Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam bot dziala jak natura chciala,na kase nie ma co liczyc duza ale licza sie czesci, a szczegolnie te do wygladu samochodu ;)

Korzystajac z okazji, i nie tworzac nowego tematu, czy wie ktos moze czy bedzie cos takiego jak treasure hack jeszcze? Gralem 2 miesiace temu w nfs-a world i wtedy ten hack robil furore, teraz nie moge go nigdzie znalesc? Prosze o odpowiedz.

Przykro mi ten bug, który wykorzystywał hack EA załatała i już nigdy nie będzie, teraz pozostał qr32 i slnfbot czesz się że chociarz to działa.

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze działa bez problemów :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Hmm mi nie do końca działam, albo ja coś źle zrobiłem. Gdy klikam przycisk go okienko znika, ale nie o to chodzi. Znika i jak wejdzie w wyścig i zaraz wyjdzie to ani exp mi nie idzie, ani kasa i wgl.

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Jeszcze działa bez problemów :D

qr32 tak lecz rtd++ nie

Hmm mi nie do końca działam, albo ja coś źle zrobiłem. Gdy klikam przycisk go okienko znika, ale nie o to chodzi. Znika i jak wejdzie w wyścig i zaraz wyjdzie to ani exp mi nie idzie, ani kasa i wgl.

Od razu kasy nie dostaniesz, zrób tak: nabij sobie wyścigi(bot będzie pokazywał w dymku po lewej na górze ekranu) i zamknij po nabiciu np. 50 wyścigów, następnie kliknij w kryjówce na zmianę kierowcy i wybierz jeszcze sam tego kierowce, ma którym nabijałeś i w tedy zostanie dodana kasa i exp.

Opublikowano

A no tak, teraz doczytałem, żeby zmienić kierowcę. Wszystko ładnie działa + leci :)

@edit a jak sprawdzić, czy wydropił mi jakąś część, i gdzie ją znaleźć?

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Wykrywalny?

Jesli używasz hacka z głową, to nie masz czym się martwić że dostaniesz bana bo szanse są bardzo małe.

A co do QR, miki powiedz czy da się to jakoś zrobić żeby nie trzeba było go wyłączać co 100 wyścigów bo "jest zmęczony" jest to irytujące a chciałbym zostawić na noc żeby zebrał kasy.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Przyłączam się do pytania

l3oSSaK

ponieważ zostawisz na 20 min musisz przychodzić i znowu go ustawiać... nie da się tego zwiększyć?

@edit wszystko znajdziecie w moim poradniku :)

Opublikowano

Siemka.

Ten bot dziala czy nie? Bo niby wlaczylem NFS i sciagnelem to z pierwsze strony tematu i wlaczylem i dymek mi nalicza te wyscigi :)

Bo Weszlem w kryjowke to ani expa ani kasy nie mam ;/

Help i prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

ale ile trzeba miec wyscigow przejechanych zeby widziec rezultat?

eh bot nie chce wylaczyc jak wciskam exit. i musze reseta kompa robic zeby sie wylaczyl

A jak chce zmienic kierwoce to mi sie zacina i musze wylaczac po przez alt+del+crtl.

@ edit

po ponownym wlaczeniu gry dalej mi nie dalo kasy ani expa ;/

Opublikowano

@up musisz kliknąć w grę, jak masz włączone okienko hacka, to musisz mieć włączone okno gry. Wyścigów trzeba mieć tak około 50

Opublikowano

@Up jeśli nie możesz zmienić kierowcy to wyłącz i włącz ponownie grę. U większości nie ma takiego błędu, tylko u Ciebie. Podaj wymagania sprzętowe komputera

Opublikowano

mi niby działa tylko 0 przedmiotów z tych niby wyścigów ;/

Zwróć uwagę na power-up'y, one wypadają częściej.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja jak włączam bota to klika mi na okno kierowcy i nie wiem czy on kończy te wyścigi czy nie.. Mam rozdzielke 800x600 w grze i w prawy dolny róg daje..

Opublikowano

Ja jak włączam bota to klika mi na okno kierowcy i nie wiem czy on kończy te wyścigi czy nie.. Mam rozdzielke 800x600 w grze i w prawy dolny róg daje..

Jakie okno kierowcy? Okna z grą nie musisz nigdzie przesuwać jedynie ramkę z wyścigiem.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wie ktos moze dlaczego mi nie nabija expa ani kasy?

Wszystko robie tak jak jest napisane w tutcie i tak jak wy piszecie i wraz mi nie nabija. :(

A ten bot dziala na obydwoch Serwerach?

Opublikowano

Wie ktos moze dlaczego mi nie nabija expa ani kasy?

Wszystko robie tak jak jest napisane w tutcie i tak jak wy piszecie i wraz mi nie nabija. :(

A ten bot dziala na obydwoch Serwerach?

Tak, działa na obu serwerach. Nabija, wystarczy zmienić ponownie kierowce. Jeśli mimo to ci nie działa - najwyraźniej nie wszystko robisz tak jak w "tucie"

Opublikowano

Mi tez nie dziala. robie wszystko jak w tucie.

Biore na 800x600 prawy MPCy rog. Niby tam wyscigi nabija itp. lecz potem po nabiciu 100 chce sprawdzic czy nabilo kase i expa to gdy chce zmienic kierowce to mi gre zacina ;/

z botem i bez bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...