Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi tez nie dziala. robie wszystko jak w tucie.

Biore na 800x600 prawy MPCy rog. Niby tam wyscigi nabija itp. lecz potem po nabiciu 100 chce sprawdzic czy nabilo kase i expa to gdy chce zmienic kierowce to mi gre zacina ;/

z botem i bez bota.

Najpierw sprawdź czy przed włączeniem możesz zmienić kierowcę. Jeśli tak to wygląda na to, że wrzucili jakąś małą łatkę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Na samochody "NPC" działa tank-mode bez względu na tryb, na innych graczy działa jedynie ghost.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jakie okno kierowcy? Okna z grą nie musisz nigdzie przesuwać jedynie ramkę z wyścigiem.

Z paska mi wybiera okno ze statystykami mojego kierowcy czy jak to tam, ten kask na górze klika xD

Na samochody "NPC" działa tank-mode bez względu na tryb, na innych graczy działa jedynie ghost.

Tak jak napisałeś, na innych graczy tylko ghost, sprawdzałem wczoraj

Opublikowano

Z paska mi wybiera okno ze statystykami mojego kierowcy czy jak to tam, ten kask na górze klika xD

Jedyna możliwość to to, że źle coś ustawiłeś, bot ma ustawione koordynaty na dane piksele więc coś musi być u ciebie nie tak.

Opublikowano

Właśnie próbowałem, ale przerywało mi pisanie, lecz znalazłem na to sposób i poprostu wkleiłem tam to.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Najpierw sprawdź czy przed włączeniem możesz zmienić kierowcę. Jeśli tak to wygląda na to, że wrzucili jakąś małą łatkę.

a wiec tak gdy wlaczam gre to moge wybrac kierowce ale potem zeby zmienic to zacina z hackiem i bez :(

Opublikowano

a wiec tak gdy wlaczam gre to moge wybrac kierowce ale potem zeby zmienic to zacina z hackiem i bez :(

To już raczej pewne, załatali to, teraz działa tylko Slenf.

Opublikowano

Spokojna Głowa Hack Działa wiem bo sam go Używam na Innym Koncie Żeby Zobaczyć po Jakim Czasie Mnie Wykryją...

Ps: POZDROO

nfsw_DSH22PL.png
Opublikowano

Co Do Auto Finish to Działa nie pamiętam Linku do Niego ale mam Zapisana Nazwę NFSW TRAINER (03.11.) tego Aktualnie Używam I działa Jak Znajdę Linka Na Forum do Zapodam Go.. :)

nfsw_DSH22PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...