Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa tak jak trzeba. Wystarczy postępować wg instrukcji :)

AF bierzemy z najnowszego GMZ, polecam wejście do kryjówki i naprawę auta aby zobaczyć nasz przybytek

<3 duży lajk

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wszystko było ok 2 dni ale jak teraz włączam chacka to ni teleportuje mi auta na sprint odlicza 123 i spowrotem . Tylko stoi auto w miejscu o na górze w rogu pisze ze już skończył np 3 wyscigi i cały czas robi wyscigi a wcale nie teleportuje . Może wiecie co jest grane ?

nfsw_3MAJMNIE.png
Opublikowano

No wszystko było ok 2 dni ale jak teraz włączam chacka to ni teleportuje mi auta na sprint odlicza 123 i spowrotem . Tylko stoi auto w miejscu o na górze w rogu pisze ze już skończył np 3 wyscigi i cały czas robi wyscigi a wcale nie teleportuje . Może wiecie co jest grane ?

Nigdzie nie ma teleportować. Ty sam wybierasz wyścig, a on w kółko wchodzi i wychodzi. Tyle, tak to działa.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Kurcze ziomus glupi nie jestem dzialalo . Ale wlasnie nie wchodzi juz I nie wychodzi.

nfsw_3MAJMNIE.png
Opublikowano

Kurcze ziomus glupi nie jestem dzialalo . Ale wlasnie nie wchodzi juz I nie wychodzi.

No to przykro mi ziomuś ale musisz próbować pisać jaśniej. Rozdzielczość dobra? Okienko z wyścigiem w prawym-górnym rogu okna gry?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Tak tak wszystko jest dobrze uzywalem tego chacka 2 dni wbil mi 26 lvl od 17 I dzialal do dzisiaj do 18 wlonczylem go o 18 jeszcze raz wszystko dobrze tak jak w tucie rozdzielczosc dobra jest okno w grze ze sprintem no I nie wchodzi w sprint I nie wychodzi

nfsw_3MAJMNIE.png
Opublikowano

Git działa.

Trzeba rozwinąć okienko wyboru wyścigu bo inaczej włącza nam opcje

Średnio boci, ale jak na noc zostawię do 1 miliona powinno dobić.

//Nie pisz post pod postem.

t1QJr.png

Opublikowano

Ok bot nabił mi już 43lvl jest spoko . Jeśli ci nie nabija expa nie martw się to znaczy żę masz auto zepsute.

Ja kupiłem ubezpieczenie , 2x xp i kasy mam 10mln. hack dalej działa pozdrawiam.

nfsw_3MAJMNIE.png
Opublikowano

Coś jest nie tak. Niby działa ale nie widze żeby mi kasa czy exp przybywał, nawet po zmianie kierowcy. Dodam że auto mam zepsute, czy teraz musi ono być cały czas naparawione aby zaliczało ?

Opublikowano

TAkK ale po aktualizacji wczorajszo dzisiejszej 24;00 - 3:00 nie działa auto finish .

nfsw_3MAJMNIE.png
Opublikowano

AutoFinish już jest w trainerze od GMZ i nie tylko:

http://www.mpcforum.pl/topic/767385-hack-trainer-by-gamerz-gmz-14112012r/

Opublikowano

Wszytko śmiga z wyjątkiem tego :

kasę - nabija :)

lvl - nabija :)

części tuningu - mi nie nabija zrobiłem ponad 200 wyścigów tym programem i lipa :(

CZITERZY - FRAJERZY

Opublikowano

Leci +

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...