Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeedSRO ~ 500k Darmowych Silków ~ Dużo Nowości ~ Suny FB do 9DG ~ 110 Cap

xFatality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WeedSRO

*Sro_Client.exe , silkroad.exe itd

http://www.mediafire...y25e3sl6safbbde

Info Servera

Level cap : 110

Item cap : 11D

Slot : 750

Startowe Darmowe silki : 500K (możliwość kupienia wszystkich rzeczy z im prócz res scrolli i globalów ;) )

Raty

-EXP Rate : 200x

-SP Rate : 200x

-Drop ratio : 200x

-Alchemy raty : 1x-2x

-FGW Talisman drop rate : 4x

-SOX RATE : 4x

-Magic pop rates : 4x

GM Team

Rocco - Admin / Owner

Ancient - GM

Toksin - GM

vipper - Supporter

Features

FGW Działa

Fortress War działa , Czwarki 18:30 do 20:00 i Niedziela 18:30 do 20:00

Register FW w te same dni od rana do FW

Tylko jangan i hotan aby było więcej akcji

Dużo nowych rzeczy w Item Mallu

Bot i multiclient legalny

Możliwość kupienia sp na stronie za silki , 2m - 20 silków których mamy 500k, wchodzimy na stronke www.weedboyz.com logujemy się, dajemy my characters, wybieramy chara, buy skill points i wpisujemy 2m i zatwierdzamy

;)

Czas respu unique został zmniejszony do 20-30min więc wszystkie uniqi respią się szybciej.

Server wystartował 2 września więc praktycznie nowy

Reportujcie wszystkie bugi w grze ;)

Email admina :[email protected]

Serdecznie zapraszam do gildi IronMaiden 5lv 47/50 z silną unia Pisać do Synex / Fatality / Ciastko / BartoN / Bartek / NowMaster / Franciss / MVP / Im_Not_Pr0 / FallenAngel / Myszon / proooblem / Aesa / CentauruS / ViruseK i każdego innego z naszej gildii ;)

fgwt.jpg

mall1.jpg

mall3.jpg

skillsso.jpg

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podoba mi się , tylko szkoda że free silk , czasami to niszczy serwer , zaraz wbiję. Stronka nawet mi się podoba bez żadnych udziwnień :)

Opublikowano

Mogę dodać że na serve nie trzeba farmić, ponoć można wymieniać silki na sp. Po prostu logujemy się na stronkę->My characters->wybieramy swój nick->buy skill points ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

O czym ty mówisz ? Client nie ma żadnego wirusa , na pewno . Z pewnością używasz jakiegoś antyvira typu Avast - a on wszędzie Ci wykryje wira.

Opublikowano

No ja też używam Avast, client zawirusowany maksymalnie, przez godzinę nic na kompie zrobić nie mogłem. W pewnym momencie myślałem o czystce systemu, ale jakoś to wyratowałem.

Co do serwa wszedłem na chwilę, zobaczyłem znowu to sro, stwierdziłem że to już mnie nie rajcuje. Myślę że TrollRoad był moim ostatnim serwerem na którym byłem chwilkę dłużej. :D

PS Wszystkim silko-maniakom życzę powodzenia na szlaku tu na weed lub każdym innym. ;)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Gildia IronMaiden Rekrutuje pisać Synex / Fatality / Olo / Jula / Error404 / Lighting_ / Latarnik / Lee / Carly / Ghost / Infinity =)

Sciągnijcie sobie media.pk2 z multiupload i wrzuccie w clienta playsro heaven najlepiej ;)

Opublikowano

Serwer pod PVP ( z mała domieszką PVM ) wymieniamy silki na sp , suny do 76lvl co dają nam możliwość grania nimi aż do 110lvl-a . Bardzo duża ilość silków . Ogólnie nic ciekawego .

Opublikowano

Server na kilka dni..

Set nova można łatwo zdobyc z popa i wbic na +12.

Karty na egy mialem już po 4 fgw (drop rate talismanow x4)

Opublikowano

No tak server for fun można pograć dość fajna atmosfera =) Nasza gildia rośnie zapraszamy pisać Synex / Fatality / Olo / Jula / Error404 / Lighting_ / Latarnik / Lee / Carly / Ghost / Infinity / Czolg / Soy / Buka / SoFarGone

Opublikowano

Hmm na stronie można zobaczyć jakie kto ma ID konta, więc jak dla mnie to lipa bym się nie zdziwił gdyby tutaj była administracja z TrollRoad

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

Wbijajcie ludzie ^^ co prawda for fun serwer ale można pobawić ssię na pvp i pve ; D

@up

a co hasło masz jak Id ?

Opublikowano

Server na kilka dni..

Set nova można łatwo zdobyc z popa i wbic na +12.

Karty na egy mialem już po 4 fgw (drop rate talismanow x4)

To lucky jestes, ja już bylem pare razy w fgw i nic =)

Magic pop jest :)?

Jest jest.

Wbijajcie ludzie

Gildia IronMaiden rekrutuje pisać do Synex / Fatality / Olo / Jula / Error404 / Lighting_ / Latarnik / Lee / Carly / Ghost / Infinity / Czolg / Soy / Buka / SoFarGone / KoGi / Valachi, rośniemy ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...