Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a właśnie miałem Toradore polecić xD... Sakurasou no Pet na Kanojo :3 Powinno pasować. Ładna kreska, kilka smutnych scen, romans jest, śmiesznych momentów też nie zabraknie, zakończenie mi przypadło do gustu :)

planuje od jakiegoś czasu się wziąć za Kokoro Connect ale jakoś nie mogę :)

Edytowane przez Sorata
  • Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witajcie!!! :D

Poszukuję animę z gatunku Romanse z szczyptą komedii :D Zapewne jest takich wiele ale jedyne jakie obejrzałem to Toradora :D

Dlatego bardzo bym był wdzięczny o pomoc w znalezieniu czegoś co pasuje do tego gatunku:D

Z góry dziękuje za udzieloną pomoc <3

Ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai - romans dopiero w ostatnich odcinkach, ale historia ciekawa, wzruszajaca

Angel beats - to samo w sumie jak wyzej

XrgAYyk.png

Opublikowano

Witajcie!!! :D

Poszukuję animę z gatunku Romanse z szczyptą komedii :D Zapewne jest takich wiele ale jedyne jakie obejrzałem to Toradora :D

Dlatego bardzo bym był wdzięczny o pomoc w znalezieniu czegoś co pasuje do tego gatunku:D

Z góry dziękuje za udzieloną pomoc <3

Zetsuen no Tempest, Baka to Test to Shoukanjuu + Baka to Test to Shoukanjuu Ni!, Bakemonogatari(sa 3 sezony, w razie w szukaj na necie kolejnych), Date A Live + Date A Live II, Itazura na Kiss, Inu x Boku SS, Kaichou wa Maid-sama!, Kimi ni Todoke + Kimi ni Todoke 2nd Season, Kimi to Boku. + Kimi to Boku. 2, Kokoro Connect, Kyoukai no Kanata, Tonari no Kaibutsu-kun, Vampire Knight + Vampire Knight Guilty, Zero no Tsukaima(3 sezony ma chyba)

Z góry sorry za to, że praktycznie 80% stąd ma super moce/sztuki walki, ale głównie takie oglądam :D

Opublikowano

Ahh nie do końca się zrozumieliśmy :x

Prosiłem o anime, gdzie głownie chodzi o romans :D Nie lubię oglądać bijatyk :x Ani takich, gdzie bohaterów spotyka coś paranormalnego :D

Komedia/Romans :D

Ps.

Jehory podałeś tego, tyle że nie wiadomo co jest czym :D Będę musiał odgrodzić bijatyki od tego co szukam, lecz dziękuje, że się rozpisałeś :D

+

Reszcię też dziękuje za wysiłek, lecz pamiętajcie czego szukam :/

Opublikowano

Ahh nie do końca się zrozumieliśmy :x

Prosiłem o anime, gdzie głownie chodzi o romans :D Nie lubię oglądać bijatyk :x Ani takich, gdzie bohaterów spotyka coś paranormalnego :D

Komedia/Romans :D

Ps.

Jehory podałeś tego, tyle że nie wiadomo co jest czym :D Będę musiał odgrodzić bijatyki od tego co szukam, lecz dziękuje, że się rozpisałeś :D

+

Reszcię też dziękuje za wysiłek, lecz pamiętajcie czego szukam :/

Patrzyles na na malu, skoro nie podobają Ci się nasze propozycje? http://myanimelist.net/anime.php?q=&type=0&score=0&status=0&tag=&p=0&r=0&sm=0&sd=0&sy=0&em=0&ed=0&ey=0&c[0]=a&c[1]=b&c[2]=c&gx=0&genre[0]=22&o=3&w=1

Nacisnij score i bedziesz mial od najlepiej ocenionych

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Nie pamiętam za dobrze Sukiite ii na yo ale nie przypominam sobie też żeby było tam wiele z komedii.

Z poprzednich anime polecanych odradzam Zetsuen no Tempest - jedno z moich ulubionych anime ale występuje tam magia itp.

Znam kilka dobrych anime ale jak jest już romans, komedia to znowu muszą być jakieś super-moce, komedia po kilku odcinkach się kończy i zaczyna dramat itp. (Na +120 obejrzanych anime trafiłem może na 2-3 anime które przedstawiają romans w miarę ładnym świetle ale są tam właśnie super moce itp. różnego rodzaju zjawiska paranormalne). Jedynie to co polecałem Sakurasou no Pet na Kanojo powinno pasować komedia/romans

Edytowane przez Sorata
Opublikowano

By nie robić tłoku na forum zapodam te pytanie tu :D

Gdzie można znaleźć w jak najwyższej jakości <720p zadowala mnie> odcinki serialu Zero no Tsukaima <Sezon 1>

Podpada chyba pod temat Szukam Anime? :D

wLvS201.png
Opublikowano (edytowane)
To jest ukryta treść, proszę

Pliki te zostały specjalnie spakowane przez co wymagają lepszego procesora do użytku... Nie mam możliwości do komfortowego oglądania serialu z nich :/

Kodeki mało co pomogły <Pozwoliły jedynie uruchomić odcinek... xD>

____

Dalej proszę o pomoc! :(

++++....

Nie ma sensu dalej czekać :c Rezygnuje z prośby eh...

Edytowane przez Bunik1
wLvS201.png
Opublikowano

Pliki te zostały specjalnie spakowane przez co wymagają lepszego procesora do użytku... Nie mam możliwości do komfortowego oglądania serialu z nich :/

Kodeki mało co pomogły <Pozwoliły jedynie uruchomić odcinek... xD>

____

Dalej proszę o pomoc! :(

++++....

Nie ma sensu dalej czekać :c Rezygnuje z prośby eh...

ja ściągam na nyaa.eu. Jakosc jest podobna do online, ale przynajmniej jestem pozbawiony tych chujowych playerow online. Napisy pobieram z animesub.info

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

ja ściągam na nyaa.eu. Jakosc jest podobna do online, ale przynajmniej jestem pozbawiony tych chujowych playerow online. Napisy pobieram z animesub.info

Obejrzałem w jakości jaka była... Jak mówiłem rezygnuje :/

Ps.

Nowym osobom i tak się nie przyda bo zawsze wszyscy patrzą na stronę z last postem + pierwszym :/ Ale i tak dzięki, że chociaż dałeś pewną możliwość :/

___

Jestem na 2 sezonie :D Polecam gorąco :D

Edytowane przez Bunik1
wLvS201.png
Opublikowano

Obejrzałem w jakości jaka była... Jak mówiłem rezygnuje :/

Ps.

Nowym osobom i tak się nie przyda bo zawsze wszyscy patrzą na stronę z last postem + pierwszym :/ Ale i tak dzięki, że chociaż dałeś pewną możliwość :/

___

Jestem na 2 sezonie :D Polecam gorąco :D

2 sezon da się jeszcze przeżyć, ale im dalej tym większe g****o jak dla mnie się robiło. :/ 

Dla początkujących w sumie spoko anime, bardzo przyjemnie się je ogląda. Dla mnie to było jedno z pierwszych dziesięciu anime jakie obejrzałem.

@

Mógłby ktoś polecić jakąś dobrą napierdalankę, może być tam wpleciony romans, ale nie może on być "najważniejszy". 

http://myanimelist.net/animelist/sebasku

+ sam tu mam parę w zakładkach

http://scr.hu/2yn3/h8qld

Także polećcie coś ciekawego. ;)

Opublikowano (edytowane)

Napier* z romansem? oj raczej ciężko będzie polecić coś czego jeszcze nie widziałeś   :(.. Jak tylko coś znajdę od razu dam znać. 

min. Nanatsu no Tazai (anime nadal jest nadawane) jest dobrą nawalanką  ale romansu tam tyle jakby go w ogóle nie było xD + jest to komedia. Trochę może wydawać się podobne do Fairy Tail. 

SZUKAM

1. Genialnego romansu x dramat x niezłe walki. Kreska nie najważniejsza. 

2. Romans typu Toradora. Może tam być także komedia, dramat ale ważne żeby najwięcej było romansu i żeby bohaterowie nie czekali do ostatniego odcinka np. na pocałunek albo nawet do ostatniego odcinka bali się ze sobą rozmawiać (z tej kategorii oglądałem Angel Beats, Tasogare Otome x Amnesia, Sukiite ii na yo, Zetsuen no Tempest, Ao Haru Ride 

Clannada mi zaspoilerowali praktycznie całego więc też nie chce. Zero no Tsukaima też nie chce. 

3. Anime podobne do jednego z tych - Angel Beats, Zetsuen no Tempest, Akame ga KILL, 

Edytowane przez Sorata
Opublikowano

Szukam jakiegoś anime, najlepiej akcja/komedia, pytam was ponieważ sam już nic nie mogę znaleźć.
Link do anime które obejrzałem:

To jest ukryta treść, proszę

PS: Lista jeszcze nie zaktualizowana  ^_^

Opublikowano

Napier* z romansem? oj raczej ciężko będzie polecić coś czego jeszcze nie widziałeś   :(.. Jak tylko coś znajdę od razu dam znać. 

min. Nanatsu no Tazai (anime nadal jest nadawane) jest dobrą nawalanką  ale romansu tam tyle jakby go w ogóle nie było xD + jest to komedia. Trochę może wydawać się podobne do Fairy Tail. 

SZUKAM

1. Genialnego romansu x dramat x niezłe walki. Kreska nie najważniejsza. 

2. Romans typu Toradora. Może tam być także komedia, dramat ale ważne żeby najwięcej było romansu i żeby bohaterowie nie czekali do ostatniego odcinka np. na pocałunek albo nawet do ostatniego odcinka bali się ze sobą rozmawiać (z tej kategorii oglądałem Angel Beats, Tasogare Otome x Amnesia, Sukiite ii na yo, Zetsuen no Tempest, Ao Haru Ride 

Clannada mi zaspoilerowali praktycznie całego więc też nie chce. Zero no Tsukaima też nie chce. 

3. Anime podobne do jednego z tych - Angel Beats, Zetsuen no Tempest, Akame ga KILL, 

2.Sakamichi no apollon, white album 2. Obejrz to, tam się bohaterowie nie boją, historie w tych anime są ciekawe, w miarę oryginalne, ja dalem 9/10

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Polecacie zacząć oglądać Magi czy Fulmetal Alchemist ;-;?

Zależy czy lubisz oglądać dla kreski i walk czy dla fabuły.

Jeśli to pierwsze to Magi, jeśli drugie to FMA.

// Nie żebym narzekał na walki w FMA, są fajne ale nie na takim poziomie jak w Magi, kreska i animacje robią swoje xD

Edytowane przez TheMadMan9512

417711489342956987022.png

Opublikowano

Szukam pewnego anime, myśle że ktoś może pomoże.
Z opowiadań znajomego dowiedziałem się tego:
Główny bohater traci rękę i dzięki temu mmoże  "wyciągać" z ludzi bronie(?), jednł dziewczynka nie mogła chodzić to dał jej jakieś nogi i szybko biegała,kochał się w dwóch kobietach i nie wiedział którą wybrać, ale jedną zabito i postanowił się zemścić,(jego kolega ją zabił) został z tą drugą,miała różowe włosy.Były Voidy i jak je wyciągał to wtedy ta broń była.Jego broń to tak jakby tasak.

Trochę chaotycznie.Za pomoc lecą plusy :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Szukam pewnego anime, myśle że ktoś może pomoże.

Z opowiadań znajomego dowiedziałem się tego:

Główny bohater traci rękę i dzięki temu mmoże  "wyciągać" z ludzi bronie(?), jednł dziewczynka nie mogła chodzić to dał jej jakieś nogi i szybko biegała,kochał się w dwóch kobietach i nie wiedział którą wybrać, ale jedną zabito i postanowił się zemścić,(jego kolega ją zabił) został z tą drugą,miała różowe włosy.Były Voidy i jak je wyciągał to wtedy ta broń była.Jego broń to tak jakby tasak.

Trochę chaotycznie.Za pomoc lecą plusy :)

Pozdrawiam.

Guilty Crown.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Cześć, szukam anime Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai bez cenzury. Szperałem po necie i nie mogłem nic znaleźć. Prosiłbym o pomoc  <3