Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, chcialbym sie zapytac przed uzyciem ile zarabia sie na godzine mniej wiecej i czy jest to w ogole oplacalne i bezpieczne przed banem?

Tak nic Ci z tego nie zrobią.

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

umnie dolacza do wyscigu ale nie jedzie oco chodzi? :D

Bo o to chodzi, samochód ma stać w miejscu i bot a włączać i wyłączać wyścigi.

ej bo mi bot włacza ciagle opcje grafiki nwm co zrobic pomuz :[

To przesuń okno wyboru trybu wyścigu maxymalnie do prawej górnej krawędzi.

Opublikowano

siema, chcialbym sie zapytac przed uzyciem ile zarabia sie na godzine mniej wiecej i czy jest to w ogole oplacalne i bezpieczne przed banem?

Trudno powiedzieć ile zarabia bo to dość indywidualna sprawa kompa między innymi. Ja mam +100% kasy dokupione i auto z 5x +3% gotowki za wyścigi to robi mi około 1,8mln na 1000 wyścigów. ;)

C++ gaming...

Opublikowano

dzwine bo ja z x2 kasa 80 wyscigów i 200tys

być może zależy też od wyścigu konkretnego. bo teraz miałem ustawione na jakimś pierwszym lepszym sprincie i zrobił mi tylko 700k na 700 wyścigów...

C++ gaming...

Opublikowano

jeżeli mam mnożnik to z botkiem zarabiam także 2x wiecej?

Tak, mnożnik działa na wszystko i zawsze.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

no to spoko, botek śmiga mi pięknie.

komputerowi zdarza sie po 2h ostrego bocenia zacinać jednakże botek cisnie twardo! :D

świetny botek, w jakiś 3/4h uzbierałem reszte 1,2mln do bmw m3 GTR jeszcze bez mnożnika.

dzisiaj rano to bede milionerem w tej grze chyba :D

pozdrawiam, świetna robota

Opublikowano

Mi ten bo chyba nie działa prawidłowo, miałem 100tyś $ nastawilem na noc na 1000 wyścigów, wbiło mi tylko z 18 na 19lvl i 150$ tyś ;/ jakieś rady?

Opublikowano

Jak tutaj wygląda sprawa z pościgami, wszystko mam ustawione dobrze, sprint i tor działa bez problemu, deelay mam ustawiony jak w programie było. Niestety pościgi mi wchodzi w opcje grafiki, dawałem te okienko tak jak było w poradniku lecz to nic nie daje ;/ . Może jakaś pomoc? Coś przestawić? Może na pościgach wgl nie działa? Proszę o pomoc.

trakzsub.jpg
Opublikowano

Jak tutaj wygląda sprawa z pościgami, wszystko mam ustawione dobrze, sprint i tor działa bez problemu, deelay mam ustawiony jak w programie było. Niestety pościgi mi wchodzi w opcje grafiki, dawałem te okienko tak jak było w poradniku lecz to nic nie daje ;/ . Może jakaś pomoc? Coś przestawić? Może na pościgach wgl nie działa? Proszę o pomoc.

Bo to nie działa na pościgach. Do pościgów jest SlenfBot: http://www.mpcforum.pl/topic/737322-bot-slenfbot-v15-100113/

Mi ten bo chyba nie działa prawidłowo, miałem 100tyś $ nastawilem na noc na 1000 wyścigów, wbiło mi tylko z 18 na 19lvl i 150$ tyś ;/ jakieś rady?

Zmień delay, może często Ci się zawieszał i przez to nie zrobił tak na prawdę wielu wyścigów.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja mam delikatny problem z Tym otóż gdy robie wszystko według instrukcji przeciągam okienko do prawego górnego rogu po skończeniu 60 wyścigów chcę wyjść i zobaczyć ile mi przybyło kasy i respa biorę kryjówkę zmieniam kierowce albo próbuje naprawić pojazd i staty się nie aktualizują.

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Ja mam delikatny problem z Tym otóż gdy robie wszystko według instrukcji przeciągam okienko do prawego górnego rogu po skończeniu 60 wyścigów chcę wyjść i zobaczyć ile mi przybyło kasy i respa biorę kryjówkę zmieniam kierowce albo próbuje naprawić pojazd i staty się nie aktualizują.

Rozumiem, że forsa i reputacja? Zmień trailer na taki z działającym AutoFinishem.

Opublikowano

Opublikowano

Wszystko robie tak jak w filmiku. Zaznaczam autofinish. Ale jak zaczyna wyścig to auto stoi i stoi. Nie kończy wyścigu ani nic. o co chodzi ?

Użyłem jednego i drugiego wchodzi na wyścig włącza opcje i stoi nie uruchamia nowych wyścigów.

Zwiększcie delay, tylko to mi przychodzi do głowy.

Opublikowano

ja juz sobie poradziłem, ale nasuwa się kolejny kłopot. Po ok 30 wyścigach wywala mi, że bot jest zmęczony już wyścigami i kończy prace. Auto mam rozpieprzone na full.

Opublikowano

ja juz sobie poradziłem, ale nasuwa się kolejny kłopot. Po ok 30 wyścigach wywala mi, że bot jest zmęczony już wyścigami i kończy prace. Auto mam rozpieprzone na full.

Zwiększ ilość wyścigów jakich robi. Koło przycisku "GO"/"START" musisz wpisać wybraną ilość.

Opublikowano

Dobra wszystko naprawiłem zbugowały mi się rozdzielczości w grze zamiast 860/600 niektórzy muszą ustawić na 1024/768 mi to podziałało niektórym z Tym problemem też może pomóc.

Ps. Bot śmiga elegancko jakby działał na zminimalizowanym to byłby idealny. Dzięki :P

989404433.png

Pomogłem daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...