Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wykonaniu 3 punktu instrukcji na 2 okna mam komunikat "Close game in Snadbox'e" i na tym komunikacie bot się zatrzymuje. Bez SandBox'a nie da się uruchomić dwóch okien bo przy drugim oknie mam komunikt że nie można uruchmić aktualizatora gdy gra jest uruchomiona. Napiszcie proszę jakąś dokładniejszą instrukcję. Może trzeba do tego jakiś alternetywny luncher zciągnąć?

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy już jestem pod tele ustawione wszystko naciskam start to mi wyskakuje taki błąd what that fuck ?

6pop3s.png

Opublikowano

Wielkie dzięki za pomoc w rozwiązaniu problemów.

Instrukcja poprawiona, bot nie wymaga Sandboxie!

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

albo jestem tumanem, albo ten poradnik jest nieco pokręcony, w pkt piszesz :

8. Ustaw okienka w ten sposób:

- "czysty", nie uruchamiany client przez Sandboxie, przesuń maksymalnie w lewy-górny róg

- grę uruchomioną przez piaskownicę przesuń maksymalnie w prawy-dolny róg"

a teraz : " Instrukcja poprawiona, bot nie wymaga Sandboxie!"

PYTANIA :

1. To wymaga, czy nie wymaga sandboxa ?

2. Instrukcja poprawiona czy nie ?

3. jak uruchomić drugie okno gdy jedno już działa, bez sanboxa, używacie oprócz GPWA bot 06 czegoś jeszcze ?

Opublikowano

albo jestem tumanem, albo ten poradnik jest nieco pokręcony, w pkt piszesz :

8. Ustaw okienka w ten sposób:

- "czysty", nie uruchamiany client przez Sandboxie, przesuń maksymalnie w lewy-górny róg

- grę uruchomioną przez piaskownicę przesuń maksymalnie w prawy-dolny róg"

a teraz : " Instrukcja poprawiona, bot nie wymaga Sandboxie!"

PYTANIA :

1. To wymaga, czy nie wymaga sandboxa ?

2. Instrukcja poprawiona czy nie ?

3. jak uruchomić drugie okno gdy jedno już działa, bez sanboxa, używacie oprócz GPWA bot 06 czegoś jeszcze ?

Przyznaje Ci rację, nie była do końca poprawiona. Nie wymaga Sandboxie, poprawiłem jedynie pierwsze punkty ale teraz już raczej wszystko.

Jeśli nie możesz go uruchomić normalnie zrób to przez DarkLauncher.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ok, SB nie potrzeba a DarkLauncher w sumie również nie jest potrzebny, poza tymi co mają jakieś problemy. Jeszcze jedno, jak uruchamiacie dwa launchery , na oryginale i na kopii GameLauncher.exe , czy dwukrotnie na oryginale ? ( jak na kopii, to czy kopiujecie cos jeszcze ? )

PS

chciałem uniknąć odpalania darklaunchera, dla tego tak męczę temat tylko z samym GPWAbot

Opublikowano

Nawiązując do mojego poprzedniego posta podaje jak mi się udalo w końcu uruchomić bota z dwoma oknami (może komuś się przyda):

Mamy dwa konta:

konto 1 - konto główne na którym gramy,

konto 2 - konto do testów, haczyków itp.

1. przechodzimy do tutoriala "Jak pomijać każdorazowe wpisywania Hasła Do Launchera WORLD'a" --> http://www.mpcforum....unchera-worlda/

2. zgodnie z pozycją "2. Sposób z wykorzystaniem Launcher od GMZ" tworzymy skrót do konta 2.

Następnie zgodnie z instrukcją benq10r:

(2 okna)

1. Uruchom GPWA Bot.

2. Wybierz tryb "2 Box Mode".

3. Widząc komunikat "1) Waiting for game #1" uruchom pierwszego client'a. --> uruchamiamy konto 1 przy momocy lunchera NFSW.

4. Przy komunikacie "2) Start game #2" uruchom drugi client NFS. --> uruchamiamy konto 2 przy pomocy przygotowanego skrótu.

--- dalej zgodnie z instrukcją ---

Opublikowano

Ok, SB nie potrzeba a DarkLauncher w sumie również nie jest potrzebny, poza tymi co mają jakieś problemy. Jeszcze jedno, jak uruchamiacie dwa launchery , na oryginale i na kopii GameLauncher.exe , czy dwukrotnie na oryginale ? ( jak na kopii, to czy kopiujecie cos jeszcze ? )

PS

chciałem uniknąć odpalania darklaunchera, dla tego tak męczę temat tylko z samym GPWAbot

Ja odpalam oba z DarkLaunchera bo jest szybciej (strasznie długo mi się standardowy launcher ładuje i nie muszę wpisywać hasła) ale nie potrzeba niczego kopiować.

@SpeedSter

Wielkie dzięki, jeśli nie masz nic przeciwko, podepnę gdyby ktoś miał jeszcze jakieś problemy.

Opublikowano

Wszystko działa jak ci pisałem Beniu od 13 godziny jak to zrobiliśmy do 21:00 dropnęło mi 24 części Ultra 40 neonów 31 szyb 11 paków 3 stopnia i chyba 28 kół ..oby tak dalej + wbiłem 57lv z 51.

Opublikowano

DarkLaunchera jak tego używać ??

Tutaj jest wszystko opisane:

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-tutjak-pomijac-kazdorazowe-wpisywania-hasla-do-launchera-worlda/

Opublikowano
Kurde wszystko niby dobrze ale wyskakuje mi aresztowani,potem gdy onienko przeskakuje w 2 wyscigu juz jestem sam bez znajomego który nic nie ruszał WTF ?????????????

Ja mam tak samo, czy tak ma to wyglądać??

Opublikowano

Ja mam tak samo, czy tak ma to wyglądać??

Zwiększ delay.

Opublikowano

Gdy psuje co 2 wyścig zalecam wyłączenie opcji Accelerator.

Bardzo pomaga to wyłączenie.

Mi na starym kompie też ksuło co 2 wyścig, a gdy to wyłączyłem już się tak nie dzieje!

Gdy wyłączymy tą opcje widać jak bot losuje karty, dostajemy gotówkę i dośw.

Jak wyłączyć?

Przed naciśnięciem na bocie Start.

gpwabotv05.png

Opublikowano

hmm robiac chyba wszystko dobrze, gdy wlaczam 2giego klienta to wyskakuje, ze problem z polaczeniem i rozlacza, mial to ktos?

Back to BF3...

Opublikowano

hmm robiac chyba wszystko dobrze, gdy wlaczam 2giego klienta to wyskakuje, ze problem z polaczeniem i rozlacza, mial to ktos?

To przez to, że logujesz się drugi raz na to samo konto. Jeśli używasz Launcher'a od DT spróbuj bez niego, albo pierwsze okno odpal normalnie, a drugie przez Launcher.

Opublikowano

Dobra to teraz inne problemy,

aresztuja mnie na 2ch kontach na glownym nie dostaje nic zas na koncie do botowania dostaje tak jakbym wygral, tez nie zawsze mi sie lapie w ten obszar wyscigu i musze sam podjezdzac w to miejsce, a i moze ktos mi podac swoje delay? bo na moich ni ewiem czy ja cos zle poustawialem ale nie jest dobrze.

Back to BF3...

Opublikowano

Dostosuj się do tego: (Napewno pomoże! i nie trzeba zmieniać Delay'a)

http://www.mpcforum.pl/topic/777645-bot-gpwa-bot-v06-260113/page__st__40#entry6199472

Opublikowano

wszystko działa :D a jak ktoś by był chętny na pościgi na GPWA niech pisze można dobrze zarobić :P GG 34130349

Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili

Pokaż że się mylili

Nie czekaj ani chwili

Dłużej!

Opublikowano

Mam nadal kilka pytań:

1. Czy na zminimalizowany?

2. Jak się włączy wygaszacz to będzie działać?

3. Dlaczego co jakiś czas dołączają do wyścigu, a nie non stop?

Opublikowano

1. nie

2. myślę że tak

3. wyłącz Accelerator

jak wyłączyć?

http://www.mpcforum.pl/topic/777645-bot-gpwa-bot-v06-260113/page__st__40#entry6199472

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...