Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do hacka nie działa. tzn. hack ma 0 MB wagi na Zipie.

To pobierz hack z tematu tego hacka (czyli GMZ)

Hack po prostu zajmuje bardzo mało, może dlatego jest napisane 0 MB

Nie wiem czy tak powinno być ale ikonka na pasku zadań wgl nie reaguje i nawet nie mogę zamknąć QR można tylko poprzez ctrl + alt + delete.

U mnie wszystko jest ok, co kilka rajdów pokazuje ile przejechał.

Jeśli Ci nie działa to pobierz sobie QRBota 3.2

wszystko w nim działa dobrze :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja mam cały czas ten sam problem że zamiast zaliczać mi jako wygrane to zalicza jako ( NU )

Opublikowano

a ja mam cały czas ten sam problem że zamiast zaliczać mi jako wygrane to zalicza jako ( NU )

Wina AutoFinisha, użyj innego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

a, to tylko na singelplayer działa? bo mi tlyko single robi ;)

Patrz kilka postów wyżej ^^

Tak tylko na single

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Wina AutoFinisha, użyj innego.

uzywałem już wszystkich możliwych i jest to samo

Opublikowano

To pobierz hack z tematu tego hacka (czyli GMZ)

Hack po prostu zajmuje bardzo mało, może dlatego jest napisane 0 MB

U mnie wszystko jest ok, co kilka rajdów pokazuje ile przejechał.

Jeśli Ci nie działa to pobierz sobie QRBota 3.2

wszystko w nim działa dobrze :)

Posiadam wersje 3.2 :)

Opublikowano

Siemanko jestem nowy w używaniu tego bota zostawiłem go na noc i na czas jak byłem w szkole zrobił niby jakieś 15k wyścigów ale ani naprawa auta ani zmiana kierowcy nie pomaga, czy ktoś wie może o co chodzi?

EDIT:

Już działa @down dzięki za szybką odpowiedź :) (nie na dragu, tam tylko wyskakiwaly [niby] zrobione wyscigi) :P

Opublikowano

Siemanko jestem nowy w używaniu tego bota zostawiłem go na noc i na czas jak byłem w szkole zrobił niby jakieś 15k wyścigów ale ani naprawa auta ani zmiana kierowcy nie pomaga, czy ktoś wie może o co chodzi?

PS: robiłem draga

Jakim cudem skoro to miało być w singlu, a dragi nie są dostępne dla pojedynczego gracza? (z tego co kojarzę) Teleportuj się pod sprint i włącz opcję AutoFinish w trainerze (drugim programie).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam. Mam problem. Robię wszystko ok tylko po 2-3 wyścigach zapala się opcja ta pod F8 zapomniałem jak się nazywa chociaż nie wciskam F8 i już więcej nie jeździ + nie dolicza mi wygranych wyścigów.

Opublikowano

Wszytko działa na wersji qr 3.2 + NFSW Hack (28.11.2012) :) wystarczy robić wszystko według instrukcji zawartej w tym poradniku.

Opublikowano

Co się dzieje że dostaje tylko kasę a części 0 nie mówiąc już o umiejętnościach. :(

z tego co wiem to ten bot wchodzi na wyścigi single player , a tam jest bardzo małe prawdopodobieństwo (o ile nie zerowe) wydropienia takich części.

@top

mi to nie działa. Robię wszystko jak należy , gdy sam biorę wyścig z auto finishem to zalicza , a jak z botem to wszystkie "nie ukończył" czyli raczej nie wina af.

HB5fLf7.png

Opublikowano

jakiego af używasz? bo mi nadal nie działa , a używam od gmz

Niekatualne... ( Pursuit Fun )

Wczoraj sprawdziłem na 3 wyścigasz to mi kasę dało, dzisiaj niby zrobił 300 wyścigów, a kasy nic mi nie dało.

Do dupy ten bot...

10465336176777382411.png
Opublikowano

************************REFRESH************************

Usunąłem niedziałające wersje - reszta działa polecam wersje "LEGACY"

Opublikowano

Ten bot jest boski po prostu co prawda troszkę mi się buguje ale komputer mam włączony jak siedzę przy nim i sprawdzam sobie co jakiś czas leci like :)

Mam pytanko... a mianowicie wlaczam wszystko ok , tella mnie na wyscig i mam ciagle 1 wyścig a u góry pisze I Did 10 races , rosnie ... ale jak wychodze z wyscigu 0 kasy , 0 expa 0 czesci wtf??!

Musisz zmienić kierowcę lub naprawić auto.

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...