Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam takie pytanie jezeli byla na to odpowiedz to sorki musialem nie doczytac

Czy jezeli mam trainera z AutoFinish i bota QR3 Legacy i on napiernicza fajnie w singleplayer i zdobywa exp i kase i czesci ale wlasnie

Czy na Single Player moze mi zdobyc jakies ULTRA ?

Przejechal mi juz 400 wyscigow i wszystko z silnika sprzedawalem bo byly gorsze od tych co sie za igc kupuje

Prosze o odp

rendersnewlamborghinimu.png

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam takie pytanie jezeli byla na to odpowiedz to sorki musialem nie doczytac

Czy jezeli mam trainera z AutoFinish i bota QR3 Legacy i on napiernicza fajnie w singleplayer i zdobywa exp i kase i czesci ale wlasnie

Czy na Single Player moze mi zdobyc jakies ULTRA ?

Przejechal mi juz 400 wyscigow i wszystko z silnika sprzedawalem bo byly gorsze od tych co sie za igc kupuje

Prosze o odp

Do końca nikt nie wie, wiele osób twierdzi, że im się trafiło ale ja im nie wierzę. Wg. mnie maksimum to profesjonalne.

A ja się dopisze do tego pytanie, gdzie najlepsze czesci w jakich wyscigach się dostaje??

Nie ma to różnicy, wszędzie szansa na drop jest identyczna wszystko zależy od poziomu. Na singleplayer rzadko dropi coś wartościowego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ok

gdybym chcial na tym cudzie jezdzic na Multi zeby miec ta wieksza szanse na czesci to co musze zrobic ?

Jest jakis poradnik ?

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Ok

gdybym chcial na tym cudzie jezdzic na Multi zeby miec ta wieksza szanse na czesci to co musze zrobic ?

Jest jakis poradnik ?

Nie ma szans, zgłaszaliby Cię kilka razy na minutę. Aktualnie twórcy cheatów robią tak by były one jak najmniej widoczne dla otoczenia. Do zdobywania ultra jest ten: http://www.mpcforum.pl/topic/777645-bot-gpwa-bot-v06-260113/

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czemu jak wszystko zrobie jak w instrukcji klikam GO i nic sie nie dzieje tylko w w lewym górnym rogu pokazuje ile nicby wyscigow przejechalem nic sie nie dzieje ale sie zwieksza ... co robić? uzywam tego QR3 Legacy

zukh.png

Opublikowano

Czemu jak wszystko zrobie jak w instrukcji klikam GO i nic sie nie dzieje tylko w w lewym górnym rogu pokazuje ile nicby wyscigow przejechalem nic sie nie dzieje ale sie zwieksza ... co robić? uzywam tego QR3 Legacy

Powinno dołączać Ci do wyścigów i z nich wychodzić. Postaraj się bardziej rozwinąć Twój problem.
Opublikowano

Powinno ale nic sie nie dzieje tylko jak mowilem lewy gorny róg sie powieksza liczba przejechanych wyscigów

Masz rozdzielczość ustawioną na 800x600, tryb okienkowy?

Masz otworzone okienko z trasą?

Spróbuj użyć QR Bota.

Opublikowano

1.tak tryb okienkowy i mam małe te okienko powiekszyc je czy sie zostawia ?
2. tak
3.uzywalem tych 3 zaden nie działa

NIBY DZIALA ALE ZAMIAST WYSCIGU GRAFIKA SIE WŁĄCZA ,,,

zukh.png

Opublikowano

2. tak

Przesuń okienko z menu wyścigu w prawy górny róg na max (To okienko z Petersburg Dam). Patrz SS.

post-315272-0-36404600-1347205408_thumb.

Opublikowano

peter771 wiem ze trzeba f9 ;p dokladnie all przeczytalem w instrukcji dzieki spróbuje z tym

a ten co mi podałeś mozna solo grac na multiplayerze ? czy musze z kims a 2 konta niewiem czy pociągne ;p

zukh.png

Opublikowano

peter771 wiem ze trzeba f9 ;p dokladnie all przeczytalem w instrukcji dzieki spróbuje z tym

a ten co mi podałeś mozna solo grac na multiplayerze ? czy musze z kims a 2 konta niewiem czy pociągne ;p

Trzeba mieć dwa konta, albo z przyjacielem bocić, ale lepiej działa niż ten hack w tym temacie. Masz części np. ultra, w którym w tym sposobie nie wygrasz!

http://www.mpcforum.pl/topic/777645-bot-gpwa-bot-v07-070213/

PS. na ss jest zaznaczone F6 nie F9.

Opublikowano

2. tak

Zwiększ delay, gdy dzieje się to po pierwszym wyścigu.

Opublikowano

na ile te delay ustawić?

z F9 tez nie działa , peter ten co mi linka podałeś moge na noc zostawić i nic sie zabardzo nie stanie ?

edit na 2 need for speedy nie pociągne ;/

ale to nie dzieje sie po pierwszym wyscigu nawet nie wchodzi mi

zukh.png

Opublikowano

na ile te delay ustawić?

z F9 tez nie działa , peter ten co mi linka podałeś moge na noc zostawić i nic sie zabardzo nie stanie ?

edit na 2 need for speedy nie pociągne ;/

ale to nie dzieje sie po pierwszym wyscigu nawet nie wchodzi mi

Tak, możesz go puścić na noc i nic się nie stanie.

Nie uciągnie ci 2 nfs komputer?

Czyli to znaczy że bot nie "klika". Sprawdzę u sb i dam edit.

/Edit

U mnie działa, robi wyścigi, używałem QR Legacy.

Opublikowano

Właśnie miałem zamiar go wypróbować ale cos pokręciłem i teraz jakieś błedy mi sie pokazują za bardzo mieszałem :D

ten tez mi nie działa :(( program need for speed World przestał działać i Się wyłącza

zukh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...