Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh, nie rozumiesz mnie.
Dzialać działał, ale teraz nie mogę uruchomić 2 okien gry na raz(po patchu ostatnim )
Próbowałem każdego sposobu z tego poradnika i caly czas wyskakuje ' Another istance of NFSW is running '

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Najpierw musisz uruchomić bota GPWA, potem NFS.

Dlatego wyskakuje ci taki błąd.

Wyłącz w Menadzerze zadań proces nfslauncher.exe

Opublikowano

juz wszystko działa, 2 okienka włączają się, bot działa tylko nie wchodzi mi 1 kontem do poczekalni, nie wiem dlaczego

\edit. metoda prób i błędów- accelator off

Opublikowano

nie moge otworzyć dwóch need for speedów. Jeden otwieram z oryginalnego a drugi z launchera z DarkTeam gdy próbuje włączyć oby dwa to ekran zaczyna migać

robi się czarny i znów działa i tak ciągle, nie wiem dlaczego

Opublikowano

nie moge otworzyć dwóch need for speedów. Jeden otwieram z oryginalnego a drugi z launchera z DarkTeam gdy próbuje włączyć oby dwa to ekran zaczyna migać

robi się czarny i znów działa i tak ciągle, nie wiem dlaczego

Może najpierw zrób tak by przy włączeniu gra była od razu w oknie bo to może przy starcie robić małe problemy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja mam problem bo nie mam pliku nfsw.exe POMOCY!

Musisz włączyć opcję pokazywania ukrytych folderów.

Plik znajdziesz:

Win XP C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Electronic Arts\Need For Speed World\data\
Win Vista/7 C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\data\

Dodam to do tematu.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ok, dzięki.

@EDIT.

Kiedy otwieram przed darklaunchera tym razem jakieś konto to odpala mi się GameLauncher i nie wiem jak zmienić docelowy plik do otwierania :(.

pr02.jpg
Opublikowano

Ok, dzięki.

@EDIT.

Kiedy otwieram przed darklaunchera tym razem jakieś konto to odpala mi się GameLauncher i nie wiem jak zmienić docelowy plik do otwierania :(.

Ponownie musisz się zalogować? Nie wybrałeś przypadkiem złego pliku?

Zaktualizowałem Launcher do wersji 3.0, spróbuj z nim.

Opublikowano

Już próbowałem, teraz sprawdziłem Sposób z wykorzystaniem Launcher'a/generatora od DarkTeam'u. z tematu http://www.mpcforum.pl/topic/812382-tutjak-pomija-kadorazowe-wpisywania-hasa-do-launchera-worlda/ ale jest problem bo wywala błąd że 1 gra jest już odpalona i 2 za chiny nie wiem jak odpalić.

Musisz logować się na dwa różne konta. Poza tym była aktualizacja gry więc GPWA może nie działać, wypada poczekać.

Opublikowano

Loguje się na 2 różne konta i to samo, pewnie po aktualizacji nie działa, trzeba czekać na następną :). A orientujesz się w Tri-Bocie? Może on działa, ale wywala mi błąd kiedy się zaloguje, prze teleportuje się do wybranego miejsca i klikam start... I wywala grę... Czy mam najpierw wejść w pościg na singlu i potem odpalić bota?

pr02.jpg
Opublikowano

Jest już v1,0, ale coś z downloadem nie tak, chyba za duzo osob chce :P
Kumpel próbuje sciągnąc i mówi ze miu strone wywala, jak ktoś chce mogę upnąć, bo już mam :p

Opublikowano

Aktualizacja 1.0 (22.02)

Opublikowano

i jeszcze sam z kart dropi!

Ja mam dziwnie bo mnie cały czas aresztują... I nie mam kart z tego powodu -_-.

PROSZĘ O POMOC! GŁÓWNIE MI CHODZI O KARTY!

pr02.jpg
Opublikowano

Czyli accelerator jest po to żeby sam Losował karty i żeby po prostu szybciej to szło, tak? Czyli aresztowanie to też część tego "planu"? :D

pr02.jpg
Opublikowano

Tak.Tylko na słabym internecie albo sprzęcie nie jest zalecany, ponieważ czasem co 2 pościg spali.

Gdy acellerator jest włączony nie widzimy jak daje kase i karty.

Zostało to zrobione, ponieważ czasem kupiło mnożnik.

Opublikowano

Na początku miałem problem z ogarnięciem tego, ale teraz jest dobrze :D

Czit działa i jestem z niego bardzo zadowolony ;)

Leci +

Opublikowano

1 okienko otworzylem teraz pisze w tym okienku GPWA 2) start game#2. A jak chce odpalić drugiego nfs to pokazalo sie ze nie mozna urochomic aktualizatora, kiedy gra jest juz uruchomiona ?

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...