Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak koledze wcześniej, gdy próbuje zagrać ze znajomym przez neta wyskakuje błąd:

Line 7946 (File

"C:\..\GPWABot.exe"):

Error: Array variable has incorrect number of suscripts or subscript dimension range exceeded.

I bot nie działa...

Wie ktoś może jak temu zaradzić? (Mówię o nowej wersji 1.9 wydanej dzisiaj)

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja 1.9 (25.04.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Napisze mi może ktoś jak to ustrojstwo uruchomić? Próbuje ze znajomym trochę pofarmić, ale niestety nic z tego nie wychodzi. Wchodzimy do grupy, teleport do high stakes, i wszystko po kolei wedle instrukcji, ale wyskakuje nam obu błąd:

Line 7947 (File
"C:\..\GPWABot.exe"):
Error: Array variable has incorrect number of suscripts or subscript dimension range exceeded.

Wersja 1.9, tryb IWF, próbowaliśmy różnych wariantów, raz ja byłem "szefem" drugi raz znajomy, ale zawsze jest to samo... Gra 800x600 grafa na minimum, okienko do rozpoczęcia wyścigu w górnym prawym rogu etc.

Opublikowano

Witam mam taki problem bot zaprasza 2 konto i tamto nic nie akceptuje pierwsze wchodzi do poczekalni ale zaraz wychodzi i nawet jak na tym drugim wejde recznie to pierwsze i tak Wychodzi

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem to ustawienie i ani ja ani mój znajomy nie mamy automatycznego odrzucania zaproszeń do zawodów, ani do grupy, a bot nadal nie działa.

Opublikowano

panowie wtf ustawilem bota ale mnei lapia caly czas :D

podpinam się do pytania :)) doświadczenie i kaska niby idą ale nie widzę żeby karty losował :)

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z hackiem. Wszystko wykonuję zgodnie z instrukcją, okienka tam gdzie być powinny, wyścig ten co powinien być wybrany, grupa oczywiście założona ale jak przychodzi do uruchomienia hacka uruchamia mi tylko wyścig w okienku które znajduje się w prawym dolnym rogu bez członka grupy co powoduje że wyścig się nie uruchamia a hack nie zdaje wtedy egzaminu, możecie mi powiedzieć co tutaj jest nie tak?

Opublikowano

Aktualizacja 2.0 (04.05.13)

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dobra ze znajomym nie dałem rady tego uruchomić. bo wyskakuje wciąż błąd Line 7947... Ale znów jest problem w grze na dwa okna, bo nie dość że zatrzymuje się w różnych momentach bot, to po pierwszym pościgu się kończy i nie działa dalej, bo w drugim okienku nie ma okna zaproszenia do pościgu... Jak temu zaradzić??

Opublikowano

z Faq

"doszedłem dziś do rozwiązania a właściwie to lepszego poznania jednego problemu. Powyżej pisałem o zmianie kamery itp.

Błędnie
was poinformowałem. Kamera nie ma znaczenia, błędem zaproszenia jest
gra i zdarza się to nie tylko przy grze na bocie ale tez normalnie
między 2 graczami.

Bot niestety może często 2 oknem nie dołączyć do gry. Dlaczego? Po prostu nie zawsze 2 graczowi wyświetla się zaproszenie... Jest to wina gry a nie bota

i niestety nie da sie na to chyba nic poradzić "

ja tez mam tego buga ze 1 moge zaprosic a potem juz nie ale tak jest zjebana gra ze to miazga

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wg mnie teraz po skróceniu oczekiwania gra z Acceleratorem jest nieopłacalna bo zyskujesz na godzine może z 5 pościgów a stracisz drugie tyle przez zacinki bota...

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

czemu nie moge uruchomic tego programu wyskakuje mi jakies okienko o versji 2.0 i tak czy nie dam tak to mi ruska strona wyskakuje pomoż ktos ;D

Opublikowano

Aktualizacja 2.1 (07.05.13)

Opublikowano

Jest już na oficjalnej stronie ;d

Nie ma, na czerwono jest na pisane "Not work" co oznacza, że działa. Gdy będzie wrzucę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...