Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja także mam WIN7, ale kasy ani widu ani slychu tylko tyle ze troche exp mi nabilo

Edit : A jednak wszystko elegancko smiga ;)

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja także mam WIN7, ale kasy ani widu ani slychu tylko tyle ze troche exp mi nabilo

Edit : A jednak wszystko elegancko smiga ;)

No widzisz ;]

Opublikowano

Już nie działa ;(. 2x up sorki ze dopiero teraz piszę, wczoraj już tu nie zaglądałem. Zobaczę w nowej wersji ustawienia i Ci dam jak coś zdziałam i jak będzie nowa wersja : )

@Down. Po update już nie działa : <.

Opublikowano

Proste pytanie do wszystkich czy ten Hack jeszcze działa?Bo jak nie to nie ma co dyskutować.

Opublikowano

Proste pytanie do wszystkich czy ten Hack jeszcze działa?Bo jak nie to nie ma co dyskutować.

Jak pisałem powyżej Hack nie działa, był bardzo dobrym hackiem... Ze względu że dziś jest 1.11.2012r. powiem, że będzie nam go brakowalo [*]

Opublikowano

W sumie to nie dziala tylko dlatego ze byla aktualizacja tego trainera a w nowym nie ma juz opcji autofinish a jakby ktos ogarnal; trainera w ktorym bedzie ten autofinish to by nadal moznabylo bota uzywac. Zebym tylko umiał to robić to bym się zabral ale niestety. Albo ewentualnie jakaś dodatkową aplikację która miałaby tylko tą funkcję autofinish

Opublikowano

Tak oczywiście że działa, pewien użytkownik mi napisał że mu działa, i teraz sprawdziłem i rzeczywiście działa bez problemów, w 30 wyścigów zarobiłem 50tys IGC.

Polecam ten auto finish

http://www.mpcforum.pl/topic/761213-hack-pursuitfun-05112012r/

Opublikowano

Potwierdzam bot dziala jak natura chciala,na kase nie ma co liczyc duza ale licza sie czesci, a szczegolnie te do wygladu samochodu ;)

Korzystajac z okazji, i nie tworzac nowego tematu, czy wie ktos moze czy bedzie cos takiego jak treasure hack jeszcze? Gralem 2 miesiace temu w nfs-a world i wtedy ten hack robil furore, teraz nie moge go nigdzie znalesc? Prosze o odpowiedz.

94go1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...