Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi chyba to nie dziala... gdy juz jestem na tym miejscu, gdzie jest to okienko wyboru, wlaczam AutoFinisha i klikam "Go"na bocie. w NFSie nic sie nie dzieje, ale w lewym MPCym rogu pojawia sie okienko "I did x races in total" z czego ta liczba to okolo 10 na minute o.0 Jak bot robi wyscig w 6 sekund? A moj samochod caly czas stoi tam kolo teleporta do wyscigu a te wyscigi sie nabijaja. Po 3 minutach sprawdzam czy dziala- do kryjowki, zmieniam kierowce spowrotem i... nic ;/ Czy to dobrze dziala?

Opublikowano

Ale troche sie boje o konto ;/ szczerze wydalem cos kolo 100zl + kupilem NFS Worlda w empiku i mam teraz 31lvl... Raczej nie zbanuja mnie? Szczegolnie ze to tak pozna pora ;P

P.S. teraz jak odpalilem to wchodzi mi do wyscigu jednoosobowego, tam stoje a wyscigi nabija tak raz na 15 sek. To dobrze? xD

Opublikowano

Dobra ostatecznie do dupy nie mam zadnego trainera mam tylko bot i nie mam gdzie ustawic na f9 do dupy

Dobra ostatecznie do dupy nie mam zadnego trainera mam tylko bot i nie mam gdzie ustawic na f9 do dupy

Nie wiem o co biega z tym trainerem i nie mam zadnego takiego pliku

Opublikowano

sciaglem sobie jakis trainer co ma ustawione ctrl+f custom talk cos takiego i niby dziala tylko ze idzie wyscig i on mi po 2 sekundach wychodzi z niego i tak ciagle a kasy nie zarabiam

Dobra znalazlem ze trzeba go sciagnac ma oczywiscie trojana i gdy chce go wlaczyc to sie oczywiscie nie wlacza klikam na niego i nie odpala sie w ogole

OK USUNCIE TAMTO NIBY DZIALA TYLKO ON NIE JEDZIE I NIE ZARABIA KASY!

Dobra dziala ale 500 dolcow czy tam euro nie robi wrazenia(tyle za 1 wyscig)

Opublikowano

Poziom kierowcy nie zwiększa nagród, a tym bardziej na "pojedynczym graczu". Wygrane są stałe.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Działa to jeszcze? Robie jak w instrukcji a kasy nie przybywa tylko auto się psuje ;/

Czytaj posty wyżej. Ponoć działa lecz nie wszystkim.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Do autora czy na TeamEscape działa?

Co jeśli statystka idzie na - a nie na + przez bota? ( np że nabija "przegrane" )

za odp thx

Opublikowano

Do autora czy na TeamEscape działa?

Co jeśli statystka idzie na - a nie na + przez bota? ( np że nabija "przegrane" )

To jest dla pojedynczego gracza więc na ucieczkach nie włączasz QRBota, a jedynie trainer z autofinishem i umawiasz się z jakimś kolegą, że będziecie wychodzić razem. Kiedyś dawało zwycięstwa, teraz niestety porażki (tak mi się zdaje).

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale oprocz QR bota jest tu tez wirus ;/ Komp czasami mi sie tak zatnie, ze nie da sie nic zrobic oprocz odlaczenia od pradu. Przed sciagniecem tego takiego problemu nie bylo. Jesli po przywroceniu systemu sprzed okolo 5 dni caly czas bedzie ten sam problem to zwracam honor ;P

Opublikowano

Jak ten bot dodaje części? bo słyszałem że musi być minuta wyścigu żeby można było wybrać kartę. Po zmianie kierowcy będą w magazynie?

Opublikowano

Jak ten bot dodaje części? bo słyszałem że musi być minuta wyścigu żeby można było wybrać kartę. Po zmianie kierowcy będą w magazynie?

Według autora części są dropione.

Opublikowano

****************REFRESH************************

************Nowa wersja na dzień 21/11/12 jeśli ktoś chce może starej używać.**********

Opublikowano

Ja nie dostaje kasy ;/ Niby przeszło te 100wyścigów wylogowałem się zalogowałem na nowo i dalej ten sam lvl i tyle samo kasy ;(

Opublikowano

Ja mam problem z tym ze jak odpalam gre i wlaczam (PursuitFun) i wlaczam funkcje AutoFinish to pokazuje mi ze musze zamknac program i wylacza mi wszystko :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...