Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

@up

jak nie bd graczY?

pamietasz dwo serwer? jesli nie serwer bez bota i mial 1k graczy cap 110, gracze byli poki nie zaczela sie korupcja

Tak doskonale pamiętam DWO tam może i grało dużo ludu, ale to przez to iż to był jedyny server z znakomitym coderem i ownerem(Li) i nie było jeszcze bota. Jakby był tam bot to wiedz, że i tak by tam bocili.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy sie tu podniecaj,a o taki server zajebisty bedzie... a tu jak zwykle może byc wielka klapa, server może wg nie ruszyć, albo to po 1 dniu juz padnie... albo to calkiem cos innego... wiec nie podniecac sie tak .... moje zdanie... Oczywiscie zycze jak najlepiej:) Powodzenia

farah.png

Opublikowano

Tak doskonale pamiętam DWO tam może i grało dużo ludu, ale to przez to iż to był jedyny server z znakomitym coderem i ownerem(Li) i nie było jeszcze bota. Jakby był tam bot to wiedz, że i tak by tam bocili.

Dlaczego nie bylo bota? bo mieli wlasne pliki, z tego co pamietam to mbot byl, ale platny

b421ea0bef5eb630m.png

Rekrut
Opublikowano

Wtedy jeszcze mbota pod vSRO nie bylo. Jakby był mbot tam to przeciez zaden problem odpakowac tego smiesznego silka.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

owszem byl, mbot wyszedl miesiac/poltora pozniej pod priwatne serwery, na DWO z tego co wyczytalem dzialal jedynie KDbot po uwczesniej jakiejs ingerencji wlasnej w plikach gry ale tez wiem ze bardzo szybko tam przestal dzialac, i nie mow mi ze botow nie bylo pod vsro bo dwo byl wlasnie tym serwerm ze bot tam nie dzialal i glupi edx tez tam nie dzialal, dlatego na nim zaczolem grac

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Życze wam z całego mojego skurwiałego serca aby ten serwer padł już w pierwszym dniu : )

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

@UP

Dziękujemy i do widzenia.

Haters gonna hate.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@up

Ważne że szczere : )

@Down nigdy nie pisałem że nie padnie

Opublikowano

@UP

Wait wait wait. Kto to mówi? Założyciel servera na hamachi który mówił że nigdy nie padnie? To ten sam który zgarnął 100zł w tydzien i popierdolił graczy? Ah to ten sam Glorius:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Bot jest częścią tej gry i nawet nie spekulujmy na ten temat. Muszę powiedzieć, że serwer zapowiada się ładnie, zajęło wam to trochę, ale może teraz odniesiecie sukces.

Sugestie:

- nie zmieniajcie kolorów glowsów, odzwierciedlają one stary świat isro. Nowinek macie tu sporo, więc miło byłoby popatrzeć na coś klasycznego

- rofdzio, zamiast wyjeżdżać z ripostą do każdego gamonia, zajmij się swoją pracą. Po co? Co tym osiągniesz, nie rozumiem. Są na tym świecie ludzie, którym zazdrość przysłania rozum, no ale cóż, my tworzymy ten świat i musimy go akceptować.

Opublikowano

Witam

Fjanie że będzie Reload Pl servera.

A teraz o de mnie.

- Exp Solo mógł by być jeszcze mniejszy a Party niech zostanie. TZN EXP solo ( x10 a Exp w PT x30 ) co by zachęciło do Gry w PT.

- Co do tych Coinów , ja bym to zlikwidował bo tak jak kolega wyżej powiedział, ludzie porobią sobie Gold farmy i będą Full silk..

- Moim zdaniem ip limit powinien być na 2 konta , nie 3.

- Fajnie by było gdyby BOT był LEGALNY , ale tylko jak dana osoba siedzi przy kompie , np. Chodzi o to , że Stawiam Bota , i np Gm odrazu do mnie pisze , i mam 30 - 1h czasu na odpowiedź na dane pytanie , albo ban lub kick ( 3 razy za 4 ban ).

- Jeśli chodzi o Gold farmy Dobrze by było gdyby Gm pilnował tego i bezwzgędnie banował. warunek konieczny.

- Glowy Broni szczerze mówiąc mogły by być ( +3-4 białe , +5-6 fiolet , +7-8 żółto-zielony , +9-10 piorunki niebieskie , +11-12 piorunki Żółto-zielone

- Serk Scolle na start by się przydały z 10.

- Beginner Quest od 60 Grab pet 3 dni

- Beginner Quest 70 clock na kolejne 3 dni

- Fajnie by było gdyby Grabpet miał 5 stron ;)

- Jeśli chodzi o silki lepiej by było wprowadzić na Stronie Vote ( klikasz w link i dostajesz np 50 silków na 24h. ) Bez możliwości przesyłania.

- Itemy z IM na Stallu można by było wystawiać

- no i rzeczy na start nie do przeniesienia na inne konto.

- na start można by było dać z 100k sp ;) tylko nie dodawajcie golda.

- Stary Exp bar , zły pomysł . Niech zostanie Nowy ;) jest lepszy i ładniej wygląda moim zdaniem.

- Elixiry mogły by się stackować do 250

- Moglibyście też usunąć żeby nie dropiły śmieci , a leciały już gotowe Stone nie tablety =)

- A i Unique w Jangan Cave REMOVE koniecznie, bo to psuję wszystko.

-co to jest ten LifeShop?

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Ten sam a jakżeby inny :)

Opublikowano

@2UP

W lifeshop będą umieszczane wszystkie itemy dodane przez nas np . LifeSpeed

Dziękujemy za sugestie napewno okażą się pomocne:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

- Jeśli chodzi o silki lepiej by było wprowadzić na Stronie Vote ( klikasz w link i dostajesz np 50 silków na 24h. ) Bez możliwości przesyłania.

- Itemy z IM na Stallu można by było wystawiać

hmm. Moim zdaniem to każdy zrobi kilka kont i na każdym będzie klikał co 24h w link i na każdym koncie +50silk. Na 1koncie acc na 2koncie head i na 3koncie dress i avatar jest :) itd.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Kilka propozycji:

- usuniecie skilla "Reverse Immolation" fortness warr z tym skilem nie ma sensu.

- usuniecie puriffication pill z potion shoop

- dodanie skilla "puriffication pill" co 20s ( jak w saidencraft)

- a moze z uniqow mogly by dropic globale/reversy?

- ip na 2 konta

-adv elixiry moglyby zostac

- oczywiscie stocki elkow i stonow 250

- dodanie pain'a do skilli postaci chinskich

-job rate x5 minimum

to chyba byloby narazie tyle.

Opublikowano

jeżeli chodzi o te Vote to wiesz , dałem przykład z 50 silków. Ale można by dać z 30 naprzykład. :)

no i zrobić coś takiego że z tego samego ip nie można zrobić więcej niż 2 konta xD . nie 2 chary :) ale nie wiem czy by to wypaliło.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...