Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak mam to odpalic? Bardzo prosze o linka :(

To jak to zrobic? Prosil bym o linka z gory dziekuje :(

AutoFinish działa na razie tylko w tych trainerach:

http://www.mpcforum.pl/topic/767385-hack-trainer-by-gamerz-gmz-14112012r/

http://www.mpcforum.pl/topic/769440-nfs-world-multihack-1700-by-silverangel/

Opublikowano

mam do was pytanko , bo wszystko działa ale mam jeden problem. Zmiast pisać w profilu gracza że np: wygrałem tyle i tyle wyścigów lub przegrałem to piszę że ich nie ukończyłem . I moje pytanie polega na tym czy to ma tak być ?

Opublikowano

A mi po ukończeniu 100wyścigów wyskakuje jakiś komunikat a jak zrobie rlg'a to nie ma ani kasy ani expa nic ;((

Opublikowano

Gdy włączam ten program z autofinish wyskakuje błąd gry i się wyłącza nfs.

Tzn. Że obciążyłeś procesor, system nie wyrabia, prawdopodobnie za słaby komp lub za dużo otwartych programów w tle.

A mi po ukończeniu 100wyścigów wyskakuje jakiś komunikat a jak zrobie rlg'a to nie ma ani kasy ani expa nic ;((

Po ukończeniu wyścigów wejdź do kryjówki i kliknij zmień kierowcę następnie wejdź ponownie w tego kierowce, na którym robiłeś wyścigi.

mam do was pytanko , bo wszystko działa ale mam jeden problem. Zmiast pisać w profilu gracza że np: wygrałem tyle i tyle wyścigów lub przegrałem to piszę że ich nie ukończyłem . I moje pytanie polega na tym czy to ma tak być ?

Statystyki powinny iść w dobrą stronę tzn. każdy wyścig zrobiony botem powinien zaliczać jako wygrany.

Opublikowano

to nie wiem wszystkie wyścigi zalicza mi jako Niezaliczone . Jeśli wie ktoś dlaczego i co mogę zrobić żeby zaliczało za wygrane to proszę o pomoc

Opublikowano

Tzn. Że obciążyłeś procesor, system nie wyrabia, prawdopodobnie za słaby komp lub za dużo otwartych programów w tle.

Po ukończeniu wyścigów wejdź do kryjówki i kliknij zmień kierowcę następnie wejdź ponownie w tego kierowce, na którym robiłeś wyścigi.

Statystyki powinny iść w dobrą stronę tzn. każdy wyścig zrobiony botem powinien zaliczać jako wygrany.

Tak robie i nic nie dostaje ;/

Opublikowano

kurde już ponad 600 nieukończonych i 0 wygranych lub przegrany .....

Opublikowano

Mam problem, mi niestety nie działa ten trainer: program nfsworld.exe przestał działać

Czy ten trainer jest potrzebny?

I czy będzie także zdobywało części bez trainera? np po 300 wyścigach powinno być trochę części nieprawdaż ?

Ja robię wszystko według instrukcji, lecz bez trainera, który przynajmniej u mnie nie działą i nie dodaje mi kasy po 100 wyścigach. Po resecie alt+f4 nic nie ma.. :(

Opublikowano

@UP

Na początku teżnic nie dostawałem ale jak zmieniłem trainera to zacząłem dostawać: Polecam Ci tego

http://www.mpcforum.pl/topic/767385-hack-trainer-by-gamerz-gmz-14112012r/

A co z częściami to nwm :/ Wczoraj ponad 2tysie wyścigów i żadnej części ;/ Tzn były same ale z 1 * ;//

Opublikowano

Ja mam tak: kiedy włączę autofinisha i bot'a podjeżdżam pod wyścig i nic się nie dzieje. Po prostu bot mi nie wchodzi do zawodów.

@edit

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł proszę o pomoc

Opublikowano

Ok, dzięki. Teraz mam jeszcze jedno pytanie do sukcesu ;D

Czemu nadal włącza mi się okno grafiki, przesunąłem okienko z trybem wyścigu na max'a w prawy górny róg :)

Opublikowano

@UP

Wylecieć mogą lecz trafia się to b. rzadko :D Bynajmniej mi. Jak już Ci pisałem w innym temacie to na 2600 wyścigów 38 części poziom 1 :D

Opublikowano

powiedzcie mi co moge zrobić żeby zamiast zaliczało mi wyścigi na ( NU ) zaliczało na wygrane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...