Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego, że mi się nie chce szukać, to poproszę o jakieś dobre romansiki jak Zetsuen no Tempest, Kaichou wa Maid-sama! itp. Mogą mieć dodatkowo jakieś super moce, byle nie mecha ;)

@Bym zapomniał... Musi mieć ładną kreskę, bo od starych filmów, seriali, anime itp. już mi gały wypadają ;)

toradora <3

sukitte ii na yo

tonari no kaibutsu kun'

zero no tsukaima

52126142219396245817.jpeg

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Poszukuję jakiegoś anime, wszelakie TV, OVA, ONA, kinówki dozwolone. Gatunek dowolny, ważne by było w miarę ciekawe/interesujące.

Mal:

http://myanimelist.net/animelist/Shrapner44

11eyes, Air Gear, Anohana, B gata H kei, Binbougami ga!, Bakuman 1, 2, 3, Btoom, Busou Renkin, Code;Breaker, Darker Than Black, Gosick, Guilty Crown, Inu x Boku SS.

Edytowane przez xeno4141

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Z racji tego, że mi się nie chce szukać, to poproszę o jakieś dobre romansiki jak Zetsuen no Tempest, Kaichou wa Maid-sama! itp. Mogą mieć dodatkowo jakieś super moce, byle nie mecha ;)

@Bym zapomniał... Musi mieć ładną kreskę, bo od starych filmów, seriali, anime itp. już mi gały wypadają ;)

Kimi no Iru Machi

Saenai Heroine no Sodatekata - IMO zapowiada się całkiem ciekawie

Opublikowano

Prawie wszystkie(Nie licząc Sukitte ii na yo) widziałem  :D Jeszcze jakieś propozycje, ktoś, coś? ;)

shigatsu no kimi no uso

ao haru ride

bokura wa minna kawaisou

kimi ni todoke

intsuka tenma no kuro usagi

Poszukuję jakiegoś anime, wszelakie TV, OVA, ONA, kinówki dozwolone. Gatunek dowolny, ważne by było w miarę ciekawe/interesujące.

Mal:

http://myanimelist.net/animelist/Shrapner44

video girl ai

nana <3

steins;gate

usagi drop

rainbow

break blade

sakamichi no appolon

beelzebub

chobits

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Kokoro Connect, Ano hi mita hana no namae wo Bokutachi wa mada Shiranai (oba świetne)

Dobra zobaczyłem na twoim Malu, że już oba oglądnąłeś, ja wysiadam ;(

Edytowane przez Beard.
Opublikowano

Zdrastwujtie. Widzę, że osoby, które udzielają się w tym dziale od mojej ostatniej wizyty zmieniły się, dlatego też napiszę :)

Szukam jakiś starszych tytułów do obejrzenia (mających przynajmniej 13/15 lat na karku). Gatunek raczej jest mi obojętny (no za wyjątkiem mecha i ogólnie Dragon Ball'a). Mile widziane dłuższe serie... Te które wpasowują się w moje kryteria, ale je widziałem:

- Great Teacher Onizuka

- Golden Boy

- Trigun

- Outlaw Star

- Rurouni Kenshin

- Saint Seiya

- HunterxHunter (ten stary)

- Cowboy Bebop

- InuYasha

- Slam Dunk

Ghost in the shell, akira

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ostatnio przegladajac youtube natrafilem na cos w stylu "Avatar Ostatni wladca powietrza" czy jakos tak, tylko ze postacie byly dorosle. Najlepiej prosze o tytul niemiecki, ale polskim tez nie pogardze.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę
O to chodzi?

Ja tu zaś podam coś co w pewien sposób się wyróżniało..zaczynając od początku 2014: Witch Craft Works, Buddy Complex, Mahouka Koukou, Baby Steps, One Week Friends, No Game No Life, Ping Pong The Animation, Tokyo Ghoul, Aldnoah Zero, Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Barakamon, Zankyou no Teror, Kiseijuu, Shingeki no Bahamut, Danna ga Nani (short), Mushishi 2. Możliwe że coś pominąłem bądź omyłkowo nie ten rok.

Ogólnie rok słaby. Sezon wiosenny z ping pongiem&ngnl (+ mahouką, week friends, gokukou) wypadł najlepiej wg. mnie, a za nim damy zapewne letni: gekkana&zankyou (w tym aldnoah, week friends, barakamon, tokyo ghoul).

Opublikowano

Hmm jak by to zacząć zostało mi kilka dni ferii a chciałem kiedyś oglądnąć jakieś Anime :) co polecacie 

Jedyne Anime jakie oglądałem to 1 sezon highschool dxd bo kolejnych niż nie mogłem znaleźć 

Jeśli ktoś by był tak miły i znalazłby mi 2 sezon tego i polecił jakieś anime które zdołam oglądnąć w 5 dni było by fajnie :D 

Oczywiście daje like :) 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Hmm jak by to zacząć zostało mi kilka dni ferii a chciałem kiedyś oglądnąć jakieś Anime :) co polecacie 

Jedyne Anime jakie oglądałem to 1 sezon highschool dxd bo kolejnych niż nie mogłem znaleźć 

Jeśli ktoś by był tak miły i znalazłby mi 2 sezon tego i polecił jakieś anime które zdołam oglądnąć w 5 dni było by fajnie :D

Oczywiście daje like :)

http://www.anime-shinden.info/25805-high-school-dxd-new-online.htmltu masz 2 sezon a anime to może btooom

@1361622928-U485574.pngAlisa Yosuga no sora (ostatnie 3 odcinki choć to anime pachnie hentajem ) 

Lub zobacz se kiss x kiss

Opublikowano

Szukam romansu z wątkiem kazirodczym ^^

Incest + anime? For real? =] Szczerze to nie wiem co dokładnie ma się znaleźć w anime gdy wspominamy 'wątek kazirodczy' (może lepiej przesiąść się na hentaje bądź hentai mangi w kolorach?), ale chyba o coś takiego?

-> Boku wa Imouto ni Koi wo Suru, Akane-iro ni Somaru Saka, Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!, W: Wish, Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!, Aki-Sora

Opublikowano (edytowane)

Szukam romansu z wątkiem kazirodczym ^^

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai + 2gi sezon, Aki Sora(Hentai, nie Ecchi), Kiss X Sis - nic więcej u siebie na malu nie znajdę, chyba...

Tak btw. zastanawiam się z której k***a strony Aki Sora to ecchi, a nie hentai xD

Mało jest takich anime :P 

@ Dobra, udało mi się jeszcze u mnie 2 hentaie znaleźć xD

Kateikyoushi no Onee-san The Animation: H no Hensachi Agechaimasu 

Kateikyoushi no Onee-san 2 The Animation: H no Hensachi Agechaimasu

Edytowane przez Facecheck
Opublikowano

Anime o takich postaciach, które "sprzątają" dusze po śmierci ludzi.

Zajmowała się tym czerwonowłosa dziewczyna i był też brązowowłosy chłopak :P.

Ona mu wbiła jakiś miecz i połączyli się duszami czy jakoś tak.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Szukam coś w stylu:

Dakara Boku Wa, H Ga Dekinai

Bo mi się podobało xDD

Aby się przyjemnie oglądało, a to 18+ żeby nie było tematem przewodnim, a tylko dla smaczku.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Szukam coś w stylu:

Dakara Boku Wa, H Ga Dekinai

Bo mi się podobało xDD

Aby się przyjemnie oglądało, a to 18+ żeby nie było tematem przewodnim, a tylko dla smaczku.

Seikon no Qwaser, To Love Ru, Kore wa Zombie Desu Ka, Campione, Hataraku Maou sama, nie wiem Kampfer może

Opublikowano

Szukam bardzo dobrego anime, thriller, horror, psychologiczny, najlepiej jakiś wątek romansu. Żeby postacie zapadły na dłuuuuugo w pamięci np. Yuno z Mirai Nikki. Anime najlepiej podobne do Mirai Nikki, Tokyo Ghoul.

Opublikowano

Szukam bardzo dobrego anime, thriller, horror, psychologiczny, najlepiej jakiś wątek romansu. Żeby postacie zapadły na dłuuuuugo w pamięci np. Yuno z Mirai Nikki. Anime najlepiej podobne do Mirai Nikki, Tokyo Ghoul.

Nie wiem czy jest jakies anime z wszystkimi wymienionymi kategoriami oprocz Mirai Nikki, bo w innych raczej nie ma romansu. Sprawdz sobie Another, thriller/horror/psychologiczne i juz chyba 2 odcinku robi sie ciekawie, Deatch Note, ale tu raczej horroru nie ma, bo nie jest jakies straszne, lecz mimo to oglada sie swietnie ze wzgledu na bardzo inteligentnego glownego bohatera jak i jego przeciwnika. Z podobnych moge Ci jeszcze polecic Zankyo uno Terror i Psycho Pass (2 sezony). Jest jeszcze Elfen Lied i Deadmen Wonderland, ale tu raczej nie ma watku psychologicznego. Kuroshitsuji tez jest bardzo dobre, w przeciwienstwie do tamtych anime akcja nie dzieje sie w takim zwyklym, lub tez nowoczesnym swiecie, a raczej troche wczesniej. Te wyzej ogladalem, teraz Ci podam kilka ktore mam na potem do obejrzenia i nie wiem czy sa warte polecenia: Higurasi no naku koro ni, Code Geass, Zetsuen no Tempest i Steins Gate.