Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Multiplayer Drag Race Bot by DH2005

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam wam hacka Multiplayer Drag Race Bot.

Hack który jeździ nam wyścigi drag, w trybie gry wieloosobowym.

Bot autorstwa Hack.Da.World.

Aktualizacja 23.02.2013r.

sdgz8p.png

Instrukcja:
1.Ustaw grę w rozdzielczości 800x600 (tryb okienkowy).
2.Teleportuj do się do obojętnie jakiego wyścigu Drag.
3.Wciśnij "Tryb wieloosobowy" we wybranym wyścigu.
4.Naciśnij przycisk "Start" na Bocie.

5.Włącz skrzynie automatyczną.
6. Gotowe. Bot sam robi wyścigi drag.

Funkcje jakie zostały użyte w hacku:
-Anticheat Bypass
-Autopilot
-Max Speed

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5357925c5537b3ddaaef221ca2bcf5c0298c27c231c3687b93c49b425e56fda4/analysis/1361655180/

Download:
DRAGBOT.exe (1.6 MB)

http://rghost.ru/44039589

Regulamin:
1. Stosujemy się do Globalnego Regulaminu MPC Forum i Lokalnego Regulaminu działu NFS World
2. Piszemy posty związane z tematyką tematu - nie inną.
3. Nie piszemy postów w stylu "dzięki,działa" "Leci lajk" itp.

Opublikowano

Popraw obrazek bo jest on z Pursiut Bota.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

nie zbiera kart tylko gotówkę i doświadczenie ;)

Zbiera karty i gotówkę i doświadczenie!

Tutaj masz kilka ss (robione na szybko na jeszcze nie na moim koncie:P, dlatego zamazałem nicki ):

20130125175613greenshot.png

20130125175634needforsp.png

20130125175635needforspt.png

Opublikowano

peter711 słuchaj a to jest taki hack że wchodzi do dragu i nie jezdzi bo ja z takim ruskiem jeżdże ze on stoi w miejscu a ja jade i ja mam 1 miejsce on drugie ale w połowie dragu pokazuje mi się ze 9 sec do końca zostało i ja mam złotą kartę i on pisze coś po rusku ultra coś tam za 10 min znów pisze do mię 2 x ultra ;) mi w statystykach zalicza jako wygrane

Opublikowano

peter711 słuchaj a to jest taki hack że wchodzi do dragu i nie jezdzi bo ja z takim ruskiem jeżdże ze on stoi w miejscu a ja jade i ja mam 1 miejsce on drugie ale w połowie dragu pokazuje mi się ze 9 sec do końca zostało i ja mam złotą kartę i on pisze coś po rusku ultra coś tam za 10 min znów pisze do mię 2 x ultra ;) mi w statystykach zalicza jako wygrane

Ten hack jest wyposażony w auto pilota który cały czas dodaje gazu i jest jeszcze wyposażony w Funkcje MaxSpeed czyli szybciej nabiera prędkości (odrazu z 1 na 6)

Czyli ten hack jeździ, zdobywa złote karty, gotówkę i doświadczenie!

Ten "rusek" może ma innego hack'a, i jemu też zalicza jako wygrane i tb też.

Najważniejsze że tobie zalicza wygrane!

Opublikowano

Peter711, mam tego bota, może coś źle zrobiłem, ale on ciągle jedzie do przodu i powoli, nawet nie skręca..

Uruchom ponownie grę, wybierz samochód i ustaw grę w trybie okienkowym i rozdzielczość 8000x600.

Wejdź do meni wyścigu drag (byle jaki tor np. Speed Drag), naciśnij "Tryb Wieloosobowy".

Dołącz do wyścigu.

Włącz bota i naciśnij na nim START.

Teraz bota sam będzie naciskał w grze!

Gotowe!

Pamiętaj aby gra była w trybie okienkowym i rozdzielczość 8000x600. Zalecane są też niskie detale.

@down

Nie ma za co! Służę dalszą pomocą!

Opublikowano

Uruchom ponownie grę, wybierz samochód i ustaw grę w trybie okienkowym i rozdzielczość 8000x600.

Wejdź do meni wyścigu drag (byle jaki tor np. Speed Drag), naciśnij "Tryb Wieloosobowy".

Dołącz do wyścigu.

Włącz bota i naciśnij na nim START.

Teraz bota sam będzie naciskał w grze!

Gotowe!

Pamiętaj aby gra była w trybie okienkowym i rozdzielczość 8000x600. Zalecane są też niskie detale.

Ok, działa, ale nie jest rewelacyjny, że wygrywa wszystko. Dziękuję! :)
pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Wszystko działa jak należy ;) dzięki wielkie. Nowe konto więc nie chce mi się długo grać a kasa się przyda to bocik najs karty odbiera kase wbija wszystko gites :D i na automatycznej trzeba grać :D

Opublikowano

Trzeba ustawić AUTOmatyczna skrzynia czy moze być manualna i czym bot sam wybiera wyścig czy my musimy?

Edit@

Najlepszy hack na swiecie gdybym mógł dałbym ci 1000like ty bardziej, że na dragu najlepiej dropi

Do dupy, ze trzeba czekać 1minute..

Da się zrobić aby nie wybierał cały czas srodkowej karty? ..

Opublikowano

Trzeba ustawić AUTOmatyczna skrzynia czy moze być manualna i czym bot sam wybiera wyścig czy my musimy?

Edit@

Najlepszy hack na swiecie gdybym mógł dałbym ci 1000like ty bardziej, że na dragu najlepiej dropi

Do dupy, ze trzeba czekać 1minute..

Da się zrobić aby nie wybierał cały czas srodkowej karty? ..

I co z tego że wybierze ci np. 1 od lewej jak tak losowo wypadają części i ty na to nie masz wpływu!

PS. piszesz:

A jeszcze od Cb like nie doszedł. Sęp :D

Opublikowano

Po co w dragach skręty??

Tam jedziesz jak najszybciej do mety po prostej chodzi o jak największe obroty podczas skrętów obroty spadają.

LOGIKA

Peter

Mi coś nie działa nie zmienia biegów ustawić automat???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...