Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam problem :x

Włączam bot i przy 100 wyścigam przerywa i pisze, że jest zmęczony.

Muszę od nowa włączać.

Da się jakoś zrobić, by nie przerywał?

W QR Bot i QR3 Legacy zmień wartość w okienku obok przycisku "go" na wybraną ilość wyścigów.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yoo pytanie bo niby włacza mi sie wszystko ale nie dosc że samochód nie jedzie to jak wszyscy koncza to i tak nic sie nie dzieje co mam zrobic tylko mi cały czas okienko z panelem spolecznosciowym wyskakuje

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

co mam zrobic jezeli mam ustawiony na 200 wyscigow robie tak ja trzeba dzisiaj mi jeszcze działał a nagle wchodze w sprint i stoji w miejscu a wyscigi rosną??\

Opublikowano

yoo pytanie bo niby włacza mi sie wszystko ale nie dosc że samochód nie jedzie to jak wszyscy koncza to i tak nic sie nie dzieje co mam zrobic tylko mi cały czas okienko z panelem spolecznosciowym wyskakuje

Zapewne coś źle masz ustawione z rozdzielczością skoro trafia nie tam gdzie powinien.

co mam zrobic jezeli mam ustawiony na 200 wyscigow robie tak ja trzeba dzisiaj mi jeszcze działał a nagle wchodze w sprint i stoji w miejscu a wyscigi rosną??\

Niezbyt zrozumiałem, ale zdaje mi się, że wszystko jest w porządku. Skoro nalicza Ci wyścigi to czemu niby coś nie działa?

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Działa to jeszcze? . Bo miałem format i nie mogłem, grać w NEED for Speed I nowe konto zrobiłem Jak tak to czy z pierwszej strony te linki do download działają . ??

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Działa to jeszcze? . Bo miałem format i nie mogłem, grać w NEED for Speed I nowe konto zrobiłem Jak tak to czy z pierwszej strony te linki do download działają . ??

Działają

Opublikowano

mi nie działa wczoraj miałem problem i go naprawiłem a dzisiaj po 200 wyscigach zarobiłem 40k oco chodzi??

Działa, bardzo dobrze, może nie włączyłeś AutoFinish'a

Opublikowano

Like leci, bardzo dobrze działa ;)

Ale mam pytanie odnośnie tych okienek Delay1, Delay2 etc. do czego one służą??

To są wartości odpowiadające opóźnienia w czasie np. za ile ma kliknąć lub co ile ma wyłącza lub włączać wyścig.

Opublikowano

jak to się wyłącza ?

Na pasku zadań obok zegara jest miniatura ikony bota, trzeba na nią najechać ;)

A żeby powrócić klikasz prawym na ikonie i wybierasz opcję która ma migający krzyżyk (przekreślenie)

aby ją wyłączyć i bot działa znowu ;) ewentualnie możesz kliknąć na ikokę i wyłączyć całkowicie opcją exit ;P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Witam. Muszę przyznać, że świetna robota. Hack działa 10/10. Mam do was jedno pytanie, mianowicie, czy wam też hack nie zbiera zbyt dużo części, być może żadnych ? jadę już 200 wyścig, a tu tylko 2 części wypadły :(, wy też tak macie? Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Muszę przyznać, że świetna robota. Hack działa 10/10. Mam do was jedno pytanie, mianowicie, czy wam też hack nie zbiera zbyt dużo części, być może żadnych ? jadę już 200 wyścig, a tu tylko 2 części wypadły :(, wy też tak macie? Pozdrawiam.

Wszystkie części wypadają losowo i nikt nie ma na to wpływu!

Czasami wypadną 2 czasami 10. To nie od nas zależy!

Opublikowano

witam mam pytanie ma ktoś tak ze przez stosowanie tego trainera znikają mu rajdy z mapy lub po przejściu na nim kolejnych poziomów kolejne rajdy się nie odblokowują

Opublikowano

witam mam pytanie ma ktoś tak ze przez stosowanie tego trainera znikają mu rajdy z mapy lub po przejściu na nim kolejnych poziomów kolejne rajdy się nie odblokowują

Wszystkie wyścigi dostępne są od 2 poziomu, nic nie ma prawa Ci zniknąć przez hack. Każdego dnia następuje zmiana wyścigów o 1:00 naszego czasu.

Opublikowano

Mam problem z tym botem, wgl nie chce wchodzić na wyścigi (Sprint) tylko wchodzi w ustawienia-Grafika... -.-

Wszystko mam ustawione jak w instrukcji.

Za pierwszym razem, od razu po włączeniu bota czy za którymś razem? Jak to drugie to zwiększ delay.

Opublikowano

Lepiej jak pokaże screen

http://scr.hu/650/y5y9z

wszystkiego próbowałem ahh..;/

Jak masz to okienko z wyścigiem np. Silk Road to przesuń go na max w prawy górny róg!

chodzi mi o to okienko gdzie jest tryb wieloosobowy, jeden gracz, prywatny mecz.

post-315272-0-36404600-1347205408_thumb.jpg

Opublikowano

Jak masz to okienko z wyścigiem np. Silk Road to przesuń go na max w prawy górny róg!

chodzi mi o to okienko gdzie jest tryb wieloosobowy, jeden gracz, prywatny mecz.

post-315272-0-36404600-1347205408_thumb.jpg

Niestety nie pomogło ;/ Może jakieś inne propozycje ?

@down

Mam cały czas tryb okienkowy :)

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...