Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa jeszcze ten :

LEVEL+MONEY+PART (FREE) BOT 18/12/2012r.

zaprezentowany w temacie ?

QRBot działa, gorzej z AutoFinish'ami.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

To znaczy jak go teraz prawidłowo używać ?

Normalnie według instrukcji, ale zamiast AutoFinish'a z trainera, użyj tego: http://www.mpcforum.pl/topic/790917-14122012-nfs-world-multihack-2010-by-silverangel/

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

a itemy tez sie dostaje z tego bota bo ja po 100 wyscigach nic nie dotalem

a itemy tez sie dostaje z tego bota bo ja po 100 wyscigach nic nie dotalem

Tak, dostaje się ale sporadycznie. Sprawdź czy zdobyłeś PowerUp'y, jeśli nie to oznacza, że coś jest nie tak, najprawdopodobniej AutoFinish szwankuje.

Opublikowano

Ustawiłem tak jak w instrukcji, zaczyna wyścig wciska esc wychodzi z wyścigu i wchodzi od nowa kasy nie nalicza nawet po rewłączeniu gr. Co zrobić?

Tak on działa, wchodzi i wychodzi. Zmień AutoFinish na inny (np. od SilverAngel'a).

Opublikowano

u was tez tak jest, ze wszystko lv dodaje i kase, ale w profilu np jest 1 wyscig wygrany i np 0 przegranych, a juz ponad 300 wyscigow przejechalem, mowiac w prost nie liczy tego w profilu?? Da sie to jakos naprawic xD

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

Wcześniej używałem innego auto finish'a nie pamiętam dokładnie jakiego aczkolwiek po aktualizacji zimowej ściągnąłem tego od GMZ i sprawa wygląda tak iż na starym często wygrywałem części profesjonalne i ultra a teraz tylko same jedno gwiazdkowe. Auto finish może być tego przyczyną czy raczej aktualizacja świąteczna ?

Opublikowano

Wcześniej używałem innego auto finish'a nie pamiętam dokładnie jakiego aczkolwiek po aktualizacji zimowej ściągnąłem tego od GMZ i sprawa wygląda tak iż na starym często wygrywałem części profesjonalne i ultra a teraz tylko same jedno gwiazdkowe. Auto finish może być tego przyczyną czy raczej aktualizacja świąteczna ?

Wypadanie przedmiotów jest losowe i nikt nie ma na to wpływu. Przedmioty wybiera gra, tylko można zobaczyć na jakich zawodach można wygrać część, tylko ona nie musi wypaść w 1 wyścigu, tylko np. w 30 wyścigu

Opublikowano

Wypadanie przedmiotów jest losowe i nikt nie ma na to wpływu. Przedmioty wybiera gra, tylko można zobaczyć na jakich zawodach można wygrać część, tylko ona nie musi wypaść w 1 wyścigu, tylko np. w 30 wyścigu

Sądzę, że się mylisz. Każda część może wypaść w każdym wyścigu i to z jednakową szansą. Pomyśl: czy określaliby dla każdego wyścigu prawdopodobieństwo dropienia pojedynczych części? Byłoby to dla nich nieopłacalne, a przez to gra byłaby do rozgryzienia (chcę ultra silnik lecę tam, a chce hamulce idę na ucieczkę). Do każdego wyścigu jest identyczna szansa bądź jak ludzie na to mówią "algorytm". Skąd to wiem? Bo wszędzie masz te same karty jako nagrody - złote, srebrne, brązowe lub niebieskie.

Opublikowano

JEst taki bot co dodaje w statystykach, ze wygralem wyscig, bo ten niestety nie pokazuje, a duze raczej ryzyko chybabana jest, bo co jezdze skyline, a 7 wygranych?

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

JEst taki bot co dodaje w statystykach, ze wygralem wyscig, bo ten niestety nie pokazuje, a duze raczej ryzyko chybabana jest, bo co jezdze skyline, a 7 wygranych?

Ja mam na koncie 3 mln IGC z 20 wyścigami przejechanymi bez jakichkolwiek hack'ów. Nie jest to podstawa do bana, spokojnie. Prędzej zbanują Cię za to, że masz serię wygranych 200+. Ale dziwi mnie ta sytuacja bo dotychczas naliczało do statystyk, chociażby przegrane ale naliczało. Sprawdź czy nie patrzysz na statystyki multiplayer. Sprawdź ogólne bądź dla single.

Opublikowano

No sprawdzalem, w multiplayer pare wyscigow zrobilem sam to pisalo, ze wygrane tyle i tyle, lipa ;p Ale moze byc to podejrzane, ze mam 27 lv a takie staty;x

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

miki działa jeszcze ten hack ? bo mam nowe auto klasy a z kodu na stale a mam słabe staty na 16 lvl

...

Opublikowano

Bot nie daje kasy :/

Wchodzę do kryjówki - nie ma.

Wychodzę - nie ma.

A miałem ponad 40 wyścigów.

Jednak daje, trzeba było wyłączyć i włączyć grę.

Opublikowano

mozecie dac link do jakiegos działającego trainera

http://www.mpcforum.pl/topic/790917-24122012-nfs-world-multihack-2100-by-silverangel/

jak ten bot ma działac

W kółko robi wyścigi dla jednego gracza wychodząc z nich od razu, a nam dając gotówkę i karty jakbyśmy ukończyli cały. Wygląda to jakby non-stop wchodził i wychodził z wyścigu.

miki działa jeszcze ten hack ? bo mam nowe auto klasy a z kodu na stale a mam słabe staty na 16 lvl

Tak, bot wciąż działa, z trainer'ami bywa inaczej ale ten ww. jest bezbłędny.

Opublikowano

A ja mam problem :x

Włączam bot i przy 100 wyścigam przerywa i pisze, że jest zmęczony.

Muszę od nowa włączać.

Da się jakoś zrobić, by nie przerywał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...