Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, ale mowa tu o statystykach w profilu gracza, zmiana spawnu tu nic nie zmienia przecież .. :)

Statystyki podnosi ładnie do góry. (oczywiście jak działa ci AutoFinish, bo jak nie to NU nabije)

Zmiana spawnu zmniejsza wykrywalność hack'a.

@777 postów

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

" Tak jest szansa na bana, ale przez ostatni czas nic z tym nie robią.

Wpisujesz w bocie np. 50 wyścigów i po ukończeniu bot nie klika już, a ty zmieniasz miejsce spawnu (zmieniasz zawody). "

No tak, ale mowa tu o statystykach w profilu gracza, zmiana spawnu tu nic nie zmienia przecież .. :)

Nie mogą Cię zbanować za same statystyki, to może być powód do głębszego sprawdzenia Twojego konta.

no dobra, teraz mi nie wywala gry, jest trainer wlaczony i autofisnish, bot tez, robi wyscigi ale kasy ani nic nie dostaje, gtfo :E

Naliczy Ci jak przeładujesz kierowcę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy bedzie nowyy bot bo ten juz niedziala?

Bot działa, tylko musisz znaleźć działającego AutoFinish'a, który będzie działał u cb.

Opublikowano

QR Bot i QR Legacy czyli 1 i 3 w pierwszym poście.

Zaktualizuj .NET Framework do wersji 3.5, ewentualnie jak nie będzie klikało to do 4.0, albo powiedź jaki masz system i czy x64 czy x86, to Ci powiem który.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam, wczoraj umnie wszystko działało, a dzisiaj gdy próbowałem włączyć to wyścig się rozpoczyna i samochód cały czas stoi na starcie i nic.

Opublikowano

Czy działa na 2 konta? Chodzi mi o bot GPWA, na zasadzie 2 klienty na raz.

Są 2 opcje:

2xBox Mode - w tej opcji na 2 kontach, na jednym komputerze (muszą być 2 różne konta)

IFW Mode - ta opcja pozwala tobie i koledze razem sobie bocić na 2 komputerach

Opublikowano

Są 2 opcje:

2xBox Mode - w tej opcji na 2 kontach, na jednym komputerze (muszą być 2 różne konta)

IFW Mode - ta opcja pozwala tobie i koledze razem sobie bocić na 2 komputerach

Ale mi nie chodzi o bota GPWA tylko czy na tym da się tak zrobić..

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o bota GPWA tylko czy na tym da się tak zrobić..

Chcesz na 1 komputerze bocić na 2 konta?

Jeśli tak, to nie można tak zrobić na 1 monitorze, ponieważ bot ma problem z odnalezieniem odpowiedniego okienka.

Ale można tak zrobić, tylko musisz mieć 2 ekrany/monitory. Dzięki funkcji "Rozszerz" (klawisz Windows+P).

Opublikowano

odpalam Trainera i tego QR3, wszystko ładnie pięknie, ale po zakończonym Turnieju on nie startuje dalej, co jest?

zbiera on itemki? czy tylko sam exp + kasa?

można do Użyć do wyśćigów pod klawiszem 'R'? i z Czego leci dużo expa?

Opublikowano

odpalam Trainera i tego QR3, wszystko ładnie pięknie, ale po zakończonym Turnieju on nie startuje dalej, co jest?

zbiera on itemki? czy tylko sam exp + kasa?

można do Użyć do wyśćigów pod klawiszem 'R'? i z Czego leci dużo expa?

Jak nie startuje ponownie to wybierz innego Bota (patrz 1 post).

Zbiera itemy (losuje karty), tylko max część wyścigowa ci dropnie. Kasę i dośw. też zbiera.

Bot jest zaprogramowany tylko na wyścigi "Jeden Gracz". Pod klawiszem R są wyścigi multiplayer.

Opublikowano

jak potem sprawdzić jakie Nagrody za karty wpadły?

Ja robiłem tak że miałem 2 konto i dodałem je do znajomych i na tym 2 patrzałem w najnowsze informacje i pisało co dostałem lepszego.

Ale mało na tym jechałem, lepsza jest GPWA.

Opublikowano

GPWA nie umiem zrobić. :P

czemu co jakiś czas Wywala mnie z Clienta? od 30 miut tak mam i nie wiem czemu..

Przyczyną mogą być kłopoty serwerów World'a.

Nic z tym nie zrobisz, musisz czekać aż naprawią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...