Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 2.6 (25.07.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem robię wszystko tak jak w instrukcji i włączy się raz i skończy, później się buguje i nie chce sam bocić. Robię coś nie tak?

Opublikowano

Musisz czasem odpalić go pare razy zeby zaskoczył . Raz będzie się odpalał i zapraszał na koncie na którym nie chcesz . Cierpliwości a na pewno zaskoczy ;)

Opublikowano

Kochani. Pomóżcie. W wersji 2.7 są dwie opcje w IWF. Accel oraz Old. Co one oznaczają.

Old - bot działa po staremu (zacina się itp.)

Accelerator - przyspiesza działanie bota ale tylko gdy włączona jest opcja Old (patrz wyżej).

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam ! nie grałęm w tego NFS'a już ponad 3 miechy, chcę pobocić ale nie wiem jak.. zainstalowałem tego botam uruchamiam grę ale jak drugiego nfs'a mam odpalić to tego nie wiem, proszę o pomoc !

Czemu muszę robić wszystko ręcznie ? robię wg. opisu i dupa :(

nfsw_KUBA291GDZ.png
Opublikowano

musisz patrzyć na ruchy bota, jeżeli nie zaprasza albo w ogóle nei klika, trzeba zamknąć np jedno z okien NFSa i jeszcze raz odpalić GPWA. Nie zawsze bot startuje od razu :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

musisz patrzyć na ruchy bota, jeżeli nie zaprasza albo w ogóle nei klika, trzeba zamknąć np jedno z okien NFSa i jeszcze raz odpalić GPWA. Nie zawsze bot startuje od razu :P

Mam pytanko:

Mam włączać 2 NFS'y poprzez DarkLaunchera, czy jeden przez normalnego Launchera, a drugi przez DT ? Jakieś róźnice są ?

nfsw_KUBA291GDZ.png
Opublikowano

Aktualizacja 2.8 (07.08.13)

Opublikowano

Czy działa wam ten bot bo ja na 2 koncie nie dostaje zaproszenia do wyścigu.
Proszę o pomoc jak najszybciej !!!
Z góry dzięki :D

____

Przepraszam za pomyłkę zrobiłem błąd w ustawieniach społecznościowych.
Sorry

Nie piszemy postów pod własnymi postami przed upływem 24h.
benq10r

11760463123807208205.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdy odpalam 2 okno (w sandboxie) bo wysakukuje ze odpalić 2 grę mam to wyskakuje mi "Close game in Sandboxie..."

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

gdy odpalam 2 okno (w sandboxie) bo wysakukuje ze odpalić 2 grę mam to wyskakuje mi "Close game in Sandboxie..."

Ponieważ drugiego okna masz nie odpalać w Sanboxie ale przez np. DarkLauncher.

Opublikowano

Bot niby ok ale po pierwszym wyścigu nie dostaje zaproszenia to jest pewnie błąd NFS tak jak pisales, wtedy musze na nowo sie teleportowac do HS i właczyć bota :P
@Edit
muszę na nowo odpalac grę bo jestem cos w stylu widmo czyli podjade pod wyścig a nic nie wyskakuje :O

1331337770-U247153.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie potrafię ściągnąć żadnego bota może mi ktoś pomóc?

Wchodzisz w link "Download"

Po przejściu do strony naciskasz "Pobieranie" i zapis automatycznie się rozpocznie :)

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, ja mam taki problem, że jak już skończy się wyścig to nie naciska mi przycisku następny. Wie ktoś jak to naprawić ?

Logo.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...