Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 okienko otworzylem teraz pisze w tym okienku GPWA 2) start game#2. A jak chce odpalić drugiego nfs to pokazalo sie ze nie mozna urochomic aktualizatora, kiedy gra jest juz uruchomiona ?

Drugi client trzeba uruchomić w inny sposób niż normalnie, czyli np. przez DarkLauncher (link w poście).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi (już) nie działa... Dzisiaj próbuje odpalić przez DarkLauncher i mam błąd "Another instance of Need For Speed is Running". Wszystkiego próbowałem...

@EDIT.

Błąd ten miałem już wcześniej ale jakoś sobie z nim poradziłem, teraz to mogiła!

pr02.jpg
Opublikowano

Ej, mam problem bo kiedy bot się odpala i uruchamiam 2 okno z grą w bocie pokazuje sie napiis: close game in sandboxie! nie wiem co zrrobić !

18706.png36066.png

36161.gif35781.jpg

32265.png16615.png

6214.gif28567.png

29464.png59528501.png

Opublikowano
---------------------------

GPWA Bot

This version "1.0" of GPWA Bot is outdated.

Visit official web-site for new release?

Tak Nie

ktos kto ma konto na darkteam moglby wrzucic nowa wersje?
Opublikowano

GPWA Bot
This version "1.0" of GPWA Bot is outdated.
Visit official web-site for new release?
Tak Nie
ktos kto ma konto na darkteam moglby wrzucic nowa wersje?

Tutaj masz najnowszą wersje 1.1:

http://pl.rghost.net/44096577

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dbce9b9f31f5421441281b13c9f27b6b24d065ca81ea99ab6985f97a099f64d9/analysis/1361793011/
Opublikowano

kolego wrzucasz plik ktory nawet w skanie pokazuje, ze plik zawiera trojana

Antiy-AVL

Trojan/Win32.Chifrax.gen

Bo peter nie przeskanował linku, a wrzucił ponownie plik i dopiero przeskanował. W temacie jest już aktualizacja, skan jest czysty,

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Co to robi ?? razem z kolegą robimy tak jak trzeba a podczas wyścigu nic !!! o co biega ?

Przeczytałeś chociaż raz instrukcje? Napisane jest tam "ucieczka drużynową". Dla przykładu "High Stakes". Jeśli zastosujesz się do instrukcji to nie ma szans by nie działało.

Opublikowano

wszystko pięknie tylko na pierwszym kliencie działa a na drugim muszę klikać Nast. po zakączeniu wyścigu

Macie jakąś rade jak to napraiwc

Opublikowano

wszystko pięknie tylko na pierwszym kliencie działa a na drugim muszę klikać Nast. po zakączeniu wyścigu

Macie jakąś rade jak to napraiwc

Zwiększ delay.

Ustawiałem tego bota wielu osobom i jakoś działało i na IWF i na 2BoxMode.

Opublikowano

a ja mam taki problemik ustawiam wszystko jak w opisie na 2 konta

1 kończy wyścig losuje karte itd a 2 jest odliczanie i po chwili zostaje złapany przez policje nie losuje kart i nie włącza sie kolejny wyścig :/

Pomogłem daj + ^_^

imagephpfd.gif

Opublikowano

a ja mam taki problemik ustawiam wszystko jak w opisie na 2 konta

1 kończy wyścig losuje karte itd a 2 jest odliczanie i po chwili zostaje złapany przez policje nie losuje kart i nie włącza sie kolejny wyścig :/

ustaw rozdzielczość na minimalna

A ja mam problem otóż gdy zakończy sie wyscig wyszukuje mi najbliższy wyścig nie akceptuje zaproszenia od grupy

Opublikowano

ustaw rozdzielczość na minimalna

A ja mam problem otóż gdy zakończy sie wyscig wyszukuje mi najbliższy wyścig nie akceptuje zaproszenia od grupy

Spróbuj wyłączyć Accelerator.

Wiesz jak?

Opublikowano

Widząc dużo postów z problemami postanowiłem zrobić dla was poradnik do poprawnego ustawienia bota z opisem poszczególnych ustawień.

- Bot działa na zasadzie ciągłego powtarzania serii ruchów, w oknie bota w prawym dolnym rogu jest wyświetlany obecnie wykonywany ruch.

- Do wyboru sa 2 opcje: Accelerator i bez Acceleratora, opcja bez Acceleratora nie wymaga żadnych poprawek ponieważ nie wychodzi się z Lobby.

Jednak trwa ona około 30-40 sekund dłużej.

- Opcja z Acceleratorem trwa około minuty jednak tzreba poprawnie skonfigurować opcje Delay aby nie było problemów

I teraz, jak ustawić grę?

- Wiadomo, że zamykamy wszystkie zbędne programy i opcje grafiki gry ustawiamy na minimalne aby przyśpieszyć działanie gry

- Przed wystartowaniem bota proponuję ustawić w obu grach kamerę na tą sprzed maski (dalej wyjaśnię dlaczego)

Ruchy bota i wartości Delay

- Bot złożony jest z 10 ruchów (od 0 do 9), każdemu ruchowi oprócz ruchu '0' przypisana jest opcja Delay

Naczym polega Delay?

- Wartość wpisana w dany ruch to czas oczekiwania po którym bot ma dany ruch wykonać

- Wartość wyrażana jest w tysięcznych sekundy (oznacza to, że wartość 1000 to 1 sekunda oczekiwania)

Poprawne ustawienia Delay z wyjaśnieniem kolejnych ruchów

- Po pierwsze wyjasnię, że ustawiony oryginalnie bot nie wykonuje każdego pościgu 1 powtórzeniem ruchów a powtarza je wkoło kilka razy (co można zauważyć w rogu okna programu gdzie ruchy sa wyświetlane)

- Poniżej objaśniam ruchy w kolejności ich występowania w bocie:

(1) Delay = od 2000 to 3000. Ustawiamy tu najlepiej 3000 (3 sekundy) po to aby po zakończeniu pościgu oba okna gry zdążyły swobodnie wyjść z powrotem do Free Roam (w szybkich komputerach 2000 zupełnie wystarczy)

(0) Tego ruchu nie ma w ustawieniach. Ruch zero to kliknięcie 2 okna gry w wyszukiwanie najbliższych zawodów i anulowanie wyszukiwania (nie wiem co ma na celu ten ruch)

(2) Delay = 3000. Jest to otwarcie opcji zapraszania przez 1 okno. Dlaczego taka wartość? Podczas Ruchu (0) okno 2 może przerwać pojawienie się okna zaproszenia od okna 1 dlatego to oczekiwanie 3 sekund przeczekuje operację z punktu (0) aby zapobiec przerwaniu zaproszenia. (Wyjaśnie teraz czemu kamerę zmieniamy na ta sprzed maski, podczas ruchu (0) w zwykłej kamerze, kamera z powodu oczekiwania w miejscu przemieszcza się na kamerę z bocznego skosu, przez ten ruch często nie otwiera się okno zaproszenia i okno 2 nie może przyjąć zaproszenia co pomija 1 pościg dlatego preferuje ustawienie kamery sprzed maski!)

(3) Delay = 1000. Potwierdzenie wysłania zaproszenia przez okno 1. Tak jak w pozostałych krótkich operacjach ustawiam 1000 czyli sekundę aby wszystko było wykonane swobodnie

(4) Delay = 1000. Przyjęcie zaproszenia przez okno 2.

(5) Delay = 1000. Dołączenie do poczekalni.

(6) Delay = 45000 lub więcej. Wciśnięcie przycisku dalej po pościgu w oknie 1. Dlaczego tak wielka wartość 45 sekund? Tyle trwa czas oczekiwania w poczekalni i pościg. Ja ustawiam wartość 46000 ponieważ nie zawsze pościg kończy się szybko i pozwala to na pewno zdążyć w kliknięcie dalej. 45000 to wartość minimalna i czasem nie zdąży się pojawić okno z przejściem dalej i w tym momencie bot przejdzie do dalszych ruchów pomijając przejście dalej.

(7) Delay = 1000. Kliknięcie ponowne dalej okna 1.

(8) Delay = 1000. Kliknięcie dalej okna 2.

(9) Delay = 1000. Kliknięcie ponowne dalej okna 2

Na takich ustawieniach u mnie bot działa poprawnie, jeżeli macie szybsze lub wolniejsze komputery możecie mniejsze wartości (1000) zmniejszyć lub zwiększyć aby bot nie pominął jakiegoś ruchu za szybko.

Czasami bot za 1 razem nie rusza, np nie wysyła wcale zaproszenia. Nie wiem czemu tak się dzieje ale polecam wtedy zamknąć bota (dla pewności w menadżerze urządzeń bo nie zawsze się on zamyka razem z zamknięciem okna)

i uruchomić go od nowa.

Pozdrawiam i czekam na lajki :) W razie problemów piszcie, będę starał się pomóc w konfiguracji :)

e/ doszedłem dziś do rozwiązania a właściwie to lepszego poznania jednego problemu. Powyżej pisałem o zmianie kamery itp.

Błędnie was poinformowałem. Kamera nie ma znaczenia, błędem zaproszenia jest gra i zdarza się to nie tylko przy grze na bocie ale tez normalnie między 2 graczami.

Bot niestety może często 2 oknem nie dołączyć do gry. Dlaczego? Po prostu nie zawsze 2 graczowi wyświetla się zaproszenie... Jest to wina gry a nie bota

i niestety nie da sie na to chyba nic poradzić :(

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

@Roiccrx

Zdaje mi się, że z większością się zgadzam więc jeśli nie masz nic przeciwko podepnę to do tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...