Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem nie moge ustawic tego okienka tak zeby mi dzialalo albo sie wlaczaja opcje albo losowy wyscig mapa itp. mozecie mi jakos pomoc?

Zwiększ opóźnienie (delays), zakładając, że masz ustawione okienko 800x600.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam. O co chodzi z tymi nie ukończonymi wyścigami? Od wczoraj sprawdzam bota (QR3 Legacy) i trailera (aktualny od gmz), wszystko ładnie i słodko działa tylko jest jedno ale... Te przeklęte NU. To wina konfiguracji Delay w bocie czy jakieś zabezpieczenia inne? Może kwestia bota? Poradził sobie ktoś z tym? Bo to jednak ryzyko mieć ukończonych +/- 40 wyścigów a np. 10 000 NU

Opublikowano

Jest to tylko i wyłącznie wina AutoFinish'a jakiego używacie. Ja swojego czasu nie zauważyłem, że zalicza na przegrane i teraz mam w statach -800.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jeba** hakerzy nie potrafią grać. Tak zrozumcie to w końcu nobki ;*

to co jeszcze robisz na tym forum? To forum jest tylko i wyłącznie poświęcone hackom.

Opublikowano

Siema. Mam taki problem z QR botem wersja 3.2, otóż gdy ustawiam samochód przy jakimś wyścigu i klikam "GO" zamiast robić wyścig to samochód stoi w miejscu i na przemian otwiera i zamyka okno z lista znajomych w grze. Wiecie może co jest tego przyczyną? Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

bot działa bez problemu, może wam nie działać jeżeli nie zmniejszyliście okienka do minimum(do prostego kwadratu)

Opublikowano

Gdy odpalę QR klikne "GO" to w lewym górnym rogu pojawia się prostokącik który liczy mi ile wyścigów już zrobił.

Wczoraj działało mi normalnie dopóki nie wyłączyłem kompa, później było i jest do tej pory jak pisałem wcześniej.

Opublikowano

Dokładnie tak jest :) w nowym QR informacja pojawia sie w chmurce od programu na pasku zadań (obok zegara) :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nie wiem czy tak powinno być ale ikonka na pasku zadań wgl nie reaguje i nawet nie mogę zamknąć QR można tylko poprzez ctrl + alt + delete.

Opublikowano

Nie działa mi to niby coś tam nabija ale auto cały czas stoi i tylko escape się włącza w grze tak ma być ?

EthanaEU2.png

CZAS NA ZMIANĘ Z - NA + LICZĘ NA WASZE WSPARCIE.
PAJACYK.PL- wejdź i kliknij :)

Opublikowano

Nie działa mi to niby coś tam nabija ale auto cały czas stoi i tylko escape się włącza w grze tak ma być ?

Tak auto ma stać, nawet możesz odejść od kompa na jakiś czas. Potem kliknij w kryjówce na zmień kierowcę i wybierz jeszcze raz tego samego w tedy kase ci doliczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...