Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok zobacze dam edita jak juz bedzie dobrze działało

działało przez 1h 48 minut na delay 550 zwiekszyc jeszcze bo chciałem na noc zostawić

zukh.png

Opublikowano

Ok zobacze dam edita jak juz bedzie dobrze działało

działało przez 1h 48 minut na delay 550 zwiekszyc jeszcze bo chciałem na noc zostawić

Jak się nie zacinało, nic nie cioło, to zostaw, albo dla pewności że będzie lepiej to daj 600.

Opublikowano

Kierowalem sie informacjami ale jak juz wszystko zrobie i do wyscigu mnie bierze to sie need for speed wylacza ale QR bot podobno nabija wyscigi ale jak juz naprawie samochod czy zmienie kierowce to nic nie dostalem pomoze ktos??

Opublikowano

Witam chcę dalej używać cheat ale 1 dzien dzialalo wiem ze dziala tylko na 1 dzien jak pisales tylko ze chcial bym zeby nadal mi działał pomożecie??

Opublikowano

Witam chcę dalej używać cheat ale 1 dzien dzialalo wiem ze dziala tylko na 1 dzien jak pisales tylko ze chcial bym zeby nadal mi działał pomożecie??

A zaktualizowałeś NFS?

Chodzi mi o to czy włączasz grę za pomocą launcher'a (orginalnego), czy za pomocą laucher'ów z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-tutjak-pomijac-kazdorazowe-wpisywania-hasla-do-launchera-worlda/

Opublikowano

Robiłem tak jak wczoraj uruchomilem przez oryginala odpalilem trainera kliknolem autofinish (F9) potem w QR bot wziolem go i mi expilo

a jak on pisal 1 ras moze uzywac 1 trainer a chce go uzywac dluzej

przez ten na pulpicie ;)

Opublikowano

Robiłem tak jak wczoraj uruchomilem przez oryginala odpalilem trainera kliknolem autofinish (F9) potem w QR bot wziolem go i mi expilo

a jak on pisal 1 ras moze uzywac 1 trainer a chce go uzywac dluzej

przez ten na pulpicie ;)

Wczoraj mogło działać, dzisiaj na nowym patch może nie działać.

Poczekaj chwilę, myślę że w poniedziałek będzie wszystko działać.

Trainery do World'a nie mają ograniczenia użytkowania, są darmowe.

Opublikowano

Ale fajnie działa :D Myślałem na początku, że to się buguje, bo nie jeździ, poczekałem 5 minut i mam 50000 + :) A mam 14 lv. Za wyścig średnio mam 5000. Dzięki daje ci lajka jesteś wielki :)

EDIT: NA forum jest jakiś diamond hack (jeżeli chodzi o pokazywanie diaxów na mapie) był wbudowany do jakiegoś hacka

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

ja mam takie cos, ze odpalam gre (launcherem ) , pozniej wlaczam trainera - daje opcje autofinish, pozniej wlaczam bota , podjezdzam na miejsce wyscigu klikam start, zaczyna ladowac sie wyscig i podczas ladowania wyskakuje : program nfs world przestal dzialac i wywala gre. Wiecie co zrobic? :s

Opublikowano

LAuncherem od Dark team, probowalem na dWoch trainerach i na dwocH nie dziala :

http://www.mpcforum.pl/topic/841436-trainerby-hackdaworld/

http://www.mpcforum.pl/topic/835714-trainertrainer-by-dh2005/

za kazdym razem wywala program nfs world przestal dzialac :E

Może zacznijmy od tego czy gdy normalnie wchodzisz do wyścigu to Cię wywala. I czy zmienia coś sposób uruchamiania.

Trainery od Hack.Da.World powinny działać bez względu na aktualizacje gry.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

normalnie jak gram to mnie nigdy nie wywala, po prostu jak wlaczam bota, jest ekran ladowania sie i wtedy nfs world przestal dzialac

edit: w ogole nie wiem czy ten trainer dziala bo jak daje np. zeby pokazywal diamenty to tez nie pokazuje :F

Opublikowano

teraz jest tak ze wlaczam bota i trainera, i sie wyscig nie wlacza ( ale znika to akie okienko co jest tryb wieloosobowy, prywatny mecz itp ) i na gorze po lewej monitora jest " I did 8 races in total " i jak sie to konczy o kasy ani expa nie ma :(

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pytanko.. A mianowicie, czy przez to, że ten bot nabija nam b.duże statystyki wygranych/przegranych wyścigów dla pojedynczego gracza + dużą liczbę wygranych z rzędu to nie powstaje tu duże ryzyko otrzymania bana ? Macie jakieś sposoby, żeby np. bot co 20 wyścig przegrywał ?

Z góry dzięki za odpowiedź/pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

to te trainery mi buguja gre i wychodzi z nich, bo jak wlaczam bez trainera to robi wyscigi (chyba) ale nic nie dostaje ani kasy ani nic :F

Nie dostajesz kasy, bo musisz mieć tariner'a z AutoFinish.

Bez niego nie dostaniesz kasy i respa. Wyłącz antywirusa.

Witam wszystkich

Mam pytanko.. A mianowicie, czy przez to, że ten bot nabija nam b.duże statystyki wygranych/przegranych wyścigów dla pojedynczego gracza + dużą liczbę wygranych z rzędu to nie powstaje tu duże ryzyko otrzymania bana ? Macie jakieś sposoby, żeby np. bot co 20 wyścig przegrywał ?

Z góry dzięki za odpowiedź/pomoc

Pozdrawiam

Tak jest szansa na bana, ale przez ostatni czas nic z tym nie robią.

Wpisujesz w bocie np. 50 wyścigów i po ukończeniu bot nie klika już, a ty zmieniasz miejsce spawnu (zmieniasz zawody).

Opublikowano

" Tak jest szansa na bana, ale przez ostatni czas nic z tym nie robią.

Wpisujesz w bocie np. 50 wyścigów i po ukończeniu bot nie klika już, a ty zmieniasz miejsce spawnu (zmieniasz zawody). "

No tak, ale mowa tu o statystykach w profilu gracza, zmiana spawnu tu nic nie zmienia przecież .. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...