Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zostawiać bota na noc działa jak ta lala przez fakt że jest mało osób na serwie. Ktoś pytał się o banowanie. Ja od trzech dni jadę na nim wszystko jest botem nabijane konto też specjalni nowe założyłem i jak na razie nie mam bana. Co do tego że komuś błąd wyskoczył. Też tak miałem. Zauważyłem że jest spowodowany faktem iż bot za szybko chce kończyć wyścig. W dzień gdy jest dużo userów na słabszych komputerach gra ma trochę lagi wiec bot wyłącza wyścig zanim skończy się odliczanie do 3 i zwiesza grę.. Bota właśnie w czasie pisania tego tekstu nabija mi 77/300 wyścigów moje ustawienia to 13000 na 5000.

Bo bym zapomniał... Trzeba znaleźć na mapie wyścig gdzieś na zakręcie by po wygranej "bitwie" nie przeniosło nas po za okienko "Tryb wieloosobowy, prywatny mecz, jeden gracz" za każdym razem jak kończycie wyścig musicie mieć widoczne te okienko. Jeżeli wchodzi wam w opcje takie jak grafika, dźwięk.. Znaczy że wybraliście zły wyścig na botowanie... Pozdrawiam.

Ps. Właśnie nabiło mi 188/300 i idzie jak burza bez jakichkolwiek problemów.

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mogę zmienić, żeby nie robił 100 wyścigów tylko np. 200.

Botek działa, tylko mam pytanie on sie sciga w Single Player ? Czy ja mam jakiś błąd ? I Czy da się ustawić jakoś tak bota żeby się scigał w multplayer, i co daje nam opcja "Auto Finish" po prostu chciałbym wiedzieć, do czego to jesT :)

BOT MEGA 10/10

Opublikowano

Wygrane

591

Przegrane

99

% zwycięstw

85.7%

Średnia pozycja na mecie

1.42

Aktualna seria zwycięstw

4

Najlepsza seria zwycięstw

12

SINGLE PLAYER:P

Opublikowano

up@

To, że masz małe statystyki to nie znaczy, że jesteś słaby to ja dałem na single Player a na Multi jestem słaby ale jakoś wbiłem 3konta 50lv.

Btw@

Nie piszcie już takich rzeczy bo to nic nie wnosi do tematu .

Opublikowano

Jak mogę zwiekszyć Liczbę wyścigów np. z 100 (domyślna) na 200 ? Jest wgl. taka opcja ? Bo jak klikam w okno gdzie jest ilość wyscigów przekierowywuje mnie na strone producenta bota..

DOBRA DZIAŁA WSZYSTKO, po prostu nie wpisywale tego na numerycznej, tylko na tej nad symbolami. :)

Opublikowano

Lipny cheat. Zrobiło mi 100 wyścigów wszedłem do safehouse zmieniłem kierowce i nadal mam taką samą ilość kasy, brak częśći brak expa nic nie dostałem. W czym problem, zrobiłem tak jak było rekomendowane ;s

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Pewnie nie włączyłeś AutoFinish, ta opcja odpowiada za dodawanie kasy po wyjściu z wyścigu, ewentualnie odpaliłeś coś źle :P Próbuj aż wyjdzie.

Opublikowano

Włączyłem, ponieważ jest na czerwono. :)

@EDIT: Po parunastu próbach wkońcu zadziałało ! Hura ! ; )

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

U mnie bot przestał prawidłowo działać po dwóch wyścigach zwiesza grę i trzeba ją wyłączyć z menadżera zadań. Wcześniej działał jak należy pewnie trzeba poczekać na aktualizacje.

Opublikowano

Kurde nie rozumiem. Jak włączam gre, potem trainer i bota (dokładnie tak jak w instrukcji), ustawiam. I co dalej? Mam takie okienko małe "total race counter, i did 32(zmienia sie) races in total" i nalicza ale nic kompletnie w grze się nie dzieje?

Opublikowano

Edit@

Hack na diamenty już nie działa ale ten tak czy siak mi nie działa.(już)

Opublikowano

Odkryłem że problem nie leży po stronie Bota a trainera... Włączyłem sam trainer i ręcznie wychodziłem z wyścigów i gra się zwiesiła.. Więc w tym leży cały problem trzeba czekać na aktualizacje.

Opublikowano

Kurde ja dopiero to pobrałem i nie działa :(...

P.S - Kurde nie mogę się wbić na chicane ... A tak na marginesie puściłem ok 700 wyścigów a po uruchomieniu od nowa mam tylko 100 zaliczonych : /

Opublikowano

Owszem.. Ale po kilku wyścigach zwiesza grę (przynajmniej mi) a wcześniej tego nie miałem. Więc coś musi być na rzeczy. Chyba że Bot wykrywa kto jest userem a kto pro i dla tego masz takie szczęście ;)

Nie będę bezsensownie postów nabijał więc tu ci napisze. Ja mam Windows 7

Opublikowano

Mi się udaje tylko raz dziennie na 100 puścić : /. a tak zawiesza i dupa

@edit gram na xp. na seven nie próbowałem, a wy na jakich systemach gracie?

@edit2 a ile trwa taka aktualizacja?

Opublikowano

Owszem.. Ale po kilku wyścigach zwiesza grę (przynajmniej mi) a wcześniej tego nie miałem. Więc coś musi być na rzeczy. Chyba że Bot wykrywa kto jest userem a kto pro i dla tego masz takie szczęście ;)

Nie będę bezsensownie postów nabijał więc tu ci napisze. Ja mam Windows 7

Mi się udaje tylko raz dziennie na 100 puścić : /. a tak zawiesza i dupa

@edit gram na xp. na seven nie próbowałem, a wy na jakich systemach gracie?

@edit2 a ile trwa taka aktualizacja?

Mi normalnie nabija wyścigi bez zawieszeń. Mam WIN7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...