Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem , że NFSW hack odmawia posłuszeństwa ;>> jest jakas nowa wersjka tego programu ? prosiłbym o LINK :*

dobra znalazłem hax jest zajebisty :)))

SzkQ > APEX-US > :DDD

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh! Wszyscy Pozytywne Opinie a ja niestety wielki NEGATYW!

Zostawiłem na 1H przychodzę wł kierowce odnowa i tyle kasy co było to tyle jest. A wszystko ładnie niby działało wychodziło i wchodziło do wyścigów!

Siemka mam taki problem , że NFSW hack odmawia posłuszeństwa ;>> jest jakas nowa wersjka tego programu ? prosiłbym o LINK :*

dobra znalazłem hax jest zajebisty :)))

Napewno nikt by się nie obraził gdybyś dał linka...

Opublikowano

Heh! Wszyscy Pozytywne Opinie a ja niestety wielki NEGATYW!

Zostawiłem na 1H przychodzę wł kierowce odnowa i tyle kasy co było to tyle jest. A wszystko ładnie niby działało wychodziło i wchodziło do wyścigów!

Przykro mi ale to nie allegro, reklamacji nie ma. Jeśli ci nie działa to znaczy, że coś robisz źle (zapewne nie włączyłeś AutoFinisha).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Przykro mi ale to nie allegro, reklamacji nie ma. Jeśli ci nie działa to znaczy, że coś robisz źle (zapewne nie włączyłeś AutoFinisha).

Przykro mi ale ja nie zgłaszam żadnej reklamacji zapewne nie jesteś tak inteligentny i tego nie zauważyłeś no ale cóż nie ma co się z Ciebie śmiać, trzeba Ci współczuć.

Opublikowano

Działa, leci lajk.

Btw, gdzieś widziałem jakąś lepszą wersję tego bota. Jak znajdę to wstawie; )

Wrong_Target.jpg
Opublikowano

jak ustawic tryb okienkowy i 800/600??? bo nigdzie nie moge znalezsc tego !!!

W grze wciskasz ESC i wybierasz ustawienia grafiki. Opcję "tryb okienkowy" (lub coś takiego) ustawiasz na włączony.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

dzieeki :) ja szukałem przy włączaniu ... :P

zrobilo mi sie z 10wyscigigow i dalej nic niemam wylaczylem wlaczylem nic do wyboru kierwcow nic..?

Opublikowano

dzieeki :) ja szukałem przy włączaniu ... :P

zrobilo mi sie z 10wyscigigow i dalej nic niemam wylaczylem wlaczylem nic do wyboru kierwcow nic..?

To, że nie nalicza forsy to jedynie wina AutoFinish'a, użyj innego, np. w Multihack'u od SilverAngel'a.

Opublikowano

Cześç, jak przesunąć to okienko od prawego rogu? Bo prubowalem i da się po calym ekranie to przesunąć aledo do prawego górnego boku się nieda.

Opublikowano

Cześç, jak przesunąć to okienko od prawego rogu? Bo prubowalem i da się po calym ekranie to przesunąć aledo do prawego górnego boku się nieda.

Nie musi być całkiem w rogu, wystarczy do oporu.

Opublikowano

To robię wszystko dobrze ale i tak otwiera mi opcje zamiast jechać ;(

Nawet za pierwszym razem? Jeśli tak, sprawdź grafikę - musi być w okienku 800x600. Jeśli psuje się dopiero po kilku razach - zwiększ "delay".

Opublikowano

Nawet za pierwszym razem? Jeśli tak, sprawdź grafikę - musi być w okienku 800x600. Jeśli psuje się dopiero po kilku razach - zwiększ "delay".

Mam grafike w okienku 800x600 i nic.
Opublikowano

Super prezentacja, wytlumaczone i co najwazniejsze DZIALA! po 10 wyscigach dodalo 50k xD a to tylko 3 minuty xD, leci LIKE :)

A jest jakis sposob, aby auto sie nie psulo xD?

Bo jak jest zepsute to dodaje mniej.

Jak zostawic na noc na przyklad? Da sie jakos sciagnac limit 100 wyscigow? <----------- Z TYM SOBIE PORADZILEM, poprostu trzeba bylo na numerycznej.

b_560x95.png

Opublikowano

A jest jakis sposob, aby auto sie nie psulo xD?

Bo jak jest zepsute to dodaje mniej.

Możesz ubezpieczyć samochód w grze na tydzień za 250 SB.

Opublikowano

Mam problem bo jak sie zacznie wyscig go auta odjezdzaja a bot wychodzi i robi tak od nowa wyscig caly czas i daje to kase co prawda ale w statystykach zalicza przegrany wyscig;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem bo jak sie zacznie wyscig go auta odjezdzaja a bot wychodzi i robi tak od nowa wyscig caly czas i daje to kase co prawda ale w statystykach zalicza przegrany wyscig;/

Tak ten bot działa: wchodzi i wychodzi. To, że zalicza na przegrane jest winą AutoFinish'a.

Hmm właśnie mi też się wyłącza, a wcześniej normalnie wszystko działało...

Kiedyś był taki problem bo QRBot "nie dogadywał się" z AutoFinish'em. Spróbuj innego, np. z MultiHack'a od SilverAngela: http://www.mpcforum....by-silverangel/

Opublikowano

zatem co polecisz zamiast autofinisha?

Zamiast AutoFinish'a ale coś działającego z QRBot'em? Tylko inny AutoFinish, np. ten co podałem wyżej.

Jako całkowity zamiennik polecam SlenfBot'a: http://www.mpcforum....lenfbot-151212/ lub GPWA: http://www.mpcforum....cieczke-151212/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...