasz 2 okno (2 konto).

*albo za pomocą innego sposobu z tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-poradnik-jak-pomija-kadorazowe-wpisywania-hasa-do-launchera/

Opublikowano

Wczoraj działało dzis przy probie włączenia 2 klienta przez darklaunchera ( próbowałem 4.02 i 3.0 ) wyskakuje - another instance of need for speed world is running ( że nfs world jest już włączony ) jak naprawić? Oprócz reinstalu

Opublikowano

Mi czasami nie przyjmuje albo poprostu ich nie wysyla ;/ zaproszen tzn prawie zawsze wylaczalem akcelerator .Moze cos w delay przestawic ?

@Edit i czasami 1 client robi cos szybciej ten co zaprasza dolacza gdzies indziej i tamten czeka i nic sie niedzieje nie ogarniam ;/

34247.png
Opublikowano

Juz jest ok tylko jak boce z 10 min to sie zacina i nic nie moge zrobic i musze resetowac kompa czy na to da sie cos poradzic ?

34247.png
Opublikowano

Juz jest ok tylko jak boce z 10 min to sie zacina i nic nie moge zrobic i musze resetowac kompa czy na to da sie cos poradzic ?

Próbowałeś wyłączyć Accelerator?

Opublikowano

TARATATA .

Na chwilę obecną GPWABOT nie działa , gdyż są jakieś problemy iż nie można się połączyć do DarkTeamu . JAKIEŚ ANOMALIE ! Proszę oto fotka :

@EDIT Linka do tapety nie dam . GPWA Raptem zaczął działać . ANOMALIA !

post-855762-0-49981700-1364931450.png

Opublikowano

Panowie, próbowaliście wyłączyć Accelerator?

Dzięki niemu nie ma kłopotu z zapraszaniem itp. Jest to zalecane na słabsze komputery/łącze.

Wyłączenie accelatora w moim przypadku pomogło.

Opublikowano

Witam

U mnie bot normalnie zaprasza i wchodzą do poczekalni ... podczas ładowania mapy trwa to długo bardzo ( dla porównania odpaliłem ręcznie z wyłączonym botem dwa klienty i ładowanie trwało 5 sekund gra się załadowała) a po załadowaniu nie ma HUDu i nic się nie dzieje (tylko auto i świat widać) nie można jeździć ani nic .. próbowałem z wyłączonym jak i włączonym akceleratorem, nic to nie zmienia ... jakieś pomysły? czy może zabezpieczyli się bardziej?

Opublikowano

Witam

U mnie bot normalnie zaprasza i wchodzą do poczekalni ... podczas ładowania mapy trwa to długo bardzo ( dla porównania odpaliłem ręcznie z wyłączonym botem dwa klienty i ładowanie trwało 5 sekund gra się załadowała) a po załadowaniu nie ma HUDu i nic się nie dzieje (tylko auto i świat widać) nie można jeździć ani nic .. próbowałem z wyłączonym jak i włączonym akceleratorem, nic to nie zmienia ... jakieś pomysły? czy może zabezpieczyli się bardziej?

Chyba masz słaby komputer albo łącze.

Też są częste problemy z serwerami.

Opublikowano

Witam

Obecnie są problemy z serwerami i obojętnie czy z tym botem czy bez wyścigi się długo ładują i na koniec pokazuje się sam obraz bez hudu i trzeba wyłączyć grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...