Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeszło mi 15 wyścigow i nie dostałem wcale expa. O co kaman ?

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

ja na przykład nie wybieram kierowcy tylko po wejściu do kryjówki klikam na naprawę auta i aktualizuje mi się kasa, exp i zdropione czesci ;)

Opublikowano

Niby bot nabija ale nie dochodzi mi nic.

Nawet jak wejdę do kryjówki...

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Niby bot nabija ale nie dochodzi mi nic.

Nawet jak wejdę do kryjówki...

Nie wystarczy wejść do kryjówki, trzeba jeszcze kliknąć na zmień kierowcę i wybrać ponownie.

Opublikowano

wystarczy wejść do kryjówki i naprawić samochód lub tak jak powiedział przedmówca zmienić kierowce.

nie wiem czemu jak miałem na język angielski mi sie zacinało.

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Siema , mam pewien problem . Mianowicie bot robi mi wyścigi , zarabia IGC itp. , ale po kilku nieraz po kilkudziesięciu wysćigach gra mi się zacina i wyskakuje okienko 'program need for speed przestał działać' . Miałem kilka razy ,ze mi zrobił taką ilość wyścigów jaką chciałem i się gra nie zacięła , ale teraz po prostu za każdym razem się zacina i jest to denerwujące . Jeśli ktoś wie jak sobie z tym poradzić to prosze napisac, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie zwijaj go (zminimalizowany nie może być) mi się tak działo jak miałem zminimalizowany crasha dostał i musiałem robić od nowa

Opublikowano

masz po polsku czy po angielsku bo jak miałem po angielsku to mi crashowało a jak po polsku nie

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Muszę powiedzieć że działa ładnie. Choć na początku miałem problem. Mianowicie po wyścigu teleportowało mnie za obszar tego okienka i nie mogłem dalej kontynuować wyścigów. Rozwiązaniem było wybranie innego wyścigu w którym po każdej skończonej rundzie dalej jest się w obszarze okienka "trybu gry".

PS. Zmieniacie może parametry tego bota ? Pierwsze pole gdzie jest 100 odpowiada za ilość wyścigów ja daje na 900 ale nie wiem za co odpowiada reszta..

PS2. Potwierdzam na Windows 7 faktycznie bot czasem wywala przed dobiciem zamierzonej ilości wyścigów. Czasem zrobię 100, a czasem ustawie na 900 i zrobię z 12..

Opublikowano

Macie może diament hack bo wiem że kiedyś był ?

Załatali ten bug bo pewien użytkownik z tego forum im zgłosił - i teraz lipa nie ma ;/

Opublikowano

masz po polsku czy po angielsku bo jak miałem po angielsku to mi crashowało a jak po polsku nie

Język nie ma nic z tym wspólnego

PS2. Zmieniacie może parametry tego bota ? Pierwsze pole gdzie jest 100 odpowiada za ilość wyścigów ja daje na 900 ale nie wiem za co odpowiada reszta..

Tam gdzie masz 12000 zmień sobie na np. 9000 i ostatnie tam gdzie jest 5000 na 2700 będzie robił to szybciej....

Chyba że masz lagi lub nie za dobry komputer to zostaw tak jak jest...

Opublikowano

Siema , mam pewien problem . Mianowicie bot robi mi wyścigi , zarabia IGC itp. , ale po kilku nieraz po kilkudziesięciu wysćigach gra mi się zacina i wyskakuje okienko 'program need for speed przestał działać' . Miałem kilka razy ,ze mi zrobił taką ilość wyścigów jaką chciałem i się gra nie zacięła , ale teraz po prostu za każdym razem się zacina i jest to denerwujące . Jeśli ktoś wie jak sobie z tym poradzić to prosze napisac, pozdrawiam.

No ja mam tak samo. i nie minimalizuje gry a dalej zacina. Co jest grane?? pomocy!!

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Język nie ma nic z tym wspólnego

Tam gdzie masz 12000 zmień sobie na np. 9000 i ostatnie tam gdzie jest 5000 na 2700 będzie robił to szybciej....

Chyba że masz lagi lub nie za dobry komputer to zostaw tak jak jest...

A jak zwiększe te liczbyto będzie wolniej to robił bo mam Bardzo wolnego kompa i jak bot zrobi z 3 wyścigi to kompa mi ścina i tylko reset pozostaje

Opublikowano

a ja mam teraz taki problem, tez mi zacinało, ale przestało, ale jak biorę na 100 wyścigów, to nie wpada mi te przynajmniej 150tys. tylko niecale 30tys. co jest grane?

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

jaka rozdzielczość powinna być? bo mi bot świruje i włącza profil kierowcy non stop. Mam 1024x768, windowed, okno gry w lewym górnym rogu, okno z punktu drugiego mam w prawym górnym rogu ekranu gry.

@FIXED@

jak komuś świruje to ustawić na najmniejszą 800x600 i windowed

57199140501148694665.png

Opublikowano

Nastawiłem na 3h i zarobił mi 780tyś czyli nawet dobrze jak na bota tylko czasami boję się aby mi konta nie zablokowali więc raz na tydzień go używam ;P

Opublikowano

@Darek4, ile masz wyścigów, wygranych na singlu ? przegranych i najdłuższy ciąg zwycięstw :D?

bo sam jestem ciekaw do jakich granić tym botem mozna dojechać by nie dostać bana, ogarnia ktoś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...