Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 2.4 (15.07.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema jakie jest prawdopodobieństwo że na tym bocie dostanę część ultra?

pytam z ciekawości.

a jak zostawie go na noc to ile miej więcej (tak orientacyjnie/minimum np:3) dropnie części ultra?

Opublikowano

Nie wiem jak bot działa w trybie IWF bo nigdy tego nie próbowałem.

Zmiany w trybie 2 Box polegają na ciekawym ulepszeniu.

Bot zaprasza na przemian, poniewaz zaproszenia nie dochodzą.

Raz zaprasza 1 okno, po czym za drugim razem wchodzi znowu 1 okno bo 2 nie dostaje zapro i wychodzi natychmiast z poczekalni po czym 2 okno zaprasza i wszystko jest cacy.

Opcja Accelerator działa tylko z zaznaczoną opcją Old., która oznacza stary tryb pracy bota (gorszy)

To tyle :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

a jaka mam pewnosc ze dropi czesci jesli nawet nie pokazuje sie okienko z kartami do losowania? czy on i tak te czesci zdobywa? czy trzeba cos przestawic?

Opublikowano

Bot jest bardzo szybki i nie widac jak losuje karty ale z pewnościa je losuje, osobiście to sprawdziłem :)

142g9ox.png

Opublikowano

siema jakie jest prawdopodobieństwo że na tym bocie dostanę część ultra?

pytam z ciekawości.

a jak zostawie go na noc to ile miej więcej (tak orientacyjnie/minimum np:3) dropnie części ultra?

Taka sama jakbyś sam jechał daną ucieczkę i ją ukończył czyli dość duża. Niczego obiecać nie mogę ale jest szansa, że po nocce będziesz miał kilka ultra.

@nefar Nie spamujemy z ocenami bota, jedynie problemy itp.

@Roiccrx Dzięki wielkie za informacje, nie wiedziałem o tym. Jeśli nie masz nic przeciwko podepnę to do tematu ;)

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam. Mam problem z uruchomieniem drugiego launchera a dokladnie taki komunikat wyskakuje http://screenshooter.net/6923626/cgjmpgx

Najlepiej opisz jak najbardziej szczegółowo wszystko co robisz, od samego początku.

Opublikowano

Uruchamiam GPWABot wybieram 2 box mode, wlaczam normalnego launchera, czyli wpisuje haslo uruchamiam gre, czekam az okno gry sie otworzy i probuje uruchomic drugiego launchera "DarkLauncherem" i taki oto blad jak wyzej pokazalem mi wyskakuje. Probowalem w "sandboxie" ale w oknie GPWABot jest napisane "close sandboxie launcher", zeby wylacz gre uruchomiona w sanboxie? Po prostu zadnego konta nie moge uruchomic w dark launcherze...A i jeszcze jedno pytanko, czy dziala ten bot na trasie Late Departure?

Opublikowano

Spróbuj zrobić to odwrotnie, najpierw włącza się grę przez Launchera. Poza tym można zrobić 2 skróty przez Launchera i odpalić GPWA 2 razy z Launchera :)

Bot raczej powinien działać na Late, tylko podejrzewam, że będą mniejsze zyski bo to Ucieczka na więcej graczy niż Stakes :)

142g9ox.png

Opublikowano

Spróbuj zrobić to odwrotnie, najpierw włącza się grę przez Launchera.

Nie działa, probowalem tak i tak, ciagle ten sam blad wyskakuje...

Poza tym można zrobić 2 skróty przez Launchera i odpalić GPWA 2 razy z Launchera

Tzn. jak? Jest to gdzies wytlumaczone? Jak jest, to powinno byc przyklejone na glownej...

Opublikowano

Aktualizacja 2.5 (19.07.13)

Opublikowano

W punkcie 6 delay 45000, dlaczego? Ja zostawiłem bez zmian punkty 6-9 i bez problemu bot działał.

Opis Roiccrx'a był dla osób mających problemy. Jak widać poprawili sporo więc nie do końca ta instrukcja jest aktualna ale nadal się sprawdza.

Opublikowano

Ehh mam problem włączyłem wszystko dobrze na 2 kompy i wyskakuje po chwili koniec nakazów jedno konto odczytuje karty a 2 juz jest w poczekalni na kolejnym wyscigu czemu ??

1,7 gb ramu nie pociągne 2 kont naraz nie ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Mam pytanko, wlaczam wszystko normalne, mam dark launchera lecz gdy wlaczam przezniego pisze mi: another instance of nfs world is running.

Mam to samo , pomóżcie !

Opublikowano

Mam pytanko, wlaczam wszystko normalne, mam dark launchera lecz gdy wlaczam przezniego pisze mi: another instance of nfs world is running.

Oznacza to, że GPWA nie uruchamia drugiego NFS'a oddzielnie.

Najlepiej opiszcie jak najdokładniej, krok po kroku wszystko co robicie, wtedy może będę w stanie coś zdziałać.

Opublikowano

Czemu nie chodzi ten bot znowu?

Była łatka w grze więc żaden bot nie działa, cierpliwości.

ZAMYKAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...