Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie, nie mogę uruchomić launchera normlanie. Ten w piaskownicy włącza się normalnie a drugi jak klikne graj, wywala error z Directem. Jakby co mam najnowszy, Direct. Normlanie obliczyłem że na takich rozdziałkach i min detalach powinno lajtowo śmigać. Wiecie czemu tak może mi się robić?

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie, nie mogę uruchomić launchera normlanie. Ten w piaskownicy włącza się normalnie a drugi jak klikne graj, wywala error z Directem. Jakby co mam najnowszy, Direct. Normlanie obliczyłem że na takich rozdziałkach i min detalach powinno lajtowo śmigać. Wiecie czemu tak może mi się robić?

Zgaduje, że Twoje obliczenia są mylne i po prostu nie wyrabia. Nic na to się nie da poradzić. Możesz co najwyżej umówić się z jakimś kolegą.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja to rozkminie jakoś, napewno.

@ Edit.

I rozkminiłem, bardzo dobry cheatek, czasami tylko coś się podwiesi ale przez całą noc miałem tylko jeden taki wypadek.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaktualizuj temat, ponieważ jest teraz najnowsza wersja v0.5.

Zmiany:

Dodano nową funkcję, "off the chase" - wyłączenie pościgu

BOT usunąć przyciski "Ścigaj się ponownie" co zwiększy zarobki od 6000 do 20000 (a czasem 12 000 i 18 000)

Naprawiono błąd, gdy bot mógł nie określić, co jest wyświetlane w oknie piaskownicy

Usunięto bloki menu "Zwiększanie Reputacji" i "Zwiększenie Gotówki"

Opublikowano

Zaktualizuj temat, ponieważ jest teraz najnowsza wersja v0.5.

Wielkie dzięki za info, RSS mnie zawiódł.

Aktualizacja 0.5 (15.01.13)

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

WAŻNE INFO dotyczące hacka w Trybie 2 okienkowym:

Gdy za 1 razem nie dołączy drugiego gracza do wyścigu to nic nie ruszajcie sam bot wyjdzie z poczekalni i ponownie zaprosi i będzie wszystko grało.

/napisałem dlatego że pisali mi na PW że nie działa im bot

Opublikowano

On karty losuje? Bo nie zauwazyłem, widzę tylko że kasa leci, i exp ale kart nie widać jak losuje.

Opublikowano

On karty losuje? Bo nie zauwazyłem, widzę tylko że kasa leci, i exp ale kart nie widać jak losuje.

Losuje i to nawet złote.

Opublikowano

6. Przesuń okno pościgu (to, które pojawiło ci się po przyłączeniu się) maksymalnie w prawym-górnym rogu okienka z grą.

tego pkt nie rozumiem :( które okienko ?

startuje kolejne wyscigi bot sam czy trzeba samemu klikac ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

6. Przesuń okno pościgu (to, które pojawiło ci się po przyłączeniu się) maksymalnie w prawym-górnym rogu okienka z grą.

tego pkt nie rozumiem :( które okienko ?

startuje kolejne wyscigi bot sam czy trzeba samemu klikac ?

Po dołączeniu do wyścigu (zanim przejdziesz do poczekalni) pojawia się okienko z wyborem trybu. Właśnie to okienko musisz przesunąć w prawy-górny róg okna z grą.

Bot sam startuje (jeśli się dobrze ustali).

Opublikowano

u mnie do wczoraj bylo super ale juz dzis mam jakies problemy z wlaczeniem gry w 2 oknach :unsure:

Przyczyną jest nowa aktualizacja. Za niedługo pojawi się nowa wersja bota i będzie działało!

Opublikowano

2 pytania .

1 - ile zazwyczaj trwa aktualizacja ? to znaczy + - ile dni .

2 - jeśli zrobie to na 2 okienka to jednemu i drugiemu będzie zaliczac kase , exp i KLIKAC KARTY ??

Opublikowano

2 pytania .

1 - ile zazwyczaj trwa aktualizacja ? to znaczy + - ile dni .

2 - jeśli zrobie to na 2 okienka to jednemu i drugiemu będzie zaliczac kase , exp i KLIKAC KARTY ??

1. Zazwyczaj nie zajmuje im to więcej niż 24h, chyba, że zmienią coś w mechanice gry (czyt. zmiana sposobu dołączania do wyścigów, selekcja itp.)

2. Tak, oba konta zdobywają wszystko. W ucieczkach drużynowych nie ma przegranych, chyba, że Cię złapią.

Opublikowano

1. Zazwyczaj nie zajmuje im to więcej niż 24h, chyba, że zmienią coś w mechanice gry (czyt. zmiana sposobu dołączania do wyścigów, selekcja itp.)

2. Tak, oba konta zdobywają wszystko. W ucieczkach drużynowych nie ma przegranych, chyba, że Cię złapią.

złapią ?? hmm a mogą , ile dostane za 1 wyscig na 2 konta ja i brat na tym bocie kasy ??

2 szybkie pytanie najlepsze auto DLA NOWEGO GRACZA to znaczy zeby nauczyc sie jezdzic za kase [ ta zwykłą walute ]

Opublikowano

złapią ?? hmm a mogą , ile dostane za 1 wyscig na 2 konta ja i brat na tym bocie kasy ??

2 szybkie pytanie najlepsze auto DLA NOWEGO GRACZA to znaczy zeby nauczyc sie jezdzic za kase [ ta zwykłą walute ]

1. Na bocie, nie ma szans. Jeśli jechałbyś normalnie to tak.

2. Zbytnio nie wiem co Ci doradzić. Zajrzyj tu: http://www.mpcforum....mochody-za-igc/ szukaj tych, o których pisałem, że dobrze trzymają się drogi i mają mały promień skrętu, np. Lotus Europa S. Zawsze możesz je przetestować: http://www.mpcforum....lka-v20-240113/

Opublikowano

Dobra czekam na aktualizacje :)

Jeśli będzie działac tak jak to opisujesz to będzie Zajebiscie <3 <3

Jak czekasz to tutaj masz nową/aktualną wersje:

http://pl.rghost.net/43322852

A benq10r zaaktualizuje temat jak będzie dostępny.

/

Skan:

https://www.virustotal.com/url/b0a86d9e8161bf05ccc9018c889d8c4f0ab2d058d6ca361bea82f8507a40e69b/analysis/1359223554/

Opublikowano

Benio lub peter proszę na gg wejść mam problem z cheatem.

Niech ktoś wbije dam mu 10x like przez tydzień!

Opublikowano

ale to jakos inaczej dziala i ja nie wiem jak

moze ktos krok po kroku napisze jak to odpalic??

z gory dzieki

5 min pozniej doszedlem sam

teraz najpierw zalancza sie bota a dopiero pozniej oba okna gry

to troszke inaczej niz wczesniej i wystarczylo zebym sie pogubil

pozdro

ale i tak cos lipa

Opublikowano

Aktualizacja 0.6 (26.01.13)

Radzę przeczytać jeszcze raz instrukcję.

Opublikowano

jA mam taki problem jak jestem juz w dołączeniu do wyścigu i naciskam na bocie start wyskakuje mi błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...